Код мене има обрачунат попуст на електронском рачунуЈесу ли вама урачунали попуст,погледајте,мени нису а испуњавам услов.Чекаћу папирни рачун пошто је овакво стање на онлајн рачуну.Нова министарка.
![]()
ВАЖНА СТАВКА СТИЖЕ НА РАЧУНИМА ЗА СТРУЈУ: Ево ко остварује право на попуст и колико ће он износити
МИНИСТАРКА рударства и енергетике Дубравка Ђедовић позвала је данас грађане да на својим октобарским рачунима обрате пажњу на попуст за уштеде у потрошњи електричне енергије.www.novosti.rs
Управо сам и видио на ЕВ,одређено подручје.Кад не ради сајт,убацују податке,биће ускоро.Elektrovojvodina vec neko vreme (par dana) ne radi sajt, pa ne mogu da potvrdim ni demantujem.
Uf ti si baš uštedeo struje u odnosu na lane, meni popust pod stavkom 6 -320 rsd, mada je generalno manji račun nego obično što je zadnjih meseci za nekih 500 rsd, verovatno zbog pdv-a itd.Ja sam dobio popust 980 din
Popust je samo zato sto je ovaj oktobar bio bas topao, tesko je ovde ostvariti neki popust.Uf ti si baš uštedeo struje u odnosu na lane, meni popust pod stavkom 6 -320 rsd, mada je generalno manji račun nego obično što je zadnjih meseci za nekih 500 rsd, verovatno zbog pdv-a itd.
Kod mene (Jugoistok) još uvek nema računa...
Nema papirnog ali bi trebalo da možeš da ga vidiš online.Još nema računa(BG), ali po mojoj računici, 20% manje nego prošle godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari