I mog kolegu zanima ulazak u familiju…da ne bi gnjavili temu ostavite broj mobilnog u privatnoj poruci da mu prosledim….hvala.Pozdrav, da li nekome treba brat od strica ili brat od ujaka 😀
Nacin placanja treba da bude vec unesen i sacuvan... Samo se izabere paket i produzi...Ja sam koristio Windscribe i meni su izasle cene u lirama,ali posle kada sam ubacio cvc kartice,trazio mi je broj mobilnog iako je bio ubacewn srpski broj.
Visa ima više vrsta kartica. Koju tačno koristiš?Pa ne znam zasto je trazio.Koristim mts postpaid a za placanje visu.
Imam visa debit karticu.Visa ima više vrsta kartica. Koju tačno koristiš?
Telefon se verifikuje tako što ti pošalju SMS (tekst crveno dugme sa tvoje prve slike).
Nađoh ovo u drugoj temi, debitne ne prihvata izgleda turski Netflix, ali moze youtube premium recimo. Sve zavisi od regulativa pojedinacne zemlje, zato sto ova debitna prolazi uredno mesecno za srpski netflixKome treba internet kartica za mesečne pretplate na internetu, ne uzimajte ovo karticu
jer su mi rekli u Komercijalnoj da regulativa Visa Card kompanije ne dozvoljava transakciju za uslugu koja se periodično (mesečno) naplaćuje za Visa Prepaid kartice, kao i da je usluga plaćanja onemogućena na odredjenim stranim sajtovima (ne znaju na kojim). Rekli su da banka nema ništa sa tim i da je to odluka Visa Card kompanije. Sva sreća pa sam se raspitao pre uzimanja. Eto, da napišem i ovde i da drugi znaju koji su u potrazi za karticama.![]()
Visa Prepaid | Debitne kartice | NLB Komercijalna banka ad Beograd
Debitna kartica opremljena najsavremenijom beskontaktnom tehnologijom koja Vam omogućava brzo i jednostavno plaćanje roba i usluga. Karakteristike: V...www.kombank.com
Imam baš tu prepaid debitnu iz komercijalne. Javljam za koji dan da l' prolazi ili ne.Nađoh ovo u drugoj temi, debitne ne prihvata izgleda turski Netflix, ali moze youtube premium recimo. Sve zavisi od regulativa pojedinacne zemlje, zato sto ova debitna prolazi uredno mesecno za srpski netflix
Zar nije zabrana samo za one koji nude naloge, ne i oni koji zele da udju u familiju?Obisan ti je iz razloga jer nemas 250 poruka, pogledaj prvi post. Tako da svi vi novi, ne kacite ponude i potraznje.
Iskreno, neverovatno mi je da ovo do sad nisu imali, kulturna opcija da ne moram preko kompa da brišem![]()
![]()
Netflix now lets you scrub your Continue Watching carousel clean, right on your TV
Out, out, canceled show! Tease my screen with your lack of conclusion no longer!www.androidpolice.com
Ja sam isto tako shvatio, zato sam i okačio...Zar nije zabrana samo za one koji nude naloge, ne i oni koji zele da udju u familiju?
Netflix app modding, u ovoj temi sve super objašnjeno, naravno treba instalirati ovaj kodi-netflix app, i u njemu se vrlo lako nalazi svi titlovi dostupni na netu 😊Bilo bi super kad bi uveli opciju externih titlova
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari