Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

• Začetnik teme Začetnik teme peja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam koristio Windscribe i meni su izasle cene u lirama,ali posle kada sam ubacio cvc kartice,trazio mi je broj mobilnog iako je bio ubacewn srpski broj.

E pa vidis,meni je istekla pretplata.Ukljucio sam VPN,otisao sam na netflix isao sam da produzim pretplatu,pitalo me je koji paket hocu,kliknuo sam na onaj sto zelim,posle toga je izaslo za karticu,ubacio sam cvc broj i posle toga mi je trazilo verifikaciju za mobilni.Ako treba nekako drugacije da se uradi,mollim neka neko objasni.

Ali što ti je tražio CVC ako si već platio 1 mesec? Koju karticu koristiš i da li je prepaid?

Pa ne znam zasto je trazio.Koristim mts postpaid a za placanje visu.

Čudno mi je da traži CVC kod, a već je izvršio plaćanje jednog meseca. Možda je do VISE, ali u svakom slučaju probaj sledeći mesec na Tursku.

Ja već dugo uzimam od Kineza i nikada nisam imao problema. Najjeftiniji i najbolji sistem. Pola godine 10 evra, odlična ponuda. A koristio sam prije na 3, nikakvih problema.

Kome treba internet kartica za mesečne pretplate na internetu, ne uzimajte ovo karticu
jer su mi rekli u Komercijalnoj da regulativa Visa Card kompanije ne dozvoljava transakciju za uslugu koja se periodično (mesečno) naplaćuje za Visa Prepaid kartice, kao i da je usluga plaćanja onemogućena na odredjenim stranim sajtovima (ne znaju na kojim). Rekli su da banka nema ništa sa tim i da je to odluka Visa Card kompanije. Sva sreća pa sam se raspitao pre uzimanja. Eto, da napišem i ovde i da drugi znaju koji su u potrazi za karticama.
Nađoh ovo u drugoj temi, debitne ne prihvata izgleda turski Netflix, ali moze youtube premium recimo. Sve zavisi od regulativa pojedinacne zemlje, zato sto ova debitna prolazi uredno mesecno za srpski netflix

Ih sada.Ajde videcu da li u Halkbanci imaju neku drugu karticu pa da uzmem.
Je l' ima preko jos neke zemlje da se placa a da nije skupo kao kod nas i da podrzava visa debit 😀

Da vam kažem odmah, Visa inspire od Inteze koja je debitna je prošla uredno za turski netflix, jedino ako su u međuvremenu promenili nešto.

Niko nije probao Tursku preko PayPal-a?
Ili Turske vaučere?

Nađoh ovo u drugoj temi, debitne ne prihvata izgleda turski Netflix, ali moze youtube premium recimo. Sve zavisi od regulativa pojedinacne zemlje, zato sto ova debitna prolazi uredno mesecno za srpski netflix
Imam baš tu prepaid debitnu iz komercijalne. Javljam za koji dan da l' prolazi ili ne.

Jedan kolega bi da se učlani u neku familiju, da li mi možete poslati ponude na pm . Hvala unapred

netflix-continue-watching-anim.gif

Meni je iz nekog razloga obrisan post ovde, tako da evo ponavljam, takođe sam zainteresovan za priključivanje familiji, pa me cimajte na pm ako ima neko slobodno mesto 🙂

Obisan ti je iz razloga jer nemas 250 poruka, pogledaj prvi post. Tako da svi vi novi, ne kacite ponude i potraznje.

Pretpostavljam, javice se dezurni moderator pa ce vam reci u cemu je problem. 😀

Meni fale i dodatni titlovi za naslove koje vec imamo, za isti film kod nas i u nemackom katalogu, samo tamo je ponuđen nemacki titl. Ne znam zasto to nisu ponudili kad prevodi vec postoje u bazi.

Nazad
Vrh Dno