Uplati sebi icloud i uzivaj.Pozz ljudi, stigao mi je prosle sedmice ip13 pro. Pre njega sam koristila ip11 pro 2 godine i super me je sluzio. Zeznula sam se samo oko storage-a. Ne znam zasto uzeh 128, a bila sam na 256gb.
Zanima me, da li je moguce zameniti uredjaj mozda u mts?
Sto se tice telefona, super je ali meni licno pretezak i sa kockastim ivicama tezi za drzanje, mozda je samo moj osecaj. Zato se razmisljam da zamenim za obicnu 13 ili mini ako uopste postoji ta opcija. Kamere su bas ogromne.
13.10 rezervisan 13pro u mtsu, rekli da sam na listi prioriteta zbog avansa uplaćenog, posle nedelju dana nemaju pojma kada će telefon stići i da na stanju imaju samo 13mini 128gb.
Imam idendtican problem13.10 rezervisan 13pro u mtsu, rekli da sam na listi prioriteta zbog avansa uplaćenog, posle nedelju dana nemaju pojma kada će telefon stići i da na stanju imaju samo 13mini 128gb..
Da, sa onog sajta što je ostavio @hsv.stoned:@LeaderOfHorde jesi sa ringke store-a poručio ili? Jel šalju za Srbiju? Letos sam gledao i nije moglo za Srbiju.
Spigen ima super maske, prije se zvala thin fit, stalno mijenjaju ime kao izludili. Baci pogled.Posle citave vecnosti na Androidu i flagshipima, uzeo "silom prilika" 13 Pro Max koji mi je prvi iPhone posle 7 Plus i odusevljen sam pomakom u iOS-u (svestan sam da je proslo vec dosta generacija) a baterija je prosto neverovatna.
Elem, ranije sam nosio Peel case na 7ici jer je ultra tanka, jel ima neko preporuku za slicnu ili da jednostavno narucim ponovo nju?
Gledam Spigen sajt, deluje mi da je to sad AirSkin?Spigen ima super maske, prije se zvala thin fit, stalno mijenjaju ime kao izludili. Baci pogled.
Nije to AirSkin. Ima baš thin fit model i thin fit 360 model koji ide i sa prednje strane telefona. Elem, Spigen thin fit (ne 360) je super maska koju sam koristio na nekoliko telefona. Imao sam dve različite boje za iPhone 11 Pro Max. Imaš ih na Spigen sajtu:Gledam Spigen sajt, deluje mi da je to sad AirSkin?
Jako mi lici na ovu Nilkin providnu gumenu koju sam uzeo privremeno, samo sto ima iseceno za dugmice, sto je veliki plus.
Ne znam kako mi je promakla a stoji pored AirSkin. Hvala na preporuci, samo sad da nadjem nekoga da mi donese jer mi se ne placa skoro 20$ za shippingNije to AirSkin. Ima baš thin fit model i thin fit 360 model koji ide i sa prednje strane telefona. Elem, Spigen thin fit (ne 360) je super maska koju sam koristio na nekoliko telefona. Imao sam dve različite boje za iPhone 11 Pro Max. Imaš ih na Spigen sajtu:
![]()
iPhone 13 Pro Max Case Thin Fit
Protect your iPhone 13 Pro Max with one of our sleek and slim phone cases. The Thin Fit case is made for everyday scratch resistance while staying pocket-friendly. Its slim design preserves the absolute feel with increased grip and defense. Shop now.www.spigen.com
Nema boljeg osećaja u ruci kada nosiš ovu masku a veruj mi nosio sam I Apple originalne maske koje daleko od toga da su loše, ali mi je ovaj Spigen uvek bila favorit.
Idi u neku iStyle radnju može da se desi da je imaju jer poslednji put kada sam išao kod njih imali su maske koje nisu imali na sajtu uopšte.Ne znam kako mi je promakla a stoji pored AirSkin. Hvala na preporuci, samo sad da nadjem nekoga da mi donese jer mi se ne placa skoro 20$ za shipping
Samo vani uzimaj, te maske nisu preko 10 eura.Ne znam kako mi je promakla a stoji pored AirSkin. Hvala na preporuci, samo sad da nadjem nekoga da mi donese jer mi se ne placa skoro 20$ za shipping
Samo u velicini i bateriji.Pozz, imam nekoliko pitanja
Samo je razlika u velicini i bateriji izmedju 13p i 13pm?
Jel neko presao sa s21u na 13p, i ako jeste nek napise neke utiske?
Kako vam se cine kamere?
Razmisljam da opet dam sansu ois-u, prvenstveno zbog 120hz i zato sto mi velicina 13p odgovara.
Što kaže vojo, nema razloga da ti neko ne veruje, na sve strane se priča o 13 pm bateriji, čekam da neko napravi meme kao za xiaomi 😂Ljudi kako je brutalna baterija na 13 pm, ja ne mogu da se nacudim. Imao sam prije njega 11 pm koji je isto poznat po brutalnoj bateriji ali ovo sto su napravili sa 13 pm ovo je nerealno. Uopste ne smijem da napisem cifre, pomislicete da fejkujem, rizikujem da me ismijete hahaha..i to sa sve sim+esim, bt stalno ukljucen radi watcha, LTE stalno ukljucen na oba sima iako je nepotrebno vjerovatno, sekundarni sluzi samo za pozive i poruke ali ovo je ubica od telefona. Oni koji ga imaju znaju o cemu pricam.
Odgovoricu na ono sto znam:Uzeo sam juce iPhone 13 mini. Prvi iPhone koji posedujem, posle android telefona.
I ako volim male telefone, zato sam i uzeo mini, mogu reci da je bas mali. Ne fali mi ekran, nego me malo zaboli ruka dok ga drzim, verovatno treba da s naviknem malo posle s10.
Par pitanja:
1. Probao sam da stavim neki dns protiv reklama kao sto sam koristio na androidu, ali mi se cini da ne radi, recimo b92 aplikacija ima reklame. Da li to moze tako da radi na ios-u ili mora nekako drugacije?
2. Da li postoji nacin da izmenim nesto na tastaturi? Recimo da dodam neke znakove interpuckije ili brojeve na slovne tatere, na long press ili tako nesto, da ne moram svaki put da prebacujem?
3. Da li postoji neki indikator da znam da postoje neke notifikacije, bez da spustam prozor od gore?
4. Da li mogu da vidim procenat baterije u status baru?
Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari