Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

• Začetnik teme Začetnik teme peja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Видео сам да није 4К.
Мислио колико људи може да користи налог уопше, не истовремено?
U okviru jednog naloga (mejl i sifra) mozes da pravis vise profila, predviđeno za razlicite clanove porodice. E sad koliko god da ih ima u zavisnosti od paketa koliko placa bice ogranicen broj istrovremenih strimova. 4k paket dozvoljava 4 istovremena strima. A sto se tice rezolucije, svaki profil clana porodice moze biti posebno namesten do maksmalne rezolucije koju taj paket pruza. Znaci ako je standard 1080p onda je to max i moze se ici samo dole.

U okviru jednog naloga (mejl i sifra) mozes da pravis vise profila, predviđeno za razlicite clanove porodice. E sad koliko god da ih ima u zavisnosti od paketa koliko placa bice ogranicen broj istrovremenih strimova. 4k paket dozvoljava 4 istovremena strima. A sto se tice rezolucije, svaki profil clana porodice moze biti posebno namesten do maksmalne rezolucije koju taj paket pruza. Znaci ako je standard 1080p onda je to max i moze se ici samo dole.
Za najskuplji paket može da ima do 5 profila, gde je jedan Kids (ali se može preimenovati). Mislim da jeftiniji paketi imaju manje slotova za profile. Naravno, neograničen broj ljudi može koristiti jedan te isti profil samo je bitno da maksimalni istovremeni broj ljudi koji koristi nalog (ne profil) ne prekorači dozvoljeni (za najskuplji je to 4, iako ima 5 profila).

Za najskuplji paket može da ima do 5 profila, gde je jedan Kids (ali se može preimenovati). Mislim da jeftiniji paketi imaju manje slotova za profile. Naravno, neograničen broj ljudi može koristiti jedan te isti profil samo je bitno da maksimalni istovremeni broj ljudi koji koristi nalog (ne profil) ne prekorači dozvoljeni (za najskuplji je to 4, iako ima 5 profila).
Da, nisam tacno znao koliko profila po nalogu moze, ali sve u svemu, bitniji je broj strimova istovremenih, to je jedini limitirajuci faktor.

Sin ne može da instalira Netflix addon na glupavi Vox tv,jel ima neko link gde da skine addon pa da prebaci na tv?Ne zamerite što nisam isčitao temu,treba nam pomoć na brzinu.Mali se unervozio
Ili može na neki drugi način?Svaka pomoć je dobrodošla.

Šta ima taj Vox od operativnog sistema? Ako je nešto njihovo, mislim da je slaba vajda. Ako je Android, možda i može, ali moraš voditi računa o Widevine enkripciji i moguće je da će moći da gleda samo SD (480p) kvalitet slike ako nema Widevine L1.

Ako se muci sa kodijem nek proba ovo
Sve vec namesteno i skockano samo instal i da se uloguje a ako hoce vise informacija to je odavde
Ili ako hoce sam addon da ubaci evo url
URL( https://castagnait.github.io/repository.castagnait/ )
Za kodi 19

• Like
Reagovanja: nuk
Da,hoće addon da ubaci.Ima android ali ne može da update google store a bez update ne može da preuzme addon.
Da,hoće addon da ubaci.Ima android ali ne može da update google store a bez update ne može da preuzme addon.
Ali ne za Kodi,njega je deinstalirao.

Ako je android os onda nek proba onu apk sto sam poslao to je kodi sa vec netflixom
Ako bude imao problem sa logovanjem za user/pass poslacu i nacin preko NFAuthentication key da se uloguje vec sam pisao na drugoj temi sad cu pronadjem

Poslednja izmena:
Kolay. Aboneliğinizi iptal edin, süresinin dolmasını bekleyin. VPN yardımı ile Türk netflix'ine giriyorsun ve paketi tekrar istediğin gibi aktif ediyorsun. Lirlerde yükselmeye devam edecek.

Eto u najkracim crtama. U *** koliko koristim turski nalog da sam poceo da parlam turski ko maternji 😂

Sad će Netflix da snimi desetak svojih
' only on Netflix ' sapunica i tako nadomesti ovaj i sledece neminovne gubitke 😅

Sve kako je neko vec opisivao ranije, nalog koriscen kod nas pa je otkazana automatksa pretplata i kada istekne i ne dozvoljava vise da se koristi, reaktivira sa aktiviranim turskim vpn-om. Ako je sve kako treba cene prikazuje u turskim lirama.
Koja kartica i koji VPN?

Završili smo sa offtopicom i svaki sledeći će biti nagrađen poenima.

Prilozi

• Screenshot_20220214-094438__01.jpg
    Screenshot_20220214-094438__01.jpg
    156.1 KB · Pregleda: 94
  • Screenshot_20220214-094514__01.jpg
    Screenshot_20220214-094514__01.jpg
    85.6 KB · Pregleda: 93
Uzeo sam kod na turgame, pa cu dodati drugu kreditnu intesa karticu kao backup payment. Valjda ce proci sledeci mesec sa te kartice(drugima je prolazilo).

Da li je kartica bila vec na nalogu ili si je dodao prilikom pokusaja placanja za turk nalog?
Da li si vezao telefon? i to su ljudi pominjali na prethodnim stranama

Nazad
Vrh Dno