Šta je novo?

Usluga pomoći na putu

mislim da je neko napisao ali kome treba za Grcku (u okviru toga ide i S.Makedonija , Bugarska i Srbija)
Najeftinije je preko FB grupe
3599rsd za 1yr

Da li je mozda nekko koristio Vozzi putno osiguranje?
Vidim da postoji opcija, Grawe.

E sad tu stoji prouka, vazi za neogranicen broj putovanja u inostranstvo u toku osiguravajcue godine u trajanju do 15 dana.

Supruga i ja planiramo da idemo u CH ove nedelje i trebalo bi nam osigurnaje u trajanju od 15 dana,
da li ovo znači da mozemo iskorstiti ovu opciju, svih 15 dana ovog puta?

Pa ako ga kupite, mozete ga iskoristiti, ovo je samo "partnerska" ponuda - koja btw nije nesto povoljna. Cak mi deluje i da je jeftinije kad se ne uzima preko Vozzi.

Pa ako ga kupite, mozete ga iskoristiti, ovo je samo "partnerska" ponuda - koja btw nije nesto povoljna. Cak mi deluje i da je jeftinije kad se ne uzima preko Vozzi.
za 15 dana izadje oko 3990 din (to je porodicno), a kod drugog osiguranja tipa wine... izadje oko 5 ili 6k, tako da mi je izgledalo ok za ovaj slucaj, ali provericu jos neku drugu, zahvaljujem na dogovoru

Upravu, sad sam proverio, povljnije ako se uzme direktno :D koja fora, dobro si primetio

Pa primetio sam jer ovih dana i ja trazim koje cu osiguranje (a juce kupio Vozzi paket i video ponudu), mislim da cu Generali kao i obicno, ostali muvaju sa dodacima za covid19 pokrice, kod njih je ukljuceno u cenu.

Vozzi sam koristio, pre 15 dana uplatio, pre 5-6 nažalost iskoristio, bio na granici sa CG, kolona, neće u prvu, ja nekako iz druge treće ***** ga krenem 2-3 puta da bih izašao iz kolone, spalio lamelu, došao vozzi, iako sam bio između dve granice, šlep do servisa koji sam ja birao, sve u svemu, super, skinut mali šlep do 40km u Srbiji. Stigao za oko sat vremena, ***, bila je gužva na granici, kapiram da bi i pre, a javio mi se bukvalno 10 sekundi od zahteva lik. Tek posle zvali ovi iz vozzija, mada sam se sve dogovorio sa ovim likom. Eto moje iskustvo, pre toga 3 godine AMSS koristio, nijednom mi nije trebalo 😁 Inače za osiguranje, ko je A1 ima neke popuste preko njihove aplikacije, za Savu i Generali čini mi se, ali proverite. Uglavnom, dobije se kod. Popust reda veličine 15-20%.

OK, hvala na info. Nakon šlepa, jesi izabrao neku drugu uslugu ili rešavao o svom trošku?

Pa nema šta, kad si u Srbiji, imaš šlep do servisa, 40km ili neograničeno. U inostranstvu imaš i popravke do 200€ i tako neke stvari. Obično ovi što imaju šlep imaju i svoj servis, kod njega bila gužva, rekao mu da me odveze kod drugog, i to je to.
Inače, sve ostalo mi je ostalo dostupno
Edit: Da, ima i ono noćenje i slično, to nisam koristio budući da mi je auto stao blizu kuće, na manje od 40km.

Apropo tog putnog osiguranja u okviru Vozzi, nisam 100% siguran, ali mislim da vazi samo ako se ide automobilom u inostranstvo, tj ne vazi vam ako npr idete na letovanje busom/avionom ili na isti nacin u nekih evropski grad, shopping itd. To naravno, nigde ne pise u aplikaciji, ali koliko se secam tako su mi objasnili kad sam zvao call centar.

Uzimajuci to u obzir, mislim da se uopste ne isplati uzimati sem ako ne idete cesce kolima u inostranstvo. Nisam proveravao druge ponude, pa ne bih zalazio u to dal je negde jeftinije itd.

Znači postoji neki trik, ja sam se na kraju ipak odlučio za Generali, za malo vecu sumu sve uključeno

Meni je Vozzi prvenstveno zbog toga ako mi auto negde stane, a putno osiguranje imam preko lepše polovine bez
obzira gde i sa čime idemo i na koliko... Auto u svoj ovoj priči mi je "bitan", automatik je znači nema šlepanja, nemam
ni rezervni točak i do 4 godine starosti auta sam koristio "full" Kasko ddor. Mislim nije to bio full Kasko nego nešto sa
5% ućešća u šteti...navodno za Audi koji je rizična grupa ne daju taj full...Tako da mi Vozzi radi posao za tih 4500 dinara
gde mi kod kaska to nije bila ni mesečna rata (bilo je nešto tipa 5-6000 din. mes.)

za 15 dana izadje oko 3990 din (to je porodicno), a kod drugog osiguranja tipa wine... izadje oko 5 ili 6k, tako da mi je izgledalo ok za ovaj slucaj, ali provericu jos neku drugu, zahvaljujem na dogovoru
Posto sam i ja potrazi za putnim osiguranjem samo da dam jedan info. Trenutno Dunav osiguranje ima popust 15% ako kupis online putno zdravstveno osiguranje. I stvarno imam popust jer sam bio u poslovnici su mi izracunali premiju od13k+ a online je 11k+.
Drugi info se odnosi na VOZZI pakete koji ako kupite i pre kupovine unesete broj kartice ,,Sa nama na putu" dobijate popust od 5 do 20% u vidu bonus poena koje idu na karticu a mozete ih potrositi za kupovini goriva na NIS pumpama.
Za paket Vozzi Evropa max kojie kosta 8k dobija 1599rsd na karticu. Verovatno cu kupiti taj paket pocetkom Septembra posto idem na more u Grcku :)

Kud ćeš povoljnije preko nikane 30e. Ja bio u gr bez putnog ali više neću da se zezam. Punto 19g nije za zezanje ako stane ima slep da bude skuplji od njega presedne i letovanje i sve. Zbog toga bez putnog više u inostranstvo nikako. Kad sam video šta se sve slepa na autoputu nije mi bilo svejedno. I da definitivno ću uzeti vozzi jer nema ograničenja u km pri šlepanju.matori išao s nissanom u sokobanju i pred ražanj pukne blok motora, to je ustanovio kad su ga došlepali kući. Slep od sokobanje do vršca manje od 300km platio 300e nije imao nijednu pomoć na putu.

Radio sam svojevremeno u autoasistenciji za više klijenata, za sve rade iste šlep službe, kako u zemlji, tako i u inostranstvu, tako da brzina dolaženja na lice mesta nema nikakve veze sa paketom koji imate. Jedina je razlika šta ko nudi i za koliko para.
Ps
Ako se dobro sećam DDOR je ranije davao 4 puta uslugu.

Za strance se znalo, ovlašteni servis ili šlep kući, a naši...krpi gaće.

U prethodnom A4 sam imao taj ćopavac..ni jednom mi nije trebao srećom...
Ovde u ovom nemam, niti je fabrički predviđen, postoji neki set za reparaciju
guma i dizalica normalno,..kompresor mali za duvanje...išao sam sa njim svugde
od Ciriha, Kolmara, Rovinja, Grčke ...za sada sve ok "vozzim" i ne mislim iskreno...(y)

meni se ideja polaska na put bez rezervnog tocka ne svidja. trebao mi je jednom i imao sam samo tu copavu raspalu ko je izmisli. nisam hteo da vozim sa tim *** pa sam prenocio gde sam se zatekao i sutra kupio dve nove gume

Ja na Puntu nemam točak. Ima set za reparaciju. Kupio copavac ali ne moze da stane u gepek :( Aj sad ti budi pametan dal ici do Grcke bez rezervnog točka ili da ga stavim u kabinu. Mada pitanje je dal ima mesta za četvrtog putnika ako ga stavim...nisam jos probao.

Prethodni auto sam vozio s uverenjem da imam rezervni točak. Kad mi je zatrebao posle 5-6 godina imam šta da vidim - na njemu 5 rupa za šrafove a trebalo 4.

Ja na Puntu nemam točak. Ima set za reparaciju. Kupio copavac ali ne moze da stane u gepek :( Aj sad ti budi pametan dal ici do Grcke bez rezervnog točka ili da ga stavim u kabinu. Mada pitanje je dal ima mesta za četvrtog putnika ako ga stavim...nisam jos probao.
mislim da nije bezbedno da se nosi tocak u kabini :/

Prethodni auto sam vozio s uverenjem da imam rezervni točak. Kad mi je zatrebao posle 5-6 godina imam šta da vidim - na njemu 5 rupa za šrafove a trebalo 4.
nisi mogao da pogodis da se gadjaju bar 3? bezveze -.-

u principu ako imas dobru uslugu pomoci na putu ne treba ti rezervni tocak, ali da zbog takve trivijalnosti kao sto je guma koristis servis.... sta znam. njima je to posao, mozes da ih zoves za sta god.

Bez punog rezervnog točka ili bar ćopavca nigde ne idem. Na autoputu kod nas mi je pri 100+ kmh uleteo neki metal preko gazećeg sloja i izašao sa strane gume. Još je i felnu oštetio. To set za reparaciju ne rešava... Ontopic, imam AMSS osiguranje i na sreću ga nisam koristio do sada.

bas to, meni se slicno desilo, ne samo da set za reparaciju ne moze da resi, nije ni vulkanizer mogao da zakrpi gumu, morao sam da kupim novu, i to ne jednu nego dve jer nisu imali te koje sam pre imao... svasta se desava, nije za zezanje...

Nazad
Vrh Dno