Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedno zapazanje....XEM stoji stabilno u ovoj situaciji... Izgleda da je nasao dno. Bla, bla... Mrtav kojin 😊

Realni x2 kroz odnos za neki mid-term trade.

Sacekacu jos ali cu mali deo BTC prebaciti u XEM, posedujem samo BTC.

Kakva bi panika nastala pri jednom jacem spajku dole.

Sto se bear perioda.tice...sve je jasno, gledate NASDAQ, ne verujem da je ovo dugo cekani slom. Imam utisak da ce kripto biti lakmus za globalnu ekonomsku situaciju tj. prvi ce svirati kraj iliti biti "Gavrlilo Princip".

Poslednja izmena:
Daklem, imamo tri opcije:
-višegodišnji bear gde možemo videti da marketcap padne na 0.25-0.33 od trenutne vrednosti
-da je ovo bear, da možda cene još malo odu dole i da se nastavi ciklus za 3-6-12 meseci
-da je ovo poslednje otresanje i da sledi raketa

Budući da je scenario 3 manje verovatan, ja mislim da je najpametnije ne raditi ništa par meseci.

Zato što neko i plaća struju 😂

минери су само закрпили минус од предходног бера

E sada isti ovaj post, ali prema gore, iznad 40k. :)

U protekla 2,5 meseca videli smo kontinuiran pad BTC-a bez ikakvog trzaja na gore makar to bio i dead cat bounce.
Ali jos uvek nismo videli jedan ozbiljan short squeeze i uopste nije pitanje da li ce ga biti pitanje je samo momenta, kad se short selleri dovoljno ohrabre. To bi nas moglo vratiti na 40k+ cenu, samo strpljivo.

IMG_20220121_194252.jpg

Video ovu sliku na planb twitteru, pa ce mozda nekome ko je u kriptu od skoro objasniti da nema potrebe za panikom :)

Pitanjce za ove sto su se molili za korekciju na 47k pa na 42k pa na 40k, sta uradiste? Jeste dokupili? Izgleda odlicno izveden plan "daj boze da padne na X pa ce odmah da poleti". Iskren odgovor ako moze :)

Čekamo 30k :) Nema poente da kupujem još uvek, jer previše brzo pada, nema ama ni jednog znaka da će na gore, tako da ***, šta je kupljeno kupljeno je, dna nema, ćutimo i čekamo.

Ja sam rasporedio svoju kupovinu linearno za eth cenu od 2000$ do 500$ pa sta uhvati...
Nisam neki prognozer ali verujem da nas ceka mucnih 2,3 meseca a onda da eth apgrejd pogura malo nagore tamo maj/jun

Ne vidim čemu panika i priče o tome da li ćemo se potencijalno ikada vratiti gore. Pa BTC sada nije otišao ni na 50% od ath-a, a 2017 je pao na 15% ath cene, sa 20k na 3,xy. Jeste tada izgledalo da je sve puklo i dosta ljudi diglo ruke, a iapostavilo se kao prilika koja se više neće ponoviti, tako da polako..pitanje je samo koliko ćemo dugo čekati.

Cutimo i cekamo, mislim da se ni ne sluti koliko mozemo jako otici dole. Entuzijazam je preveliki dok ocigledno ne dele svi te zelje . Ja ocekujem kroz 7 dana vec da vidimo 29k. Vise ni pozitivne vesti nesto ne uticu spec, negativne uticu daleko vise. Spremajte lovu pa lagano...dok nas ne hakuju nismo na gubitku :)

Meni se na nekim coinima aktivirao sl, danas mi bese zao, al sad i nije :) steta za neke altove koji nisu ostvarili svoj pun kapacitet, mislim da je avax imao dosta potencijala, medjutim ovakav razvoj marketa je stvarno zalost.
Eth u stejku ne smem ni da gledam ni da racunam, juce sam dobio koronu, ceo svet mi se srusio :'( :D

29k moze biti kad se probudimo sutra.
Situacaija nije nimalo dobra. Svi pokazatelji su protiv ne samo protiv kripta vec protiv bilo kog rasta u bilom kom smeru i bilo koje delatnosti. Tako igraju najveci . Oni koji imaju one poluge igraju se sa sudbinama svih. Recesija smrdi na sve strane. sve namesteno i isplanirano od "zaraze", zatvaranja , gasenja radnih mesta itd...
Nazalost verovatno nisam jedini koji je u zadnja tri meseca uvacen u raskoraku (opet i pored svog iskustva ccc / da l sam bio suvise greedy? [mislim da je ipak moja zena bila vise greedy od mene.. so ...]/). U svim jednacinama i nejednacinama koje sam imao u glavE nisam ubacio 1 4inilac koji je u stvari bio Najbitniji , a to je da je veliki broj ljudi dobio ogromne pare za zemljiste za gradnju autoputeva. I tako dok je vecina nas 4ekala "normalne" cene nekretnina , cene nekretnina su se samo naduvavale toliko da cak i kripto market bi mogao da pozavidi tom balonu (i u toj trci sam jednostavno izgubio vazduh). Spekulacija sa cenama nekretnina su ogromne , agencije ih naduvavaju tako sto danas kupe po jednoj a sutra na drugom sajtu se ista ta prodaje za 60-100% vecoj ceni (i tako redom mesecima , godinama dok se neko ne upeca [bajdvej pratim aktivno od 2017.]). Ludo burazeru ludo "c est la vie". Srbija (naravno u zavisnosti od lokaliteta) skuplja od svice i grcke.
Nece ni fijat biti siguran. Ko izbegne kripto fijasko cekace ga u fijat (na ovaj ili onaj na4in) $ se stampa samo tako i evo jos jednog paradoksa sto ga vise stampaju to vise vredi a ostale valute u odnosu na $ ce pasti , dugovi ce tom prilikom samo rasti , kamate ce otici u nebesa a bankari ce samo trljati ruke. U medjuvremenu Plju6te zabrane kopanja kripta po svetu...
Morbius zbog lokacije gde se nalazi ce najbolje proci , on moze da kupi zlato i da ga sefira :) , mi ovde sta god da radimo lose nam se pise. neko je i mozda lepo iskoristio septembar , oktobar i uradio nesto je opiplivo , ali niko danas ti ne garantuje da sutra prekosutra neki "investitor" nece baciti pik na to i onda za u roku od 5 dana po 50x nizoj ceni "u ime naroda" oduzme.

Sutra krece ruska flota iz Omanskog zaliva pravac crno more. Na jedno mesto ce se skupiti velika koncentracija sile i igranka moze da pocne. Sa jedne strane imas vikinge koji se nisu povlacili zadnjih 30 godina , a sa druge koji kazu "nema vise nazad" i tako pita zagorac bombu bu6 pukla ? a bomba "b()()m".
U svakom slucaju tehnologija ce preziveti ,samo je pitanje ko ce se ovajditi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno