Ček bre, sad mi ponovo nije jasno.Oni su rekli da nije dozvoljeno stackovanje starih pretplata, ali ako pusti da istekne onda moze ponovo da unese kod koji je negde nasao jeftinije pa da doplati za bolji tier
Zavisi sta zelis, sa extra dobijas katalog sa oko 600 aktuelnih igara, mozda i manje nisam brojao. Sa premium dobijas pored pomenutog kataloga i katalog sa starim igrama sa konzola. pre PS4ke. Iako nisam igrao te stare igre mnogo je vremena po meni proslo da bi ih igrao na PS5 pogotovo uzimajuci u obzit da nisam ni sve na PS4 igrao...Je li bolje uzeti premium ili extra?
Na šta misliš pod "claim" i "dostupna samo za azijske zemlje"?Igrom slucaja kupio sam PS5 na tajlandu pa sam mislio da je najbolje da se registrujem na Singapore da bih claim Horizon Forbidden West igru koja je dostupna samo za azijske zemlje (Taiwan,Singapore,Hong Kong, Thailand etc)
Obzirom da je PS5 iz te regije, dobio sam voucher kod koji sam mogao redeemovati samo na nekom od tih storova. Meni paypal odbija uz neki besmislen razlog kao i karticu, koju apsolutno svuda u svetu koristim najnormalnije. U principu, ja samo zelim da imam tu subscripciju na godinu dana, koji je najlaksi nacin po tebi obzirom da si na istom regionu?Na šta misliš pod "claim" i "dostupna samo za azijske zemlje"?
Na offgamers sajtu ja već dve godine kupujem dopune za Singapurski nalog (nisam obnavljao PS+ od maja 2022. ali sam kupovao igre - dopuna za acc, pa kupovina igre). Sve plaćam preko PP i kod stiže za par minuta.
1440p support, Gamelists and new social features roll out to all PS5 players.
Ima, jer se direktno nastavlja na prethodni deo... mada gledajuci Atreusa u trejlerima , deluje kao da je proslo godinu dve, jer deluje starije.Da li je samo do mene ili Ragnarok ima "vibe" ekspanzije?
Na sve to izlazi i za prethodnu generaciju konzole pa je tehički ograničen.
Па написао сам ти. Сајт:koji je najlaksi nacin po tebi obzirom da si na istom regionu?
Супер deal.Obzirom da je PS5 iz te regije, dobio sam voucher kod koji sam mogao redeemovati samo na nekom od tih storova.
Meni je God of war jako dosadna bila i nedorečena. Nema akcije niti boss fight kao u starim igrama. Kao da su uzeli last of us 1 i stavili druge modele. Priča je kako kažu mlaka. U 3 remaster delu je kidao glave bogovima sada se muči sa nordijskim. Znam da nije popularno ali nadam se da je ragnarok dosta bolji. Ovo šetaj klik klik klik šetaj klik klik klik je pomalo smarajuće makar za ženu od 32 godine. Ne kažem da drugi moraju da misle isto što i ja.
Days gone je npr potcenjena igra dosta i šteta što nema nastavka.
Pa bas u tome i jeste poenta, Kratosa iz grcke mitologije i iz nordijske nije isti. Ovde je otac, koji pokušava da izbegne konflikt na početku i koji skriva svoj pravi identitet.Meni je God of war jako dosadna bila i nedorečena. Nema akcije niti boss fight kao u starim igrama. Kao da su uzeli last of us 1 i stavili druge modele. Priča je kako kažu mlaka. U 3 remaster delu je kidao glave bogovima sada se muči sa nordijskim. Znam da nije popularno ali nadam se da je ragnarok dosta bolji. Ovo šetaj klik klik klik šetaj klik klik klik je pomalo smarajuće makar za ženu od 32 godine. Ne kažem da drugi moraju da misle isto što i ja.
Valkire su bosovi, ali vecina ljudi ni ne odigra igru detaljno da ih primetiMeni je God of war jako dosadna bila i nedorečena. Nema akcije niti boss fight kao u starim igrama. Kao da su uzeli last of us 1 i stavili druge modele. Priča je kako kažu mlaka. U 3 remaster delu je kidao glave bogovima sada se muči sa nordijskim. Znam da nije popularno ali nadam se da je ragnarok dosta bolji. Ovo šetaj klik klik klik šetaj klik klik klik je pomalo smarajuće makar za ženu od 32 godine. Ne kažem da drugi moraju da misle isto što i ja.
Gledao sam intervju sa ljudima koji stoje iza cele pricr i rekose da nece biti trilogija kao sto je bila u Grckoj iz razloga sto im ovim tempom treba 10g da zaokruze trilogiju jer po igri uloze 3-4g na razvojPa bas u tome i jeste poenta, Kratosa iz grcke mitologije i iz nordijske nije isti. Ovde je otac, koji pokušava da izbegne konflikt na početku i koji skriva svoj pravi identitet.
Kidanje glava će tek da sledi, ja očekujem i da će ovo biti trilogija.
A da fali akcije, isto opet ne mogu da se složim. Ova je više story driven igra, to je ono sto je mene odusevilo iako i u starijim delovima priča je bila dobra.
Tako da moguće da nisi ti bas shvatila novi GoW, ili jesi ali na neki svoj način.
Kao sto reče pecavuk, necemo se sloziti… ni po jednoj stavci. Osim da će Ragnarok biti bolji, ja se ne nadam… mislim da hoće.
WD sn850(x), trebao bi da je i povoljniji.Sta mislite Samsung 980 pro ili wd sn850x?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari