tako je uvek bilo, mora da preplatis bar dinarJa imam 4 brojila na jednom nalogu.
Sve radi bez problema.
Mali off:
Godinama sam plaćao račune elektronski, i uvek sam zaokružio cifru koju plaćam na ceo dinar (bez onih para).
Prošli mesec platim račun 6234 dinara ( isti je iznosio 6234.01 dinar).
Ovog meseca nema popusta 5% za redovno plaćanje.
Imam dugovanje po računu od 0.01 dinar, tako da nemam pravo na popust (odgovor iz lokalnog kol-centra).
Eto, da podelim sa vama moje iskustvo...
Molim te, kako si to izveo, koliko znam, jedan EDB broj - jedan JMBG-jedan nalog? Teritorija Beograda tako ide.Ja imam 4 brojila na jednom nalogu.
Sve radi bez problema.
Mali off:
Godinama sam plaćao račune elektronski, i uvek sam zaokružio cifru koju plaćam na ceo dinar (bez onih para).
Prošli mesec platim račun 6234 dinara ( isti je iznosio 6234.01 dinar).
Ovog meseca nema popusta 5% za redovno plaćanje.
Imam dugovanje po računu od 0.01 dinar, tako da nemam pravo na popust (odgovor iz lokalnog kol-centra).
Eto, da podelim sa vama moje iskustvo...
Ja uplatim u paru, tako mi je oduvek bilo najlakse.Да,увијек уплатим више кад заокружујем,до педесетак динара,док сад код скенирања кода се плати тачно.Скоро да не треба ни размишљати.
Moze link? Nikako da nadjem
Hvala lepoТо је југоисток
Uvid u račun EPS - registracija
www.jugoistok.com
Mozes li mi poslati link za tacnu stranicu gde to treba?@Stevcho
Ne, ED broj (sa zadnjeg racuna) i JMBG osobe na koju se vodi brojilo.
Ja na jugoistoku još uvek nemam račun za decembar...
Ja na jugoistoku još uvek nemam račun za decembar...
Idi u svoj EPS na šalter, ponesi očitano stanje za svaki mesec, pa zamoli da ti unazad obračunaju potrošnju, da ne bi izgubio zelenu zonu za unazad mesece. Siguran sam da bar 2 meseca unazad možeš da središ to. Šteta da plaćaš 3 plave umesto zelene.Četvrti mesec kako ne čitaju struju kod mene. Postoji li neki mail na koji mogu da šaljem stanje svakog prvog? Radi se o Jugoistoku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari