3C je 30.5-61 dB, a 3H 33-64 db, što mu realno dodje na isto.Da li je 3h tisi od 3c? Treba mi preciscavac za spavaću sobu, malo me brine buka u toku rada. Ima li neko iskustva s oba?
Pa ne baš.3C je 30.5-61 dB, a 3H 33-64 db, što mu realno dodje na isto.
Nemaju. HEPA filter je gust i da se gurao vazduh kroz njega ventilator ne moze raditi na minimalnim brzinama. Zapali cigaru ili zadimi na neki drugi nacin unutra i vidi koliko ce mu trebati da precisti vazduh.Ma kako nemaju, ako je na maksimumu 3H 380 kubnih metara po satu? Na trećini je tih, što je za prostoriju sasvim dovoljno da održava postignut nivo čistoće vazduha, ako ti je stolarija dobra.
Zar nije grubo pravilo da za naše uši 10 dB povećava percipiranu jačinu zvuka duplo, a ne 3 dB?Pa ne baš.
33dB je duplo glasnije nego 30dB. Aj na tom kraju i nije strašno, ali i 64dB je duplo glasnije nego 61dB, a to je već značajna razlika.
Izgledao kao pretučen smajliDa li se još nekome desilo da displej prestane da prikazuje podatke? Tasteri svetle i funkcionišu, uredjaj vrti i radi, samo na displeju nema izmereno pm, temperatura itd.Pogledajte prilog 345703
Nisam, nije povezan ni na aplikaciju niti smart home. Uradio sam reset (6 sekundi držim oba tastera) i opet ništa...Nisi iz aplikacije ugasio? Dešava se i ako je povezan za neki kućni smart home, pa ako imaš scenu za gašenje svih svetala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari