Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Euforije će biti tek tamo negde na 75-80k, možda i malo jače.

Poslednja izmena:
Drustvo, sta koristite kao najbolji i najbrzi izvot ovih Crypto vesti? Po mogucstvu da ima i notifikaciju da javi kad izadje nova vest?

Koja crna oscilacija, potonu dole 2k za 10 minuta, ne bi mi dobro kada pogledah bas u to vreme 😀rekoh dal nije negde bačena atomska 😃 a niko živ da se oglasi, al ne odbi se nešto

Koja crna oscilacija, potonu dole 2k za 10 minuta, ne bi mi dobro kada pogledah bas u to vreme 😀rekoh dal nije negde bačena atomska 😃 a niko živ da se oglasi, al ne odbi se nešto

50WMA na NDAQ nije izdržao, a to je istorijski baš veliki support. Videćemo sutra, ako ne bude konsolidacije, tech stocks korekcija bi mogla da se nastavi, što bi povuklo i kripto dole.

Kripto je stvarno čudo..taman kad sam mislio da ipak kreće gore (pa i blago iznerviran zbog toga) ruši se 2500$ i ponovo mi omogućava da kupim po nižoj ceni treći mesec za redom 🙂

Kripto je stvarno čudo..taman kad sam mislio da ipak kreće gore (pa i blago iznerviran zbog toga) ruši se 2500$ i ponovo mi omogućava da kupim po nižoj ceni treći mesec za redom 🙂
Dobro je ako si prodao, pa imaš za šta da kupiš ali ako si mislio da ipak kreće gore sumnjam da si uspio prodati ;)

Kako se nameracio BTC probice 40k.

Meni se isto ovo cini kao napad na 40k, a ako probija 40k, po meni ide odmah na ispod 38k...

RSI 14 na 1h (30-50-70) do sada skoro pa da nije izneverio, prilićno tačan indikator. Sada je ispod 30 i ispravlja se, rekao bih da kreće nazad na gore.
Najsigurniji izlaz kada preskoči 50, ko ima živaca može da čeka 70.
Naravno, desiće se kad tad i brzi lift gore ili dole ali to bude baš retko pa treba izračunati šta je veća dobit, više manjih dobitaka naspram jednog velikog ko treba ukačiti.rsi.jpg

Poslednja izmena:
Jutro 😁

Ode mast u propast, probili smo 40k.

Ja sam maloprije prebacio ostatak liquid ETH u HEX.
60% sam u HEXu, ostatak je BTC na cold wallet koji ne diram i dovoljno usdc da prezivim bear ciklus.

Edit: da pojasnim zasto bas HEX. Pored tog sto vjerujem u projekat i matematiku iza t-shares cijene koja uvijek ide gore, pumpamentals built-in MF😁
Igram na kartu forka i hocu da dobijem kopiju HEXa na PulseChain network koji ce biti za mjesec dva.
Vjerujem da ce zbirno oba HEXa vrijediti vise nego sto trenu vrijedi HEX na eth mrezi.
Moram se jos nakanit da BTC prebacim u WBTC isto zbog forka, al imam vremena jos za to.

Prilozi

• survive.gif.mp4
    160.6 KB
Poslednja izmena:
Pa napisaše ljudi da je info lažna ***
Pad dokupljen svejedno 🙂

I vi njima verujete. Kad rudari pocnu da prodaju, jer jedino oni imaju realne troskove, e onda je frka i nema muljaze i kockanja

Poslednja izmena:
Stocks su u padu i dok se to ne zaustavi, nema ništa od oporavka kripta. Džabe tražite druge razloge, to vam je prosto to.

Ovaj pad je bio najavljivan, ovakav volatility je potpuno normalan kako se balon bliži kraju. Ovo verovatno nije još kraj.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno