Koji je problem s lajsnom? Nisam pratio.
Moja zamerka za A52s je samo kvalitet izrada i slušalica koja služi kao drugi zvučnik za stereo ( čuje se na 3 metara od korisnika).
Uzeo sam ga na 04 Decembar i tek nakon jedne nedelje vidim da lajsna sa desne strane odlepena malo i krcka.Na 13 Decembar predam ga na servis, na 23 Decembar uzimam novi.
Otvorio sam ga u salonu vidim sve ok, kažem super 🙂
Nakon setiranja vidim da lajsna i na novi odlepena i to između power button i volume key buttons 🙂
Ima onaj feeling kao da neka igračka držiš u ruku. Ali šta je tu je, mogu opet da ga odnesem u servis i da tražim novi ( šta je mačka u vreća) ili da ga srede.
Za sada ne cima mi se oko toga.
Šta se tiče o displeja, procesora, baterije.....sve je to za pohvala.
Kamera je ok, dajem ocenu 4- 🙂
Probao sam par GCam ali ne daju mi dobar rezultat kao na prošli MiA3.
Ali tako je u životu, koliko para toliko muzike 🙂
Par modela imaju falinku kao da se odvojila lajsna od rama, evo neko napisa ispod tastera dok kod mene je slucaj na suprotnoj strani. Kao da malo "dise" kad predjes prstom preko nje, nije da to sad lupa lajsna o telefon 🤣🤣 ali kad je u masci, ja i zaboravim. Svakako to nije da ne zamjeram. Nasao sam finu masku, bas mi pase, nije neka zastita za cijeli ram ali je lijepa.Koji je problem s lajsnom? Nisam pratio.
Razumeo sam šta želiš reći i na šta misliš.Zato sto gledas cenu i oznaku uredjaja. Da razumes sta je ispod haube, ne bi tako pricao. 778G je trenutno najizbalansiraniji chipset na trzistu.
778G:
-TSMC 6nm proces
-CPU jezgra 4x78 + 4xA55 flagship jezgra ista kao u SD 888, jedino sto nema Cortex X1 jezgro kao SD 888, sto je plus jer to jezgro trosi previse i za trenutne aplikacije (pa i zahtevne igre) performanse X1 jezgra su nepotrebne
-Umeren klok svih jezgara, sto uz jedan od najboljih proizvodnih procesa znaci da je chipset prakticno hladan pod bilo kojim opterecenjem
-Odlican Adreno 642L GPU
SD 720G:
-Samsung 8nm proces (dosta losiji od TSMC 6nm)
-CPU jezgra 2xA76 + 6xA55, dosta losije performanse
-Duplo slabiji Adreno 618
Tako je, u pravu si. To je suština 😉Okej. Uzivaj u svom fonu, ja sam sa mojim prezadovoljan. To je na kraju bitno.
Iznenadjujuce dobar procesor u AI taskovima, a po performansama A52S je na 77. mestu antutu liste.Kad je vec tema, da se ukljucim. Sad bas gledam ovu listu, bas sam izenadjen. Pozitivno naravno ako je istina. Nisam mnogo se interesovao ali kako ovde stoji, ovaj proces od a52s je na 4-tom.mjestu.
Par modela imaju falinku kao da se odvojila lajsna od rama, evo neko napisa ispod tastera dok kod mene je slucaj na suprotnoj strani. Kao da malo "dise" kad predjes prstom preko nje, nije da to sad lupa lajsna o telefon 🤣🤣 ali kad je u masci, ja i zaboravim. Svakako to nije da ne zamjeram. Nasao sam finu masku, bas mi pase, nije neka zastita za cijeli ram ali je lijepa.
Imao sam A52s i još dvoje mojih rođaka ima A52s. Ni na jednom nema nikakvih krckanja, savijanja niti bilo čega sličnog, utegnuti maksimalno.
Nista posebno A12.... sacekajA52s - nemam problem sa krckanjem/savijanjem lajsne .
Moj A52s je Telenor tako da jos uvek nemam Android 12.
Pitanje : ako bi nadogradio na Android 12 i hteo da vratim Android 11 kako bi se to moglo izvesti ?
Hvala.
Hahah e sad pogleda kako se zove, sigurnosna kopija?Ma koju zakrpu da učitaš? Misliš na bekap?
Iz BiH sam, Bh Telecom, rijesio sam problem sa ovom app, nasao je u aplikacijama i disable.Na kojem si ti provajderu? Mts, telenor, a1?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari