Nije mi se desilo nikadaDešava li vam se kad pokušate da otključate telefon prstom da telefon pozove "Broj hitne službe"? Sto puta mi se desilo, nervira me, ima da me uhapse
Kako da isključim?
Hvala.Zakaci ga na komp pa vidi jel ga detektuje... Ako se cuje onaj zvuk kao kada zakacis USB, pogledaj pod Ports u device manager-u... Moguce da je upao u EDL mod... Ako nema nikakvih znakova, vrlo moguce da je ploca otisla...
Ako cemo iskreno ni jedan. Ja koliko pratim Xiaomi, Poco i Redmi telefone ja goreg telefona od ovog nisam vide. Zato kazem goreg, dosta prituzbi spocetka na ekrane pa cesti kvarovi koje su nasi forumasi iskusili su mi bili dovoljni da odustanem od kupovine.Koji je najbolje uzet od ovih 11 lite? Vidim ima ih kako mi se cini 3 modela.
Ja imam moj P30 Pro kojeg ne planiram menjat jos😅 nego ovo za zenu nesto gledam pa mi zapade za oko ovako elegantan je cini mi se 11lite.Ako cemo iskreno ni jedan. Ja koliko pratim Xiaomi, Poco i Redmi telefone ja goreg telefona od ovog nisam vide. Zato kazem goreg, dosta prituzbi spocetka na ekrane pa cesti kvarovi koje su nasi forumasi iskusili su mi bili dovoljni da odustanem od kupovine.
Procitaj celu temu i valda ces naci odgovor na svoje pitanje.
Postoje verzije Mi 11 Lite, Mi 11 Lite 5G i 11 Lite 5G NE. Moja preporuka ide za Mi 11 Lite 5G.Koji je najbolje uzet od ovih 11 lite? Vidim ima ih kako mi se cini 3 modela.
Takođe godinu i po dana korisnik. Skoro nisam bio zadovoljniji sa telefonom kao što je ovaj.Mi 11 lite 5g imam već godinu i po.
Sem ovih gluposti koji se tiču MIUI-a nikakvih problema nemam.
Mojoj ženi počelo da se dešava posle najnovijeg updejta. Ne znam da li da uradim Factory reset fona ili šta već.Dešava li vam se kad pokušate da otključate telefon prstom da telefon pozove "Broj hitne službe"? Sto puta mi se desilo, nervira me, ima da me uhapse
Kako da isključim?
Znači ista situacija kod moje žene. Prvo nestala opcija fingerprint unlock, zatim krenulo bez veze zvanje hitnih poziva, isključio tu opciju u fonu, sad zeza dugme za otključavanje. Hoće/neće da radi. Ne znam da li je do skorašnjeg updejta ili fizički otišao taster. Model Mi 11 Lite 5G (ne NE).Pozdrav,
Nov sam na forumu, ali imam iste ili slične probleme sa Xiaomi 11 lite 5g kao i svi ostali.
Problem sa nestajanjem fingerprint senzora u softveru telefona sam prihvatio kao takav i krenuo da koristim Face unlock.
Ono što se dalje desilo sa telefonom jeste to da mi je dugme za otključavanje i zaključavanje telefona, paljenje i gašenje prestalo da radi.
Morao sam da u notifikacijama stavim prečicu za zaključavanje ekrana, npr. pre nego stavim telefon u džep.
Ukoliko želim da otključam telefon moram dva puta da kucnem po ekranu i onda putem face unlock-a otvorim željenu aplikaciju.
Dakle, prvo je u softveru nestala opcija za otisak, pa sam radio factory reset, a nakon toga je i dugme prestalo sa radom.
Izvinjavam se ako je već pisano na tu temu, čitao sam do neke 20 stranice, pa sam prekinuo.
Da li se još nekome to desilo?
Konkretno, da dugme izgubi svaku funkciju.
Unapred hvala na odgovoru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari