Daikin ili LG imaju profi uređaje. Zepter je prevara i to samo takva.Kakva su iskustva sa uredjajima kod ljudi koji imaju problem sa alergijama? Kakav je Xiaomi po tom pitanju?
Iskreno se razmisljam za Zeppter jer vidim da je 70k sad na kao nekoj akciji sto je redovna cena RabbitAir MinusA2.
Moja iskustva sa Zepter proizvodima i moje uže familije .Zato što ne vredi toliko koliko traže. Firma koja ne proizvodi ništa, a nudi sve, od magičnih naočara koje leče sidu pa do lonaca za sarmu.
Konkretno, "njihov" uređaj se na drugim tržištima prodaje pod drugim brendovima...
Samo kod nas postoji taj mit o elitnoj robnoj marki zvanoj Cepter...
Kakve veze ima hrana sa alergijom na Ambroziju, prasinu, grinje, duvanski dim?
Ja imam Xiaomi Pro. Moja devojka ima problema sa kašljanjem uveče kada je vazduh zagađen. Od kako smo uzeli prečišćivač, kašalj joj se znatno poboljšao.Kakva su iskustva sa uredjajima kod ljudi koji imaju problem sa alergijama? Kakav je Xiaomi po tom pitanju?
Iskreno se razmisljam za Zeppter jer vidim da je 70k sad na kao nekoj akciji sto je redovna cena RabbitAir MinusA2.
Ne ide to tako kako si zamislio. Da ne širimo dezinformacijeIma. Respiratorni sistem i organi za varenje su najveći input alergena i patogena, a opterećuju jedinstven imuni sistem, koji kao takav ima svoj neki organičen kapacitet koliko možeš da ga opterećuješ.
Hepa filter (sivi) pomaže kod skoro svih čestica sasvim dovoljno izuzev ako je živite blizu nekog velikog zagađivača.Ja imam alergiju na grinje i prasinu i tu Somika pomaze. Za polen i ostalo ne znam
Kod mog pokojnog dede, sve u kući od tehnike radi, a većina je iz 70ih godina prošlog veka...Moja iskustva sa Zepter proizvodima i moje uže familije .
Pre jedno 17 godina kad niko nije ni razmatrao prečišćivače vazduha, a još manje ih i bilo u ponudi u Srbiji, moja kuma je imala Zepter prečišćivač, evo ga i dan danas radi. Tri pušača u stanu, duvanski dim se ne oseća.
Mi u firmi imamo jedno 50 komada ovih novih, uzeti kad je počela korona. Jedan sam lično rasturio, imaju ozbiljan filter, tj, filtere.
Bioptron lampu imamo u familiji od kad se prvi put pojavila. Vrela voda iz šerpe se prosula detetu na ruku, od ramena do lakta. Evo dete nema ni trunku od ožiljka danas nakon tretmana lampom. Dal je do iste, ne znam, al je korišćena.
Tada su istu lampu koristili ovi iz DIVE za oporavak kože, lečenje akni itd.
Vaksi sistem za vakuumiranje, evo ga radi već tačno 18 godina.
Sistem za prečišćavanje vode koji ide direktno na vodovodne cevi pre slavine, mislim da je reversna osmoza itd, radi odlično.
Ekspres lonac im je odličan, kad to kaže baba, onda je to to
E sad, šta prave, prepakuju, čime se bave, ne znam, al radi posao.
Ne zalazim u cenu, kvalitet imaju, marketing im je vrv jača strana.. U USA je kilo banana 1$ a kod nas?Kod mog pokojnog dede, sve u kući od tehnike radi, a većina je iz 70ih godina prošlog veka...
Prečišćivač vazduha nije nikakva kvantna fizika, napredna tehnologija... već prost uređaj gde filter igra najbitniju ulogu. Filter kod Ćomija je odličan i jeftin za zamenu i zbog toga nema potrebe davati 10x više novca za uređaj sličnih karakteristika. Dakle, da bi nešto opravdano koštalo 10x više, mora i da ponudi nešto više.
Inače, isti takav uređaj imaš pod drugim brendom u SAD za tačno pola cene Cepterovog uređaja. Čak im je i marketinški nastup sličan...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari