i ja imam ovu dilemu...Zaboravio sam koji type sam uzeo ali znam da sam nadrljao dok sam sakupio bonuse.Uzmi skidaj sve najnovije sto izbace a da ima preko 20-30 leechera.Ja sam imao jedno 15-ak torrenta za upload i za 15-ak dana sam ispunio uslove.
Evo sta je trenutno
ha! i meni se gledao pulp fiction, jer sam video tarantina pre neki dan. medjutim, stavio sam da se skida kolekcija njegovih filmova, ne znam koliko je to pametno, i ne znam da li cu ispuniti zadatak. koliko vidim ovaj orvi zadatak nema vremenski rok za ispunjenje? teoretski ako skines par torrenata i seedujes ih mesecima ispunices ga?Zaboravio sam koji type sam uzeo ali znam da sam nadrljao dok sam sakupio bonuse.Uzmi skidaj sve najnovije sto izbace a da ima preko 20-30 leechera.Ja sam imao jedno 15-ak torrenta za upload i za 15-ak dana sam ispunio uslove.
Evo sta je trenutno
nema od ovog hdarea nista. torrent mi je stalno "stalled" u qbittorrentusad vidim da je i kod mene jedan mesec.
statistical download treba da je 30, znaci moram da skinem torrent koji nije freelech. i upload mora da je 30 isto. a sta sa ovim seed poenima? kako da narokam 3000? koliko se dobija dnevno po torrentu?
Nauk za naredni put: čuvaj QR kodove za 2FA.Kakvi su slepci ovi sa RED (https://redacted.ch) trekera pa to je neverovatno. Čekaš nedelju dana da odgovore na IRC-u, onda se javi neki nadrkani admin kome objasniš da je telefon sa 2FA crkao i da ne mogu zbog toga da pristupim trekeru...
Krene ispitivanje i smaranje sa 50 pitanja, i na kraju kažem da mi obrišu nalog i da ne želim da budem deo takve zajednice
Sreća tu su Spotify, Tidal i YouTube Music pa nisu više ni bitni![]()
U cemu se ogleda ta korisnost?VIP je korisniji, ovaj drugi je više za patkometriju. Doduše ima ovo što paradizo reče.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari