Vrati ti to nazad i trazi drugi uredjaj. Licno ja ne bih primio nazad telefon u takvom stanju.Posle 12 dana telefon vraćen sa servisa.Promenjeno dugme otiska "fingerprint".Skinuta zaštitna folija sa ekrana i izgreban ekran.Odgovor vip-ovih radnika je da moraju skinuti foliju jer se otvara telefon, a za ogrebotine ćute ko zaliveni.Dešava se i najboljima 😂
Mislim da nisu, ko će znati.Osim ako nisu zeznuli orginalni ekran pri servisiranju pa stavili drugi.
Pa nisu strašne ogrebotine ali evo desilo se.Stavljena folija i neprimećuju se.Nemam živaca da se natežem sa ovim iz A1.Vrati ti to nazad i trazi drugi uredjaj. Licno ja ne bih primio nazad telefon u takvom stanju.
Meni je telefon vraćen u ponedeljak, sav mastan od otisaka prstiju svuda....valjda da bi zamaskirali ogrebotine koje su napravili na ramu sa gornje strane, celom dužinom, kao i deo iznad tastera za pojačavanje.Posle 12 dana telefon vraćen sa servisa.Promenjeno dugme otiska "fingerprint".Skinuta zaštitna folija sa ekrana i izgreban ekran.Odgovor vip-ovih radnika je da moraju skinuti foliju jer se otvara telefon, a za ogrebotine ćute ko zaliveni.Dešava se i najboljima 😂
Koristim dve kartice, MTS i A1.Na kojoj mreži dobijate update?
Da li je tvoj uređaj NE?Ja sam probao jedanput da platim s GP nakon updatea, nije radilo. Ne koristim često pa sam samo pomislio da je neka mala greškica.
Instalirao sam i ja jutros ali sam uradio factory reset...nisam ga nešto ni koristio od kako su ga vratili iz servisa...Stigao jutros update 4.3 gb.Instalirao pa ćemo videti, nisam radio fabrički reset jer se pre dve nedelje vratio iz servisa gde su ga resetovali.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari