Imam osnovni paket u Mobi banci ali bih presao na nesto "normalnije" jer mi je potreban sad regularan racun. S ovim sam do sad samo placao racune(besplatno) i ponekad neku uplatu i koristio stranu karticu gdje sam imao pare.
Nego, gledao sam raznorazne pakete manje vise svih banaka i tarifnike i bas ne znam kod koje je najbolje otvoriti, neki imaju proviziju na ovo, neki na ono, pa neki imaju uplatne bankomate sto mi znaci neki ne i tako. Na kraju mozda ovaj progresive+ od mobija najbolje ispadne, ne znam.
AKo moze predlog koga izabrati a evo sto meni treba:
da mogu da placam racune kao do sad bez provizije ili trajnim nalogom ili slicno kao kod mobija sto imaju "na klik", mada sad i infostan i mts npr moze preko njihovog sajta, jedino struju mislim da ne mogu.
da nema provizije za inostrana placanja kad nesto narucujem/placam online.
pozeljno da nema provizije na uplate na racune u zemlji drugih banaka
i sad zadnja stavka koja mi nije najjasnija kako ide u Srbiji, devizni racun i devizna placanja. Npr, da drzim eure na racunu i kada placam online prvo njih skida, umjesto da konvertuje dinare u eure ili te eure u dinare pa u eure lol.
Ne znam, ostalo je manje vise standardno i svi valjda imaju, sms obavjestenja, e i mbanking itd. bankomat za uplate, pozeljno i devize ako moze ovo iz prethodnog reda.
P.S. Pozeljno ne u banci koja ce da se spoji, tj kombank i sber, ne znam oce li ti paketi ostati na snazi i uslovi isti kada se to desi pa da za x mjeseci ne razmisljam opet kuda