Ako je nekom bas dosadno i nema pametnija poslija preporucujem da pogleda Archive81. Nista spektakularno.Archive 81... Evo pogledao sam upravo i poslednju epizodu. Sve u svemu, ko preskoči, ništa značajno propustiti neće, a i nije za neku preporuku. Ako bude druga sezona, čisto sumnjam da ću gledati.
Jest im vala glupa ta fora sa deljenjem sezone.
Pa mislim, da li je zaokruzena koliko toliko neka prica nakon prve polovine... pretpostavljam da jeste, ali reko ipak da pitam, cenim da je neko vec gledao.Pogledaš sad šta ima a kad bude part 2 na YouTube odgledaš "recap" i voziš dalje.
Jesi,secam se da sam tad odgledao sve bukvalno za 3-4 dana.Ako imas jos neku takvu,pucaj.Ja sam preporučivao Mr Inbetween![]()
Vidi, vidi… em sam propustio, em nikad čuo.Ja sam preporučivao Mr Inbetween![]()
Ima od istog lika film iz 2005. sa istim glavnim likom, zove se The Magician. Jedini problem je sto pretpostavljam da je jako tesko naci izvor za gledanje, ako je uopste i moguce.Jesi,secam se da sam tad odgledao sve bukvalno za 3-4 dana.Ako imas jos neku takvu,pucaj.
Боље позовите Сола - одлична серија. Штета што гледањем "Чисте хемије" знамо како неки лиокови завршавају. Надам се да ће шеста сезона ускоро.
Иако имам нетфликс, гледао сам у кодију, навика је чудо 😁Ja trenutno na S05E03 i zadovoljan sam generalno serijom.
Drži pažnju, jedino šteta što nema srpski titl na netfliksu.
Ljudi ajde neka preporuka za serije tipa "Alienist", "Freud", "The Frankenstein chronicles", "Taboo"...
Drugim rečima Viktorijansko doba, XIX i početak XX veka.
Misterije, horor, kriminalistički.
Uzgred "Penny Dreadful" mi je na čekanju.
Da li ima neka o Džeku trboseku ili slično.
Inače odgledao "The north water", slično okruženje, za preporuku svakom ko voli to vremenski razdoblje.
Srpski prevod postoji za sve sezone na titlovi.com😉Иако имам нетфликс, гледао сам у кодију, навика је чудо 😁
За доста епизода је имао српски превод да се нађе.
Šteta. Meni su one i bile nit' smrde nit' mirišu. Hoće da luduju, pa neće. Još ako je sada taj nivo dignut na još neki veći...Ja sam batalio Ozark posle dve epizode ove sezone. Poceli su da me strasno iritiraju Vendi i Rut tako da sam batalio do daljnjeg.
Ljudi ajde neka preporuka za serije tipa "Alienist", "Freud", "The Frankenstein chronicles", "Taboo"...
Inače odgledao "The north water", slično okruženje, za preporuku svakom ko voli to vremenski razdoblje.
Imaš fenomenalnu seriju Stivena Soderberga The Knick sa Klajv Ovenom u glavnoj ulozi.Ljudi ajde neka preporuka za serije tipa "Alienist", "Freud", "The Frankenstein chronicles", "Taboo"...