29k moze biti kad se probudimo sutra.
Situacaija nije nimalo dobra. Svi pokazatelji su protiv ne samo protiv kripta vec protiv bilo kog rasta u bilom kom smeru i bilo koje delatnosti. Tako igraju najveci . Oni koji imaju one poluge igraju se sa sudbinama svih. Recesija smrdi na sve strane. sve namesteno i isplanirano od "zaraze", zatvaranja , gasenja radnih mesta itd...
Nazalost verovatno nisam jedini koji je u zadnja tri meseca uvacen u raskoraku (opet i pored svog iskustva ccc / da l sam bio suvise greedy? [mislim da je ipak moja zena bila vise greedy od mene.. so ...]/). U svim jednacinama i nejednacinama koje sam imao u glavE nisam ubacio 1 4inilac koji je u stvari bio Najbitniji , a to je da je veliki broj ljudi dobio ogromne pare za zemljiste za gradnju autoputeva. I tako dok je vecina nas 4ekala "normalne" cene nekretnina , cene nekretnina su se samo naduvavale toliko da cak i kripto market bi mogao da pozavidi tom balonu (i u toj trci sam jednostavno izgubio vazduh). Spekulacija sa cenama nekretnina su ogromne , agencije ih naduvavaju tako sto danas kupe po jednoj a sutra na drugom sajtu se ista ta prodaje za 60-100% vecoj ceni (i tako redom mesecima , godinama dok se neko ne upeca [bajdvej pratim aktivno od 2017.]). Ludo burazeru ludo "c est la vie". Srbija (naravno u zavisnosti od lokaliteta) skuplja od svice i grcke.
Nece ni fijat biti siguran. Ko izbegne kripto fijasko cekace ga u fijat (na ovaj ili onaj na4in) $ se stampa samo tako i evo jos jednog paradoksa sto ga vise stampaju to vise vredi a ostale valute u odnosu na $ ce pasti , dugovi ce tom prilikom samo rasti , kamate ce otici u nebesa a bankari ce samo trljati ruke. U medjuvremenu Plju6te zabrane kopanja kripta po svetu...
Morbius zbog lokacije gde se nalazi ce najbolje proci , on moze da kupi zlato i da ga sefira

, mi ovde sta god da radimo lose nam se pise. neko je i mozda lepo iskoristio septembar , oktobar i uradio nesto je opiplivo , ali niko danas ti ne garantuje da sutra prekosutra neki "investitor" nece baciti pik na to i onda za u roku od 5 dana po 50x nizoj ceni "u ime naroda" oduzme.
Sutra krece ruska flota iz Omanskog zaliva pravac crno more. Na jedno mesto ce se skupiti velika koncentracija sile i igranka moze da pocne. Sa jedne strane imas vikinge koji se nisu povlacili zadnjih 30 godina , a sa druge koji kazu "nema vise nazad" i tako pita zagorac bombu bu6 pukla ? a bomba "b()()m".
U svakom slucaju tehnologija ce preziveti ,samo je pitanje ko ce se ovajditi.