Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Da li se nesto desava sa HDME.eu? Zbog selidbe nisam koristio tracker-e oko mesec dana i HDME mi sad ne radi, ne ucitava sajt uopste i ne radi seed. Probao sam da nadjem neki info na netu ali bez uspeha.

Verovatno je umro. Dugo su molili za donacije da bi pokrili troškove servera.
Prestao sam da ga posećujem pre nekih mesec dana jer sam video da je više mrtav nego živ.

imas decko tamo navedene uslove i pravila, ukoliko nerazumes jezik lepo angazujes "gogl translate". Ako pak ni to nerazumes angazujes pravog prevodioca. nadam se da se toliko razumes?

imas decko tamo navedene uslove i pravila, ukoliko nerazumes jezik lepo angazujes "gogl translate". Ako pak ni to nerazumes angazujes pravog prevodioca. nadam se da se toliko razumes?
Razumijem, nije problem, uspio sam ja to prevest neposredno kada sam ti posalo poruku , ali ja nisam dugo sa tim pa mi nisu jasne bas sve stavke, vjerovatno sam malo ispao iz svega toga ili se mijenjaju pravila ko ce ga znati, nekada sam godinama bio na Crnoj Berzi znam da je bio vazan RATIO koji ne smije biti ispod jedan, da ti ne tupim, dalje jednostavno su me odkacili bez nekog objasnjenja sta se dogodilo, zato sam te pitao da li nesto postoji sa ovim portugalcima da je posebno, da ne bih opet odpao kao prije, tebi hvala sto si se javio, ugodan ostatak dana pozdrav

Poz,
Nisam do sad koristio privatne torrent trackere pa me interesuje koja je top lista za 2022 godinu? I generealno da li postoji "veća ponuda" u odnosu na public trackere? Trenutno me više zanimaju elearning kursevi, tipa CBT Nuggets i slično.

Learning trackera ima i uglavnom su teški za održavanje. Imam learnflakes i pakao je za ratio koliko se sećam. Slabo sam i koristio iz tog razloga, ne mogu nikako da održim dobar ratio.
Za ostali materijal, privatni bolji u svemu, količina materijala, a tek za seedovan materijal, tu ne treba trošiti reči.

Ima li neko pozivnicu za ptp?

Ako ste već član na nekom od elitnijih trekera, budite aktivni na forumu, naročito u sekciji koja je vidljiva samo višim klasama. Nikad se ne zna ko može da vas zapazi pa da pozitivno skrenete pažnju na sebe. Ima dosta ljudi koji na ptp-u imaju mogućnost pozivanja a aktivni su i na drugim trekerima.

Pričam iz iskustva od pre neki dan. Srećno.

Može na forumima da se nadju odlični trackeri, sam sam dobio po tim forumima nekoliko dobrih trackera.

Na kojem trackeru ima najviše koncerata i spotova?

Drage dushe,moze li pozivnica za drugari.org,torrent.hr i crna berza
Hvala od srca

Pogledate unazad 20 stranica koliko je ljudi trazilo pozivnicu za Crnu Berzu i niko je nije dobio jer ih nema, oni koji ih imaju oni nisu na ovom forumu. Koliko znam samo admini ili staff CB moze da poziva nekoga na stranicu niko drugi ne moze.

Iako su dobre namere, "put do pakla je popločan dobrim namerama"...

To je što nudiš je protiv pravila ove teme, kao i protiv pravila HDBits-a. U najmanju ruku pri prodaji naloga (što ovo jeste, bez obzira što ne profitiraš lično ti) može biti trajno banovan taj koji ga je kupio, a vrlo lako može biti banovano celo stablo...

a ko ce da zna da li je nalog prodat? samo se loguje sa druge adrese... mogao je i on da se preseli... bolje i tako nego da se nalog vise ne koristi, ako on ne moze da ga koristi iz nekog razloga...

a ko ce da zna da li je nalog prodat? samo se loguje sa druge adrese... mogao je i on da se preseli... bolje i tako nego da se nalog vise ne koristi, ako on ne moze da ga koristi iz nekog razloga...
Ako hoće da saznaju uradiće to lako. Rekoh da postoje i negativne strane tog poduhvata, ništa više.

Yuwabits radi? Meni već nedeljama ne radi. Da nisu promenili domen?

Postoji problem već neko vreme, preko Beotela ne mogu da pristupim sajtu, preko Yettel-a mogu.

Vrh Dno