Šta je novo?

Samsung Galaxy A52 (5G)

Da li ima neko podesavanje da prilikom dolaznog poziva rington ide na oba zvucnika (i na gornjem i na donjem) ?

Kupljen u slobodnoj prodaji A52, stigao A12 pre 4 dana. Utisci su za sada dobri.

Уђем баш да провјерим, кад стигло. :) Телефон купљен у ВинВину.

Jel ima neka krštena aplikacija za snimanje razgovora da provereno radi? Može i modovana verzija, može i plaćena samo da radi i da se čuje i sagovornik.

Pozdrav! Da li je neko probao A52s da puni punjačem od 25W? Ja sam probao Xiaomi-jevim od 22,5W, ali mi i dalje puni sa oko 15W (9,16V, 1,63A).

Poslednja izmena:
Ja, kupio original Samsungov. Pre toga sam uzimao par kineza i sa njima nece superfast da se aktivira.

Isto uzeo original Samsung 25W, ali sam još dodao i Ugreen kabl od 1.5m. Radi odlično. 😁

Za auto imam neki sa Alija koji koji podržava QC3.0 i puni ga sa 15W

ACR imam plaćenu verziju i nisam uopšte zadovoljan. Ovu sa ovog ruskog sajta nisam znao da instaliram, ne znam ruski ni jednu jedinu reč. Ako neko može da izvuče apk fajl i da ga aploaduje bio bih mu zahvalan.

I onda ne dozvoljava meni, tj pise da ne mogu ptvoriti datoteku? Sta raditi?
Ne možeš otvoriti? Znači ti si preuzeo, a ne možeš da instaliraš? Pošalji snimak ekrana da vidimo o čemu se radi!

Meni se čuje, zadovoljan sam!

Čuje se i meni, samo sam ja 30% gluv...pa mi se izgleda čini...
Malo pre sam prilikom poziva uključio spikerfon i tada se već odlično čuje...mislim na sagovornika.

Nazad
Vrh Dno