Klapaucius
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 12.12.2021
- Poena
- 115
Sad nije vreme da gledas koliko tvoji coini vrede u kešu, gledaj na to tako da ti uvek imas tu kolicinu novcica samo u ovom vremenu vrede nesto manje nego pre mesec/dva.
Jos su tvoji altovi dobri, zamisli da si ostao zarobljen u Shibi, Floki, Elonsperm i slicnima.
Odgovor sta uraditi pokusaj da pronadjes sam, postavi sebi jedno pitanje zasto si od 17.000 coina izabrao bas te i ulozio u njih? Sta te je privuklo, da li vidis vrednost u tim projektima na duze staze? Ako si kupio DOT na 35$ a i dalje vidis da se projekat razvija, da se tim nije raspao zasto ne bi dokupljivao na 17$ ili 10$ isto važi i za LINK jer market ce u jednom momentu prepoznati razvoj i to pokazati kroz rast cene.
Hvala puno na odgovoru.
Pitao sam to gore jer ulazim u ovaj bear sa altovima u dzepovima a ne znam sta da ocekujem.
BTC pao 20% a DOT i LINK mi zviznuli po 40%. To me je iznenadilo jer navodno imaju potencijal a zviznuli vise od shit coina poput Shibe.
Nista, s obzirom da ce BTC sigurno jos bar 20% dole, necu se iznenaditi ako DOT i LINK padnu na ~10$. Za to cu spremiti jos po 1k na jedan i drugi i to je to. Dosta sam vec usao i nisam spreman vise od toga izgubiti.