Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bila je pre koju godinu neka priča da će biti još 1 sezona... ali to i ako ikad bude teško da će da bude na tom nivou.

Zaista mi nije jasno što su je ugasili.
Tačno, i ja sam negde pročitao da će je obnoviti, ali od tada više ni traga ni glasa.
*** @shamanNS, izgleda da mlate lovu na glupostima koje snime za nedelju dana i za široku narodnu masu.
Ištancuju 27 sezona za malu lovu i većina zadovoljna, a što je najgore, po ocenama, samo što ne prestignu Breaking Bad.
Samo kad pročitam šta ovde na forumu ljudi gotive i koje ocene lupaju, u većini slučajeva se, blago rečeno, šokiram.
Pa pazi samo filmove, izređaše sve super-junake, pa u nedostatku istih, izvlače ih ko zna kojih stripova stripova.:mad:

Odgledao Landscapers na hbo

Odlicna. Bas me obraduje kad se neko odvazi da snimi nesto drugacije van klisea, a britanci to bas znaju da urade. Originalna kinematografija ovde potpuno pogadja kontekst price na neocekivan nacin za krimi dramu. Gluma fenomenalna. Iako u osnovi teska prica po istinitom dogadjaju ko voli crni humor prepoznace ga u mnogim scenama.

Scene rekonstrukcije zlocina sa kulisama su vrh.

Odgledao sam Arcane, predložio kolega, iako skoro nikad, ili nikad, ne gledam serije tog tipa. Dosta je dobra, tako da bih preporučio ko nije gledao, ima moj glas.

Upravo sam zavrsio Fargo 4. sezonu i moram da kazem da sam odusevljen. Remek delo! Mozda i najbolje odradjena epizoda. Vrhunska gluma, scenografija, scenario, kamera, efekti. Cista desetka sto se mene tice. Prve dve epizode su malo sporije otvorile sezonu, ali posle toga je sve doslo na svoje mesto. Video sam da je nekoliko ljudi reklo da je sezona losa i iskreno pitam se sta su oni gledali. Mozda samo prvih par epizoda. Ili jednostavno nisu razumeli ovo remek delo.

Upravo sam zavrsio Fargo 4. sezonu i moram da kazem da sam odusevljen. Remek delo! Mozda i najbolje odradjena epizoda. Vrhunska gluma, scenografija, scenario, kamera, efekti. Cista desetka sto se mene tice. Prve dve epizode su malo sporije otvorile sezonu, ali posle toga je sve doslo na svoje mesto. Video sam da je nekoliko ljudi reklo da je sezona losa i iskreno pitam se sta su oni gledali. Mozda samo prvih par epizoda. Ili jednostavno nisu razumeli ovo remek delo.
Ja sam se izjasnjavao par puta vezano za 4. sezonu.
Ne smatram da mi je losa sezona sama po sebi, kad bi bila npr. u sklopu neke samostalne serije, ali mi jednostavno nije to to kad poredim sa ostalim Fargo sezonama. Nema tog smeka (sem u par momenata) koji je krasio prethodne sezone.

Analogija bi mi manje-vise bila da su mi prve tri sezone burger sa 100% junecim mesom (aj mozda neke sezone/epizode imaju malo ubacenog svinjskog, koji procenat soje), ali mi je 4. sezona vise kao dobar veggie burger. Aj mozda malo preterujem, nije toliko razlicito, ali juneceg mesa ima u tragovima.

Preterano dobro, ali preterano!

60e995c300.jpg

Nova epizoda Book of Boba Fett tj Mando odlična.
Kako je Disney uradio posao veka što je dao ovoj dvojici da rade serije.
Kad bi tako iole ispala LOTR serija, ali bukvalno nemoguće.

Nova epizoda Book of Boba Fett tj Mando odlična.
Kako je Disney uradio posao veka što je dao ovoj dvojici da rade serije.
Kad bi tako iole ispala LOTR serija, ali bukvalno nemoguće.
Uđoh da napišem ovo. Sjajna epizoda, možda i jedna od najboljih u oba tabora (Boba i Mando).
Skoro sve SW stvari pokriše, od starta do finiša, tip-top. Da je svaka epizoda na ovaj fazon, bukvalno može biti najbolja SW stvar ikada.

Vecini pa i meni su 3. I 4. sezona puno losije od prve 2

Skoro sam gledao film Snowpiercer gde mi je ideja bila fenomenalna,al sam se nekako razocarao glumcima,a posebno enterijerom voza. E sad naleteh i na seriju,vidim da su izgleda drugi glumci,a voz isti,pa me zanima valja li serija cemu!? Da l je neko gledao!? Ponovo se javlja ta privlacnost ideje :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno