Zašto mislite da nije povoljno uzeti putno osiguranje Grawe preko Vozzi? Ja gledam sad na par mesta i sve je skuplje od ponude preko Vozzi? Pri tome ovo osiguranje važi godinu dana, za neograničen broj izlazaka iz zemlje do 15 dana u kontinuitetu. Dakle, iskoristim ga sad i sledeće godine ponovo za letovanje. Meni ne predstavlja problem uslov da važi samo za putovanja kolima, uglavnom samo tako i idem na letovanje.Upravu, sad sam proverio, povljnije ako se uzme direktnokoja fora, dobro si primetio
Nisam razumeo da važi za neograničen broj puta, moje shvatanje je bilo do 15 dana sve ukupno.Zašto mislite da nije povoljno uzeti putno osiguranje Grawe preko Vozzi? Ja gledam sad na par mesta i sve je skuplje od ponude preko Vozzi? Pri tome ovo osiguranje važi godinu dana, za neograničen broj izlazaka iz zemlje do 15 dana u kontinuitetu. Dakle, iskoristim ga sad i sledeće godine ponovo za letovanje. Meni ne predstavlja problem uslov da važi samo za putovanja kolima, uglavnom samo tako i idem na letovanje.
Napisao sam da sam već kupio osiguranje. Dakle, pitao sam pre kupovine, i dobio ugovor u kom je napisano ono što mi je rekla agentica. Ima klauzula u ugovoru koja glasi:Ja bih ipak proverio da li je svaki izlazak iz zemlje novih 15 dana, godisnje osiguranje je cca. 3 puta skuplje od sume koje si platio. Posalji im upit mailom kako bi imao crno na belo.
Meni pre liči da je u pitanju ukupno 15 dana, nego x puta po 15 dana.
Vozzi ili Atlas. To je ionako za nedaj bože, tako da i paket treba birati u skladu sa time.Planiramo da uzmem neku pomoć na putu, 98% vreme na ću ići po Srbiji pa ne znam koji paket ni bio idealan.
Auto je 2001, ali dosta ocuvan.
Ne znam kakva je situacija bila prošle godine sa Black Friday ponudama, ali vidim da A1 nudi pogodnosti za Atlas, tipa prva godina 1.259, druga 4.499 za neki standardni paket.
Koliko sam ja primetio, ima bitnih izmena i to na štetu korisnika.VOZZI mi je poslao email o izmenama uslova koriscenja, pa posto me mrzi da citam, a ako je neko bio vredan, bilo bi super da napise ovde ima li ista znacajnije promenjeno ili moze da se zanemari.
Moze li neki screenshot gde se unosi SNNP, trazim vec par min, ne vidim opciju nigde, a navodno imam poslednju verziju aplikacije...Pa zbog Turske i moraš najskuplji, mislim da ga u ovom od 4500 nemaš.
Karticu SNNP jednostavno povežeš unosom kor.imena (broja kartice) i
lozinke. Pre kupovine je valja imati već unetu kako bi popust mogao biti
evidentiran na istu...
Uđeš u podešavnja svog profila, tamo gde ti piše ime, prezime i broj telefona na prvoj strani..treća stavka od gore ti je SNNP karticaMoze li neki screenshot gde se unosi SNNP, trazim vec par min, ne vidim opciju nigde, a navodno imam poslednju verziju aplikacije...
Ako je uvedeno ograničenje u šlepanju iz inostranstva, što ne mogu da tvrdim jer nisam pročitao iskreno kao ni velika većina uslove korišćenja u sitna crevca pre kupovine, to je bitna povreda ugovora, ali nije to poenta. Poenta je upravo na onome što sam citirao. Niko nema pravo da menja ugovor jednostrano bez saglasnosti druge strane, i još to da ističe kao uvodnu napomenu u smislu saglasili ste se sa tim u ugovoru, to vam je što vam je.Uđeš u podešavnja svog profila, tamo gde ti piše ime, prezime i broj telefona na prvoj strani..treća stavka od gore ti je SNNP kartica
ako je sve dobro uneto ona će biti tu sve sa slikom i prikrivenim celim brojem xxxx-xxxx-xxxx-zadnja 4 broja. Možeš eventualno da
probaš da deisntaliraš app, restartuješ telefon i ponovo je instaliraj. Na samom startu bi trebalo da bude polje gde ćeš uneti podatke
od SNNP kartice...Naravno uvek ih možeš i pozvati telefonom ako imaš problema oko instalacije app ili bilo kakvog podešavanja iste.
@kdejan
U vezi novih uslova korišćenja Vozzi kompanije sve je lepo objašnjeno u par rečenica na samom početku maila i to baš u delu maila
koji dalje sledi a koji ti nažalost nisi citirao i prikazao. Moje lično mišljenje je da nema nikakve teorije zavere ovde.
Pogledajte prilog 361306
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari