Користе тел као изговор јер је једнострано промењена уговорна обавеза.to sada mogu da iskoriste i oni nezadovoljni sto je PL presla na mts
Сваки корисник има право да нешто за шта " мисли " да има право да рекламира да рекламира и уложи приговор .A tek ako ukinu Simpsonove i Dva i po muskarca, morace UM da doplati nezadovoljnom korisnicima...
Jel ima sansa da se tako izvede ili si se salioto sada mogu da iskoriste i oni nezadovoljni sto je PL presla na mts
Šta god da je i šta god da su uradili mimo korisnikovog saglašenja a još gore bez najave da će do prekida ili izmene nešto uraditi za šta bi korisnik imao štetu je dovoljno da korisnik zatraži pomoć ili koju god promenu na paketu koji koristi ( to je moje viđenje stvari )Samo što sada nije došlo do ukidanja kanala
Језик прегризао! Немој Рик Стајна да ми избаце!... jer su na primer 24 Kitchen i Nat Geo Wild izbačeni iz ponude ...
Važi uredniče ,slažem se sa Vama !@srki018 to što određeni kanal, koji se ne izbacuje iz ponude provajdera, menja svoj sadržaj ili naziv nije razlog za raskidanje ugovora (bez penala). to je već rečeno
zamolio bih da ne ponavljamo iznova ovu priču
Plavsic je otisao sa SK.Svakako ne bih menjao jer sam navikao na ekipu komentatora SK koji komentarišu EL tj. na mega iritantnog Iliju, ultra iritantnog Kuzmanovića i gledljive Srđana i Darka.
Izvinite za OFF.
Plavšić je odavno zapalio za AmerikuVlada Novaković je otišao da živi u Belgiju, ali i dalje radi podcaste za Sport Klub.
Nisam čuo da je Plavšić napustio i SK i Srbiju.
@jaffar da ih nisi možda pomešao?😀
Ja im vratio sve, spakvao sve u kesu i dao onoj "finoj" salterusi tamo, mada je samo Mini i daljinski uzela iz kese u razduzila, a ovo ostalo stavila sa strane. Ti ponesi samo to sto si rekao i daljinski od Mini, a kablove ostavi, ako bude trazila lako ces se vratitiSto se tice vracanja opreme..jel ste im vracali i Hdmi kablove?
razmisljam nesto samo da vratim onaj mini uredjaj i 2 kartice
Ne treba vracati nista od kablova, ja sam vracao sam uredjaje i daljinceSto se tice vracanja opreme..jel ste im vracali i Hdmi kablove?
razmisljam nesto samo da vratim onaj mini uredjaj i 2 kartice
Pametno . Ja bih isto to uradio i ne samo kablove kompletne kutije koje čuvam sa kesicama od daljinskih sa sve plastikom koja služi za obavijenje kablova i naravno svim prospektima . Činjenica je da mogu da prošire listu kanala barem za nekih 30 kanala više ali dobro. Generalno uslugom sam zadovoljan , tako da samo jednom u dve godine obnovim ugovorom novim aneksom.Ja im vratio i dva HDMI kabla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari