Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Da nema jos jedna pozivnica za crnu berzu?

jesu dozvoljni linkovi kao telegram grupama?

ako ne lažu, sad stiže poruka da je crnaberza.com otvorena za registracije

Ja odradio reg ali ne stize mail. Jel se ceka neko vreme?

I meni se to desava vec treci put, samo vrti prilikom registracije. Ostadoh vec bez dva maila za registraciju.

Ja nisam uspeo da se registrujem na crnojberzi, tri dana pokusavao, 5 mail adresa istrosio, svaki put kad sam kliknuno na save, samo je vrtelo u krug i na kraju this page cant be reached. Probao sam i zaboravljenom lozinkom, i nista, samo vrti i to je to. Probao dok su bile otvorene i gmail i proton, sve bezuspesno.

Ocigledno je kao fol bila otvorena registracija, jer sam i ja imao isti problem i na kraju odustao.

Bile su stvarno otvorene registracije, preko sto ljudi se registrovalo. Zatvorene su kada je ukupan broj clanova dosao do 9000 :D

Ja nisam nazalost uspeo, i kad god sam probao ponovo sa istim username-om da probam registraciju, kaze da je vec zauzet. Probao sam i forgot password, ali samo vrti. Tako da....vise srece sledeci put...

Ja nisam nazalost uspeo, i kad god sam probao ponovo sa istim username-om da probam registraciju, kaze da je vec zauzet. Probao sam i forgot password, ali samo vrti. Tako da....vise srece sledeci put...

Posalji mi na pm mail i poslacu ti sutra pozivnicu

Da li neko ima pozivnicu za crnu berzu? Zahvalan unapred 🙏

Pozdrav svima, imam pitanje za CB. Imam pozivnica za nju. Kreiram invitacioni kod, upisem adresu na koju zelim da posaljem i kada kliknem da posaljem, ceo sajt blokira. Probao sam vise puta, da li neko ima isti problem?

Jel ima neki dobar tracker za e-knjige i da li neko ima pozivnicu? Cini mi se da sam vidjao na temi odavno.

Pozdrav svima, imam pitanje za CB. Imam pozivnica za nju. Kreiram invitacioni kod, upisem adresu na koju zelim da posaljem i kada kliknem da posaljem, ceo sajt blokira. Probao sam vise puta, da li neko ima isti problem?
Samo kreiraj kod, kopiraj ga i posalji na mail kome zelis. To sa slanjem direktno sa sajta ne radi odavno...

ja sam pozvan na testiranje nove platforme za crnaberza.com
ništa novo već mesecima se ne dešava

Prilozi

• novaberza.png
    novaberza.png
    157.2 KB · Pregleda: 47
Nisi pozvan nego si se prijavio u temi predvidjenoj za to :)
A ne desava se nista jer samo jedan covek radi sve (sysop) i nema vremena sto je par puta i pisao

Da li CB ina neki kontakt? Meni još uvek nije stigao mail za potvrdu, ne radi login, ne radi recover password. Pokušao sam ponovo da se prijavim, ali pisalo je da nalog već postoji.

Nazad
Vrh Dno