Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

@shiza захваљујем, искористио сам прилику и регистровао се одмах јуче. Само кратко питање, како ми је најмапетније да одрадим(испуним) овај assessment(узео сам type 1) који траже? Нашао сам пар старијих филмова, које нисам могао да нађем по јавним трекерима, и скинуо али је проблем што их нико не скида па ми је upload и даље закуцан на 0. :(

Zaboravio sam koji type sam uzeo ali znam da sam nadrljao dok sam sakupio bonuse.Uzmi skidaj sve najnovije sto izbace a da ima preko 20-30 leechera.Ja sam imao jedno 15-ak torrenta za upload i za 15-ak dana sam ispunio uslove.
Evo sta je trenutno

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    357.4 KB · Pregleda: 68
Zaboravio sam koji type sam uzeo ali znam da sam nadrljao dok sam sakupio bonuse.Uzmi skidaj sve najnovije sto izbace a da ima preko 20-30 leechera.Ja sam imao jedno 15-ak torrenta za upload i za 15-ak dana sam ispunio uslove.
Evo sta je trenutno
i ja imam ovu dilemu...

Evo sta je trenutno
ha! i meni se gledao pulp fiction, jer sam video tarantina pre neki dan. medjutim, stavio sam da se skida kolekcija njegovih filmova, ne znam koliko je to pametno, i ne znam da li cu ispuniti zadatak. koliko vidim ovaj orvi zadatak nema vremenski rok za ispunjenje? teoretski ako skines par torrenata i seedujes ih mesecima ispunices ga?

Zadatak koji sam ja izabrao pise da ako ne ispunim zadatke za mesec dana ce mi biti obrisan nalog.

Код мене је исто month ЕТА.

sad vidim da je i kod mene jedan mesec.

statistical download treba da je 30, znaci moram da skinem torrent koji nije freelech. i upload mora da je 30 isto. a sta sa ovim seed poenima? kako da narokam 3000? koliko se dobija dnevno po torrentu?

Kakvi su slepci ovi sa RED (https://redacted.ch) trekera pa to je neverovatno. Čekaš nedelju dana da odgovore na IRC-u, onda se javi neki nadrkani admin kome objasniš da je telefon sa 2FA crkao i da ne mogu zbog toga da pristupim trekeru...

Krene ispitivanje i smaranje sa 50 pitanja, i na kraju kažem da mi obrišu nalog i da ne želim da budem deo takve zajednice :D

Sreća tu su Spotify, Tidal i YouTube Music pa nisu više ni bitni :D

sad vidim da je i kod mene jedan mesec.

statistical download treba da je 30, znaci moram da skinem torrent koji nije freelech. i upload mora da je 30 isto. a sta sa ovim seed poenima? kako da narokam 3000? koliko se dobija dnevno po torrentu?
nema od ovog hdarea nista. torrent mi je stalno "stalled" u qbittorrentu

Kakvi su slepci ovi sa RED (https://redacted.ch) trekera pa to je neverovatno. Čekaš nedelju dana da odgovore na IRC-u, onda se javi neki nadrkani admin kome objasniš da je telefon sa 2FA crkao i da ne mogu zbog toga da pristupim trekeru...

Krene ispitivanje i smaranje sa 50 pitanja, i na kraju kažem da mi obrišu nalog i da ne želim da budem deo takve zajednice :D

Sreća tu su Spotify, Tidal i YouTube Music pa nisu više ni bitni :D
Nauk za naredni put: čuvaj QR kodove za 2FA.

Za bonus imas kada kliknes na bonus poene dole kako se racuna.Ne moras da skidas ciste torrente,skidaj one sto su 50% ili 2x.Ja sam za 15-ak dana nagurao sve to.Nije tesko,samo pusti da radi.

ne mogu da nateram torrent da skida, samo stoji: stalled -.-

moram da probam neki drugi torrent klijent :(

Mozeli neko da mi objasni kakva je razlika na filelistu-u izmedju "permanent VIP status" i "special rank status"? Skupljam poene pa kada bude na popustu da to uzmem, ali ne znam dobijam li sta sa ovim rank status buduci da je skuplji od permanent VIP?

VIP je korisniji, ovaj drugi je više za patkometriju. Doduše ima ovo što paradizo reče.

Ok, nisi me shvatio, vidim ja to, pitam ima li sve to rank status? Ako nema uzecu onda vip, zastita od h&r je najbitnija stavka.

Jel ima na nekom trakeru lista internala sa privatnih trakera, ali da je ažurirana prilično? Tražim na PTP da li ima to, što sam očekivao da ima na njihovom forumu s obzirom da su izuzetno posvećeni kvalitetu, ali ne mogu da nađem. Jel ima na HDB, HDT, BHD ili ostalim nekim trakerima takav spisak internala sa raznih trakera da kad nađe vreme neko screenshotuje mi i pošalje? :)

Kako doći do pozivnice za Rumunski FileList ?

Imaju permanent vip opciju i koja je cena ?

Permanent VIP

point.png
You get permanent VIP status
point.png
16 TB upload and 16 invites
point.png
You pay 70,000

Prilično se lako skupljaju poeni, ja nisam nešto aktivan puno a imam 30k poena.
Trenutno samo VIP-ovi mogu da daju pozivnice inače bih ti je poslao.

Posalji mi mail u inbox i videcu da ti posaljem pozivnicu u toku dana.

Vrh Dno