Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Meni fale i dodatni titlovi za naslove koje vec imamo, za isti film kod nas i u nemackom katalogu, samo tamo je ponuđen nemacki titl. Ne znam zasto to nisu ponudili kad prevodi vec postoje u bazi.
U podešavanjima naloga pod opcijom “jezik” možeš birati koje sve jezike titlova i sinhronizacije da ti nudi pri gledanju serije/filma.

Tako je ko se manje razume i nece da petlja sa podesavanjima kodija moze onda onu Netflix kodi edition apk ( sad je vec ver.1.10) , gde je neko sve vec namestio i podesio od skina pa nadalje tebi ostaje samo da je instaliras i preko NFAuthentication key se ulogujes na Netflix nalog i gledas u visokoj rezoluciji netflix , sama aplikacija (kodi + netflix ) zauzima memorije oko 300mb i moze da se instalira nevezano od Kodija, ili ako ti se svidja kako izgleda to sve sam namestis i na svom kodiju a da ne instaliras dodatni u svakom slucaju nije losa stvar
U samoj apk postoji na croation titl( isto kao i u njihovoj app) ( u okviru netflixa ) a moze da se i koristi titlovi od kodija dok pisem vidim da je o tome pisao i @nemanja123 sad proverio radi jedino sto se ipak za dodatne titlove moraju dodati tipa opensubtitles , subscena ili titlovi.com u okviru my addona znaci ipak malo dodatnog podesavanja ali ipak i to sljaka

Tako je ko se manje razume i nece da petlja sa podesavanjima kodija moze onda onu Netflix kodi edition apk ( sad je vec ver.1.10) , gde je neko sve vec namestio i podesio od skina pa nadalje tebi ostaje samo da je instaliras i preko NFAuthentication key se ulogujes na Netflix nalog i gledas u visokoj rezoluciji netflix , sama aplikacija (kodi + netflix ) zauzima memorije oko 300mb i moze da se instalira nevezano od Kodija, ili ako ti se svidja kako izgleda to sve sam namestis i na svom kodiju a da ne instaliras dodatni u svakom slucaju nije losa stvar
U samoj apk postoji na croation titl( isto kao i u njihovoj app) ( u okviru netflixa ) a moze da se i koristi titlovi od kodija dok pisem vidim da je o tome pisao i @nemanja123 sad proverio radi jedino sto se ipak za dodatne titlove moraju dodati tipa opensubtitles , subscena ili titlovi.com u okviru my addona znaci ipak malo dodatnog podesavanja ali ipak i to sljaka
Ja se ulogujem normalno mail i password... Mada vidim da mnogima trazi authentication key, bem li ga meni nije nikad...

Ljudi, to preko Kodija nije za sve televizore, gde ljudi najviše gledaju. Nisu svi Android!
Još kad čujem "može preko Chrome-a" digne mi se kosa na glavi. Sada još treba da gledam na kompjuteru ili telefonu pored televizora od X inča dijagonale...

Inače, za prevode smo pričali (makar ja mislim) o opciji u podešavanjima na zvaničnom sajtu u okviru podešavanja, a ne o modovanim/Kodi aplikacijama.
Zato se i pominje da Netflix treba da dozvoli svima da gledaju sve dostupne prevode.
- Dozvola za eksterne nikad neće doći, jer otvaraju put piraterizovanim prevodima.

FOX 32AOS400B​

Android verzija 9.0
Druze taj tv ima samo mobilnu verziju netflixa. Ima neki smart cloud sistem i ne podrzava netflix za android tv. Ne moze vise od 480p ni preko kodija. Imao sam takav cela 2 dana. Treci dan je crko, nakon 30 dana mi ga vratili iz servisa sa reklamacije i nakon toga je elegantno spusten pored kontejnera.

Druze taj tv ima samo mobilnu verziju netflixa. Ima neki smart cloud sistem i ne podrzava netflix za android tv. Ne moze vise od 480p ni preko kodija. Imao sam takav cela 2 dana. Treci dan je crko, nakon 30 dana mi ga vratili iz servisa sa reklamacije i nakon toga je elegantno spusten pored kontejnera.
Hvala ti na odgovoru sve ispada bas onako kako si rekao.. izem' ti ja ovakav android 😂

imate li vi u aplikaciji kategoriju independent movies? siguran sam da sam je imao u mobilnoj aplikaciji, ali je sada u android tv aplikaciji ne vidim? kako da to pronađem ako postoji?

U mobilnoj ga ja Nemam.

ja sam ljubitelj evropske produkcije....spanija, italija i francuska me najvise zanimaju......desava mi se da redovno gledam spance i francuze a onda jedno vece se pojavi italian movies......odusevim se pregledam malo i ostavim za neki drugi dan......udjem pre neko vece i nema vise italian movies sekcije.....da li neko ima ideju zasto se to desava tj menja?

@provokator

i ja imam utisak da se to pojavljuje i nestaje...siguran sam da sam u jednom trenutku imao kao kategoriju indi movies, a sad je nema nigde...ima na sajtu pa može da se onda tako nađe neki film, ali nije to poenta...

Meni se u mobilnoj aplikaciji pojavio filter, pa ima opcija izvorni jezik da se pretražuje. Probajte tako.

Da da, moguce da samo na sajtu radi, nisam isprobao na TV-u..

Oduvek je Netfliks nepregledan, to mu je najveca mana, kao da kriju filmove i teraju te da gledas samo ono sto oni zele :)

ja sam ljubitelj evropske produkcije....spanija, italija i francuska me najvise zanimaju......desava mi se da redovno gledam spance i francuze a onda jedno vece se pojavi italian movies......odusevim se pregledam malo i ostavim za neki drugi dan......udjem pre neko vece i nema vise italian movies sekcije.....da li neko ima ideju zasto se to desava tj menja?
kako inače pronalaziš i pretražuješ tu vrstu filmova?

Listam po kategorijama koje on nudi…i ponekad ponudi italijanske filmove ali u vecini slucajeva nema te kategorije…evo upravo sam odgledao onog prevaranta sa tindera i prelistao meni i nema italian movies.

Nešto razmišljam, ako Vam traži turski broj telefona, mogli bi da se iskoriste virtuelni brojevi iz Turske. Mislim broj telefona treba samo da potvrdi da je nalog stvarno u Turskoj, posle toga ne treba. Nisam probao jer mi nije ni tražio turski broj telefona, ali sa @Zoza sam probao i njemu traži. Šta mislite?

30 dana na aliexpresu nema vise? u pretrazi ne izbacuje nista :unsure:

У којој резолуцији су серије/филмови на LG телевизору. Има фабрички инсталирану апликацију на LG смарт телевизору па ме занима у којој је резолуцији садржај, где се то подешава?

У којој резолуцији су серије/филмови на LG телевизору. Има фабрички инсталирану апликацију на LG смарт телевизору па ме занима у којој је резолуцији садржај, где се то подешава?
Rezoluciju podesavas preko web aplikacije, ulogujes se i u okviru svog profila imas sledece
Kako tu podesis utice na ostale uredjaje preko kojih gledas sa svog naloga
Photo

Prilozi

• Screenshot_20220210_011329_com.android.chrome~2.jpg
    Screenshot_20220210_011329_com.android.chrome~2.jpg
    74.6 KB · Pregleda: 61
Rezoluciju podesavas preko web aplikacije, ulogujes se i u okviru svog profila imas sledece
Kako tu podesis utice na ostale uredjaje preko kojih gledas sa svog naloga
Photo
Хвала.
Мада користим профил од ортака, тако да не могу ништа да мењам, или могу :D. Видим да он користи Стандард пакет који није 4К а мени је ТВ 4К.
Скинуо сам неку серију са торента која је у 4К, видим да је Netlix па се питао која је резолуција, сад видим да зависи од профила.

Колико њих може да користи један налог? Овај налог има више профила а налог користи више нас.

Е да, за лаптоп/рачунар како је најбоље користити преко претраживача или преко апликације из Виндовс продавнице?

Хвала.
Мада користим профил од ортака, тако да не могу ништа да мењам, или могу :D. Видим да он користи Стандард пакет који није 4К а мени је ТВ 4К.
Скинуо сам неку серију са торента која је у 4К, видим да је Netlix па се питао која је резолуција, сад видим да зависи од профила.

Колико њих може да користи један налог? Овај налог има више профила а налог користи више нас.

Е да, за лаптоп/рачунар како је најбоље користити преко претраживача или преко апликације из Виндовс продавнице?

Standard paket nije 4K već 1080p i može da se gleda istovremeno na dva uređaja.

Видео сам да није 4К.
Мислио колико људи може да користи налог уопше, не истовремено?

Nazad
Vrh Dno