Blaham
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.08.2010
- Poena
- 285
Bilo bi super kad bi uveli opciju externih titlova
Imaš razne ekstenzije unutar chrome web store-a koje mogu da dodaju eksterne titlove.
Bilo bi super kad bi uveli opciju externih titlova
U podešavanjima naloga pod opcijom “jezik” možeš birati koje sve jezike titlova i sinhronizacije da ti nudi pri gledanju serije/filma.Meni fale i dodatni titlovi za naslove koje vec imamo, za isti film kod nas i u nemackom katalogu, samo tamo je ponuđen nemacki titl. Ne znam zasto to nisu ponudili kad prevodi vec postoje u bazi.
To samo ako se koristi KodiNetflix app modding, u ovoj temi sve super objašnjeno, naravno treba instalirati ovaj kodi-netflix app, i u njemu se vrlo lako nalazi svi titlovi dostupni na netu 😊
Sve je to lepo, ali šta god podesio, ne nudi ti titlove koje si izabrao iako postoje.U podešavanjima naloga pod opcijom “jezik” možeš birati koje sve jezike titlova i sinhronizacije da ti nudi pri gledanju serije/filma.
Ja se ulogujem normalno mail i password... Mada vidim da mnogima trazi authentication key, bem li ga meni nije nikad...Tako je ko se manje razume i nece da petlja sa podesavanjima kodija moze onda onu Netflix kodi edition apk ( sad je vec ver.1.10) , gde je neko sve vec namestio i podesio od skina pa nadalje tebi ostaje samo da je instaliras i preko NFAuthentication key se ulogujes na Netflix nalog i gledas u visokoj rezoluciji netflix , sama aplikacija (kodi + netflix ) zauzima memorije oko 300mb i moze da se instalira nevezano od Kodija, ili ako ti se svidja kako izgleda to sve sam namestis i na svom kodiju a da ne instaliras dodatni u svakom slucaju nije losa stvar
U samoj apk postoji na croation titl( isto kao i u njihovoj app) ( u okviru netflixa ) a moze da se i koristi titlovi od kodija dok pisem vidim da je o tome pisao i @nemanja123 sad proverio radi jedino sto se ipak za dodatne titlove moraju dodati tipa opensubtitles , subscena ili titlovi.com u okviru my addona znaci ipak malo dodatnog podesavanja ali ipak i to sljaka
Ljudi, to preko Kodija nije za sve televizore, gde ljudi najviše gledaju. Nisu svi Android!Tako je ko se manje razume i nece da petlja sa podesavanjima kodija moze onda onu Netflix kodi edition apk ( sad je vec ver.1.10) , gde je neko sve vec namestio i podesio od skina pa nadalje tebi ostaje samo da je instaliras i preko NFAuthentication key se ulogujes na Netflix nalog i gledas u visokoj rezoluciji netflix , sama aplikacija (kodi + netflix ) zauzima memorije oko 300mb i moze da se instalira nevezano od Kodija, ili ako ti se svidja kako izgleda to sve sam namestis i na svom kodiju a da ne instaliras dodatni u svakom slucaju nije losa stvar
U samoj apk postoji na croation titl( isto kao i u njihovoj app) ( u okviru netflixa ) a moze da se i koristi titlovi od kodija dok pisem vidim da je o tome pisao i @nemanja123 sad proverio radi jedino sto se ipak za dodatne titlove moraju dodati tipa opensubtitles , subscena ili titlovi.com u okviru my addona znaci ipak malo dodatnog podesavanja ali ipak i to sljaka
Koji je model tv?
Druze taj tv ima samo mobilnu verziju netflixa. Ima neki smart cloud sistem i ne podrzava netflix za android tv. Ne moze vise od 480p ni preko kodija. Imao sam takav cela 2 dana. Treci dan je crko, nakon 30 dana mi ga vratili iz servisa sa reklamacije i nakon toga je elegantno spusten pored kontejnera.FOX 32AOS400B
Android verzija 9.0
Hvala ti na odgovoru sve ispada bas onako kako si rekao.. izem' ti ja ovakav android 😂Druze taj tv ima samo mobilnu verziju netflixa. Ima neki smart cloud sistem i ne podrzava netflix za android tv. Ne moze vise od 480p ni preko kodija. Imao sam takav cela 2 dana. Treci dan je crko, nakon 30 dana mi ga vratili iz servisa sa reklamacije i nakon toga je elegantno spusten pored kontejnera.
i ovo je samo za pretraživanje na sajtu...izgleda da se ti razni podžanrovi i slično pojavljuju random u aplikaciji pa kad naletiš...Probajte da pretrazujete po onim njihovim kodovima za zanrove, ima npr ovde dosta njih:
(7077 je bas za independant movies)
Upozornění na přesměrování
www.google.com
Forsiraju svoju produkciju, a druge naslove uglavnom stavljaju u drugi plan
kako inače pronalaziš i pretražuješ tu vrstu filmova?ja sam ljubitelj evropske produkcije....spanija, italija i francuska me najvise zanimaju......desava mi se da redovno gledam spance i francuze a onda jedno vece se pojavi italian movies......odusevim se pregledam malo i ostavim za neki drugi dan......udjem pre neko vece i nema vise italian movies sekcije.....da li neko ima ideju zasto se to desava tj menja?
Rezoluciju podesavas preko web aplikacije, ulogujes se i u okviru svog profila imas sledeceУ којој резолуцији су серије/филмови на LG телевизору. Има фабрички инсталирану апликацију на LG смарт телевизору па ме занима у којој је резолуцији садржај, где се то подешава?
I ja se isto nudimPozdrav, da li nekome treba brat od strica ili brat od ujaka![]()
Хвала.Rezoluciju podesavas preko web aplikacije, ulogujes se i u okviru svog profila imas sledece
Kako tu podesis utice na ostale uredjaje preko kojih gledas sa svog naloga
Photo
Хвала.
Мада користим профил од ортака, тако да не могу ништа да мењам, или могу. Видим да он користи Стандард пакет који није 4К а мени је ТВ 4К.
Скинуо сам неку серију са торента која је у 4К, видим да је Netlix па се питао која је резолуција, сад видим да зависи од профила.
Колико њих може да користи један налог? Овај налог има више профила а налог користи више нас.
Е да, за лаптоп/рачунар како је најбоље користити преко претраживача или преко апликације из Виндовс продавнице?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari