Da je vest merodavna cena bi već odreagovala jer je izašla pre 2 sata..biće da je mamac za naivne..![]()
Russia set for complete ban on cryptocurrencies
Russia could ban cryptocurrency transactions and mining under the proposed new ruleswww.rt.com
![]()
Russia set for complete ban on cryptocurrencies
Russia could ban cryptocurrency transactions and mining under the proposed new ruleswww.rt.com
Koja crna oscilacija, potonu dole 2k za 10 minuta, ne bi mi dobro kada pogledah bas u to vreme 😀rekoh dal nije negde bačena atomska 😃 a niko živ da se oglasi, al ne odbi se nešto
Dobro je ako si prodao, pa imaš za šta da kupiš ali ako si mislio da ipak kreće gore sumnjam da si uspio prodatiKripto je stvarno čudo..taman kad sam mislio da ipak kreće gore (pa i blago iznerviran zbog toga) ruši se 2500$ i ponovo mi omogućava da kupim po nižoj ceni treći mesec za redom 🙂
Meni se isto ovo cini kao napad na 40k, a ako probija 40k, po meni ide odmah na ispod 38k...
E sada isti ovaj post, ali prema gore, iznad 40k.Kako se nameracio BTC probice 40k.
Jel jos smatras da ovaj pad nije vezan za ovo?![]()
Russian central bank proposes blanket ban on crypto mining and trading
Russian President Vladimir Putin’s views on crypto prompted hopes that Russia will opt for regulation instead of a blanket ban.cointelegraph.com
Dakle nidje veze 😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari