To sam tražio, tnx.Ripper Street (2012-2016)
I on mi je na listi.
Zabeleženo, deluje odlično.Imaš fenomenalnu seriju Stivena Soderberga The Knick sa Klajv Ovenom u glavnoj ulozi.
Pogledajte prilog 332652
Šteta što su stali posle II sezone.
Ja sam se izjasnjavao par puta vezano za 4. sezonu.Upravo sam zavrsio Fargo 4. sezonu i moram da kazem da sam odusevljen. Remek delo! Mozda i najbolje odradjena epizoda. Vrhunska gluma, scenografija, scenario, kamera, efekti. Cista desetka sto se mene tice. Prve dve epizode su malo sporije otvorile sezonu, ali posle toga je sve doslo na svoje mesto. Video sam da je nekoliko ljudi reklo da je sezona losa i iskreno pitam se sta su oni gledali. Mozda samo prvih par epizoda. Ili jednostavno nisu razumeli ovo remek delo.
Ne znam, nisam probao veggie, ali kontam da je ukusan ljudima koji ga vole. Neka bude i svinjski burger ako nekom lakse, ali poenta je da nije isto kao juneci.Znači, bezukusno?![]()
Uđoh da napišem ovo. Sjajna epizoda, možda i jedna od najboljih u oba tabora (Boba i Mando).Nova epizoda Book of Boba Fett tj Mando odlična.
Kako je Disney uradio posao veka što je dao ovoj dvojici da rade serije.
Kad bi tako iole ispala LOTR serija, ali bukvalno nemoguće.
Vecini pa i meni su 3. I 4. sezona puno losije od prve 2Upravo sam zavrsio Fargo 4. sezonu i moram da kazem da sam odusevljen. Remek delo! Mozda i najbolje odradjena epizoda. Vrhunska gluma, scenografija, scenario, kamera, efekti. Cista desetka sto se mene tice. Prve dve epizode su malo sporije otvorile sezonu, ali posle toga je sve doslo na svoje mesto. Video sam da je nekoliko ljudi reklo da je sezona losa i iskreno pitam se sta su oni gledali. Mozda samo prvih par epizoda. Ili jednostavno nisu razumeli ovo remek delo.
Ima li je na nekom streaming servisu?Preterano dobro, ali preterano!
![]()
Ima li je na nekom streaming servisu?
Ja sam ga gledao na Disney+, ali na onom na kojem postoji Star sekcija.
Auu,a gledam ocene i nisu lose... A nije ni kratka serija,vec preko 30 epizoda... ajd sad budi pametanFilm je jos i OK, serija je djubre za mene !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari