Kakav je traker Private HD?Imam pozivnice za Private Hd i File List ozbiljni clanovi neka mi se jave.
Jovandeka jedno pitanje cija je ovo stranica hvalalocadora.xyz otvorena za registraciju, filmovi tv serije
Molio bih ako ko ima sta za crnu berzu hvalaPosalji mi mail u inbox i videcu da ti posaljem pozivnicu u toku dana.
Portugal sada vidim nerazumijem njihov jezik ama bas nista da li imaju neka posebna pravila? hvalaJovandeka jedno pitanje cija je ovo stranica hvala
Razumijem, nije problem, uspio sam ja to prevest neposredno kada sam ti posalo poruku , ali ja nisam dugo sa tim pa mi nisu jasne bas sve stavke, vjerovatno sam malo ispao iz svega toga ili se mijenjaju pravila ko ce ga znati, nekada sam godinama bio na Crnoj Berzi znam da je bio vazan RATIO koji ne smije biti ispod jedan, da ti ne tupim, dalje jednostavno su me odkacili bez nekog objasnjenja sta se dogodilo, zato sam te pitao da li nesto postoji sa ovim portugalcima da je posebno, da ne bih opet odpao kao prije, tebi hvala sto si se javio, ugodan ostatak dana pozdravimas decko tamo navedene uslove i pravila, ukoliko nerazumes jezik lepo angazujes "gogl translate". Ako pak ni to nerazumes angazujes pravog prevodioca. nadam se da se toliko razumes?
Ima li neko pozivnicu za ptp?
Za drugari ti ne treba pozivnica,sada sam se registrovao.Za ovo ostalo treba.Drage dushe,moze li pozivnica za drugari.org,torrent.hr i crna berza
Hvala od srca
Ako hoće da saznaju uradiće to lako. Rekoh da postoje i negativne strane tog poduhvata, ništa više.a ko ce da zna da li je nalog prodat? samo se loguje sa druge adrese... mogao je i on da se preseli... bolje i tako nego da se nalog vise ne koristi, ako on ne moze da ga koristi iz nekog razloga...
mislim da imam jednu, malo je kod njih interfejs cudan posalji mi mail na pm pokusacuIma li ko pozivnica za yuwabits?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari