nemanja123
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.10.2007
- Poena
- 665
Koliko hoćeš.
U okviru jednog naloga (mejl i sifra) mozes da pravis vise profila, predviđeno za razlicite clanove porodice. E sad koliko god da ih ima u zavisnosti od paketa koliko placa bice ogranicen broj istrovremenih strimova. 4k paket dozvoljava 4 istovremena strima. A sto se tice rezolucije, svaki profil clana porodice moze biti posebno namesten do maksmalne rezolucije koju taj paket pruza. Znaci ako je standard 1080p onda je to max i moze se ici samo dole.Видео сам да није 4К.
Мислио колико људи може да користи налог уопше, не истовремено?
Za najskuplji paket može da ima do 5 profila, gde je jedan Kids (ali se može preimenovati). Mislim da jeftiniji paketi imaju manje slotova za profile. Naravno, neograničen broj ljudi može koristiti jedan te isti profil samo je bitno da maksimalni istovremeni broj ljudi koji koristi nalog (ne profil) ne prekorači dozvoljeni (za najskuplji je to 4, iako ima 5 profila).U okviru jednog naloga (mejl i sifra) mozes da pravis vise profila, predviđeno za razlicite clanove porodice. E sad koliko god da ih ima u zavisnosti od paketa koliko placa bice ogranicen broj istrovremenih strimova. 4k paket dozvoljava 4 istovremena strima. A sto se tice rezolucije, svaki profil clana porodice moze biti posebno namesten do maksmalne rezolucije koju taj paket pruza. Znaci ako je standard 1080p onda je to max i moze se ici samo dole.
Da, nisam tacno znao koliko profila po nalogu moze, ali sve u svemu, bitniji je broj strimova istovremenih, to je jedini limitirajuci faktor.Za najskuplji paket može da ima do 5 profila, gde je jedan Kids (ali se može preimenovati). Mislim da jeftiniji paketi imaju manje slotova za profile. Naravno, neograničen broj ljudi može koristiti jedan te isti profil samo je bitno da maksimalni istovremeni broj ljudi koji koristi nalog (ne profil) ne prekorači dozvoljeni (za najskuplji je to 4, iako ima 5 profila).
Ali ne za Kodi,njega je deinstalirao.Da,hoće addon da ubaci.Ima android ali ne može da update google store a bez update ne može da preuzme addon.
Kako, gde?Hvala za ovu foru sa turskom, 416 din najskuplji paket. 😀 Sve uspelo iz prve.
Kolay. Aboneliğinizi iptal edin, süresinin dolmasını bekleyin. VPN yardımı ile Türk netflix'ine giriyorsun ve paketi tekrar istediğin gibi aktif ediyorsun. Lirlerde yükselmeye devam edecek.Kako, gde?
Sve kako je neko vec opisivao ranije, nalog koriscen kod nas pa je otkazana automatksa pretplata i kada istekne i ne dozvoljava vise da se koristi, reaktivira sa aktiviranim turskim vpn-om. Ako je sve kako treba cene prikazuje u turskim lirama.Kako, gde?
unseeked.com
Koja kartica i koji VPN?Sve kako je neko vec opisivao ranije, nalog koriscen kod nas pa je otkazana automatksa pretplata i kada istekne i ne dozvoljava vise da se koristi, reaktivira sa aktiviranim turskim vpn-om. Ako je sve kako treba cene prikazuje u turskim lirama.
Nit je neki gubitak za Netfliks, niti je nesto sto ce privuci nove korisnike na D+.![]()
Netflix Is Removing All Its Marvel Shows, Including Daredevil And Jessica Jones
Netflix Is Removing All Its Marvel Shows but the way Netflix notifies you of this is really shady.unseeked.com
Meni je proslo sve sa intesinom karticom i neki urban vpn (prvi koji je naleteo da ima free trial 😁 ).Koja kartica i koji VPN?
Ne prolazi na turski.Imam baš tu prepaid debitnu iz komercijalne. Javljam za koji dan da l' prolazi ili ne.
Ista potpuno situacija kod mene juče, svi koraci ispraćeni kako treba, Master kartica Intesina, Surfshark VPN, potpuno ista poruka izašla, probao nekoliko puta, isto uvek, probao čak i sa drugom karticom, isto.Ne prolazi na turski.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari