pelezinho90
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 27.05.2013
- Poena
- 180
E hvala puno...Ne videh ovo medju opcijama, preskocio slucajno.
E hvala puno...Ne videh ovo medju opcijama, preskocio slucajno.
za 15 dana izadje oko 3990 din (to je porodicno), a kod drugog osiguranja tipa wine... izadje oko 5 ili 6k, tako da mi je izgledalo ok za ovaj slucaj, ali provericu jos neku drugu, zahvaljujem na dogovoruPa ako ga kupite, mozete ga iskoristiti, ovo je samo "partnerska" ponuda - koja btw nije nesto povoljna. Cak mi deluje i da je jeftinije kad se ne uzima preko Vozzi.
Upravu, sad sam proverio, povljnije ako se uzme direktnoPa ako ga kupite, mozete ga iskoristiti, ovo je samo "partnerska" ponuda - koja btw nije nesto povoljna. Cak mi deluje i da je jeftinije kad se ne uzima preko Vozzi.
Posto sam i ja potrazi za putnim osiguranjem samo da dam jedan info. Trenutno Dunav osiguranje ima popust 15% ako kupis online putno zdravstveno osiguranje. I stvarno imam popust jer sam bio u poslovnici su mi izracunali premiju od13k+ a online je 11k+.za 15 dana izadje oko 3990 din (to je porodicno), a kod drugog osiguranja tipa wine... izadje oko 5 ili 6k, tako da mi je izgledalo ok za ovaj slucaj, ali provericu jos neku drugu, zahvaljujem na dogovoru
mislim da je neko napisao ali kome treba za Grcku (u okviru toga ide i S.Makedonija , Bugarska i Srbija)
Najeftinije je preko FB grupe3599rsd za 1yrPřihlásit se k Facebooku
Přihlaste se k Facebooku, abyste mohli začít spojovat s přáteli, rodinou a lidmi, které znáte, a sdílet s nimi obsah.www.facebook.com
da,daTo VOZZI?
Ne znam da li imas makar malo mesta za copavac ali bez rezervnog kako na putnemam ni rezervni točak
mislim da nije bezbedno da se nosi tocak u kabini :/Ja na Puntu nemam točak. Ima set za reparaciju. Kupio copavac ali ne moze da stane u gepekAj sad ti budi pametan dal ici do Grcke bez rezervnog točka ili da ga stavim u kabinu. Mada pitanje je dal ima mesta za četvrtog putnika ako ga stavim...nisam jos probao.
nisi mogao da pogodis da se gadjaju bar 3? bezveze -.-Prethodni auto sam vozio s uverenjem da imam rezervni točak. Kad mi je zatrebao posle 5-6 godina imam šta da vidim - na njemu 5 rupa za šrafove a trebalo 4.
nisi mogao da pogodis da se gadjaju bar 3? bezveze -.-
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari