Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma jasno mi je za izgovor, i to je skroz ok, to je Spinks lepo primetio, nego se nadam da necemo opet celu stranu o tome.

A tek ako ukinu Simpsonove i Dva i po muskarca, morace UM da doplati nezadovoljnom korisnicima...
Сваки корисник има право да нешто за шта " мисли " да има право да рекламира да рекламира и уложи приговор .
То што се по дифолту од 100 рекламација само 1 или 2 реши позитивно не даје ником за право да не уложи рекламацију и покуша да заштити своја права корисника.

Није се шалио. Али као разлог раскида не можеш навести то да више нема премијер лиге, него да ниси задовољан повећањем цене позива ка Немачкој.
Због тога имаш законску могућност и то дозвољава СББ.

Šta ako SBB proverom utvrdi da korisnik koji je "nezadovoljan" povećanjem cene poziva ka Nemačkoj utvrdi da korisnik za vreme trajanja UO nije ostvario niti jedan minut poziva pa Nemačkoj? :D Pa postoje listinzi? Isto kao što na EON TV platformi postoji veoma detaljno praćenje korisnika šta gleda, kad gleda, koliko gleda, kad je pauzirao, da li je nastavio itd. Sećam se da je Shaman ovakve stvari navodio da EON TV prati. (Možda nisam u pravu za sve navedeno)

I sad zamisli korisnik se žali i hoće da otkaže UO bez penala jer su na primer 24 Kitchen i Nat Geo Wild izbačeni iz ponude a proverom mogu da utvrde da korisnik jedan minut navedene kanale nije ni pogledao u proteklih 11 meseci. :D

@Strale_123 kakve to veze ima? iz ponude su izbačeni neki kanali, meni to ne odgovara koliko god da ih (ne) gledam, i to je zakonski osnov za raskid ugovora (bez penala)

Koliko znam, praćenje i prikupljanje podataka o korisničkim navikama na EON platformi može da služi samo u statističke svrhe, radi preseka i analize, merenja rejtinga itd, i to za potrebe kompanije. Ne bi se smelo dovoditi u vezu s individualnim slučajevima niti bi se smelo koristiti na opisani način, u svrhu ucene korisnika. Mislim da bi to predstavljalo grubo kršenje dozvole za obradu podataka i ulazi u sferu zloupotrebe podataka. Takođe, korisnik ima pravo da zbog "značajnije" promene ponude kanala raskine ugovor, a osnova je i puka činjenica da kanala nema, nebitno koliko vremena provodi ispred TV-a.

Samo što sada nije došlo do ukidanja kanala

Samo što sada nije došlo do ukidanja kanala
Šta god da je i šta god da su uradili mimo korisnikovog saglašenja a još gore bez najave da će do prekida ili izmene nešto uraditi za šta bi korisnik imao štetu je dovoljno da korisnik zatraži pomoć ili koju god promenu na paketu koji koristi ( to je moje viđenje stvari ) :)

@srki018 to što određeni kanal, koji se ne izbacuje iz ponude provajdera, menja svoj sadržaj ili naziv nije razlog za raskidanje ugovora (bez penala). to je već rečeno

zamolio bih da ne ponavljamo iznova ovu priču

Ja sam vrlo lako otkazao SBB . Inace sam na SBB 100 god. vec . Proslog avgusta su F1 prebacili na SK HD i to je paket iznad onog kojeg sam imao(najnizeg) , pa vezem aneks ugovora i dobijem pogodnost da 6 meseci imam jos visi paket po ceni tog srednjeg. OK. Sada sam otisao do filijale, rekli da to ne moooze,moram jos godinu i nesto ili da platim... Rekao sam im da moram samo 6 x 500 dinara koliko sam popusta dobio i insistirao. Posle 10 min prepirke, teta se smirila: zvace vas neko, blabla. Zvali posle 5 dana da odem da platim tih 3000 din penala, odradio to i rekli mi da za mesec dana vratim opremu :) .

Pre par dana iz call centra zvali,nude svasta : rekoh, kasno :) .

Vlada Novaković je otišao da živi u Belgiju, ali i dalje radi podcaste za Sport Klub.

Nisam čuo da je Plavšić napustio i SK i Srbiju.

@jaffar da ih nisi možda pomešao?😀

Sto se tice vracanja opreme..jel ste im vracali i Hdmi kablove? :D
razmisljam nesto samo da vratim onaj mini uredjaj i 2 kartice

Vlada Novaković je otišao da živi u Belgiju, ali i dalje radi podcaste za Sport Klub.

Nisam čuo da je Plavšić napustio i SK i Srbiju.

@jaffar da ih nisi možda pomešao?😀
Plavšić je odavno zapalio za Ameriku

Sto se tice vracanja opreme..jel ste im vracali i Hdmi kablove? :D
razmisljam nesto samo da vratim onaj mini uredjaj i 2 kartice
Ja im vratio sve, spakvao sve u kesu i dao onoj "finoj" salterusi tamo, mada je samo Mini i daljinski uzela iz kese u razduzila, a ovo ostalo stavila sa strane. Ti ponesi samo to sto si rekao i daljinski od Mini, a kablove ostavi, ako bude trazila lako ces se vratiti

Ja sam im vratio sve, ionako imam gomilu raznoraznih kablova, ne treba mi da povećavam gomilu...
Pozdrav

Ja im vratio i dva HDMI kabla.
Pametno . Ja bih isto to uradio i ne samo kablove kompletne kutije koje čuvam sa kesicama od daljinskih sa sve plastikom koja služi za obavijenje kablova i naravno svim prospektima . Činjenica je da mogu da prošire listu kanala barem za nekih 30 kanala više ali dobro. Generalno uslugom sam zadovoljan , tako da samo jednom u dve godine obnovim ugovorom novim aneksom. :) (y)

А ја се чудим одакле толики половни каблови на КП/лимунду :ROFLMAO:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno