Ako ćemo ispravno, dok god izlaze igre paralelno i za PS4.Do kada će se PS5 zvati next-gen?
Sve je to marketing. Next-gen je marketinška kovanica isto kao npr. 4K UHD kod televizora.A šta je onda PS6? Ako je PS5 next-gen. Po meni čim se nešto nađe u prodaji postaje current-gen a sve ono što mu je predhodilo postaje last-gen
A šta je onda PS6? Ako je PS5 next-gen. Po meni čim se nešto nađe u prodaji postaje current-gen a sve ono što mu je predhodilo postaje last-gen
Nemoj da si bukvalista, next-gen je nista drugo do marketinski termin za najnoviju generaciju konzola.pa sta je onda ps5 nego current gen? stvarno sta nije jasno 😂
Sta ima kvalitetno na extra?Možda bolje da uplatiš ps plus pa doplatiš za extra - onda imaš dosta igara dostupno.
Pa tako i meni djeluje kad pogledah listu, returnal i bloodborne me ne interesuje jedino bih mozda miles moralesa odigrao.Kum uzeo premium, kako šerujemo naloge pa imam i ja pristup njegovoj pretplati. Kvalitenije AAA igre koje su dostupne uz premium tipa RDR2, Ghost Of Tshushima i slično (kojih je btw vrlo malo) sam već od prije imao kupljeno, ostalo bukvalno i posle sat vremena razmišljanja nisam imao želje ni da probam...
Nije Sony lud...![]()
Ne kontam, zasto ?Možda nije popularno mišljenje ali igrati Battlefield (4) na konzoli je kao da bokserskom rukavicom hvataš mrava za dupe. Ako imaš iole kršten PC igraj na njemu. Lično iskustvo.
Ja sam nekada igrao imam oko 600 sati. Imam prijatelja koji igra i dalje kaže uvek imaš servera sa Operation Locker,ovih premium mapa slabo imaAko mogu da pitam na ovoj temi; da li neko igra BF4, ima li igraca? Kontam uzeti PREMIUM a poprilicno je skup, pa da ne bacam pare.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari