Šta je novo?

Prečistač vazduha

Pa vidim da je kolega @Jet Set Willy napisao da 4 i 4 Pro koriste poseban HEPA filter, elektrostatički nabojen, a i u zvaničnoj uporedbi pominju da reguliše prašinu

Njihov sajt je očajan.
Za jedan Filter piše da je HEPA, za drugi da radi sve što i HEPA ali ne piše da je HEPA, a onda treći piše da radi sve što i prethodni i da je H13 (dakle tačno koja vrsta HEPA filtera).

Kad' tako pišu, ne verujem im ništa.

Ima ovde kratak review za Xiaomi Mi Air Purifier 4 sa nekim razlikama u odnosu na prethodni model 3H.

Mislim da je najveca mana bar zasad sto je teze naci filtere u odnosu na 3C i 3H.

3H na velikom sniženju, mislim do 19.4. u Mi Shop. Možda je dobra prilika kome treba.

Jel neko video negde u prodaji crne filtere za Xiaomi 2/3 seriju kod nas?

Gledao sam pre par nedelja i na bazzaru su bili najpovoljniji.

Stigao Mi 3H, kupljen drugi po redu uređaj na istom mestu, ali neprijatno iznenađenje...drugi uređaj je dosta bučniji u najtišem modu od prvog, zvuk je kao da ležajevi u ventilatoru stalno drljaju, da li je neko imao ovakav problem? Šta raditi, ima li smisla slati nazad i tražiti drugi uređaj, tražiti pare nazad ili neka treća ideja?

Ja bih ga vratio pa uzeo na drugom mestu, najlakša varijanta za tebe.

Vrati ga i uzmi drugi, bez razmisljanja.

Recite mi gde uzimate rezervni hepa (sivi) filter za xiaomi 3h i po kojoj ceni? Trenutno je najpovoljnije za 4k sa postarinom. Ima li gde povoljnije? Ili da sacekam ako ume da bude i ispod toga, planiram 2 kom da uzmem.

Još ćeš i uštedeti, 3H trenutno može da se pazari za 12k sa MasterCardom.

Još ćeš i uštedeti, 3H trenutno može da se pazari za 12k sa MasterCardom.
Gde to? Ja bih mozda uzeo na rate preko Intese, moze i kes ako je velika razlika. Da li se isplati sada da se uzme dok su akcije ili je bolje da se saceka mozda zima i neki noviji model?
Imam stan 70kvm i ovaj bih drzao u dnevnoj sobi, i trpezariji, izjedna su nekih 35kvm.

videh na Jakov sajtu:

kao i na:

Da li iz nekog razloga treba izbegavati ova dva portala?:) Pretpostavljam da je garancija ista.

Na ananasu imaš popust ako platiš mastercardom, skinu ti 1000k na kraju kupovine.

Aha, OK. Ako ne nadjem neku ok ponudu na rate onda cu tamo da uzmem.

U lidl ima sad neki prečistač, jel vredi to uopšte? Posto vidim da se piše o 3C za ima za 9-10k

Uzmi xiaomi jer ces biti obezbedjen filterima za dugi niz godina. A to ti je i najbitnija stavka. Dzaba dobar uredjaj ako nemas gde da kupis zamenski/rezervni filter
Imas i 3h na akciji za par hiljada vise, razmisli o njemu

Filter na 3H mi je na 47%, upalim danas i pise "please put an official filter" a radi normalno ali to stoji, ugasim-upalim i vise ne pokazuje xD

ja moj filter izduvao kompresorom u subotu, ocistio unutrasnjost kucista, juros upalim preciscavac i pise filter 100%

Hepa filter se ne može efikasno čistiti zbog načina na koji funkcioniše i dobro ga je menjati jer će u suprotnom sve što je zarobio vratiti u prostor.

ja moj filter izduvao kompresorom u subotu, ocistio unutrasnjost kucista, juros upalim preciscavac i pise filter 100%
Ma to pokazuje random brojeve :)
Ja sam sa filtera skinuo NFC nalepnicu i ponekad pokaže da stavim originalni filter, a ponekad da je filter na 40%, pa sve do 70%
Ne može da zna u kakvom je stanju filter.

3c na shoppster-u za 11k, ako neko vidi da ga ima za 9-10k nek pise ovde.

viphouse 3h je web cena 12900, moze da se preuzme i u prodavnici
mi-srbija ima 25% popust, 3c je tu najpovoljnoji i izadje 10500
Promokod: AIR25 25% popusta na sve prečišćivače vazduha Period trajanja od 13.05. do 15.05.

Da li je 3h tisi od 3c? Treba mi preciscavac za spavaću sobu, malo me brine buka u toku rada. Ima li neko iskustva s oba?

Nisam čuo 3C, ali jači modeli su uvek tiši na istom protoku vazduha.

3H ima mod za spavanje i auto mod, u kojima je faktički nečujan. Mi ga koristimo na prvoj crtici, gde se čuje, jedva, ali to su frekvencije koje ne smetaju, dapače, jedino što može da ti učini sa snom je da ti pomogne da zaspiš, a da te probudi nema šanse.

Preciscivaci u tim tihim rezimima rada nemaju funkciju.

Nazad
Vrh Dno