Šta je novo?

iPhone 13

U suštini, ovde ad blokeri više funkcionišu kao vpn konekcija koja je uvek aktivna.
Ja sam na 7+ koristio neki AdBlock app koji je cini mi se bio free da se doda nekoliko dana a da se inace placa, onomad je radilo, nisam instalirao sad. I da, bukvalno je stajao VPN logo na mrezi dok je AdBlock aktivan.

Aj po 67. put😉

Aj po 67. put😉

Da li moram da napravim nalog na next DNS i onda podesim aplikaciju?
Meni ovo liči kao onaj wireguard VPN.

Nije vpn bar ne u pravom smislu reci. Imas opciju kad ga instaliras da se “registrujes” i uneses kod sa njihovog sajta pa ga veze za tvoj uredjaj. Ne secam se tacno kako ide , davno sam ga podesio. Aj instaliraj i vidi kako ce te voditi u aplikaciji. Ako zapne, javi pa cu deinstalirati i odrati sve ponovo.

Instalirao sam ga i uključio, medjutim i dalje imam reklame. E sad deluje mi da moram da uključim neku opciju da bih blokirao reklame, a za to mi treba id.

Prilozi

• 27EE30A7-D497-44F4-814A-FE45324DD027.png
    27EE30A7-D497-44F4-814A-FE45324DD027.png
    279.6 KB · Pregleda: 50
Cekiraj i use custom confirmation pa ces tu uneti taj kod koju ce se generisati na sajtu.

Vidim da u free varijanti imam 300k upita.
Mada ni ovaj za 20 USD godišnje nije skup.

@zholinho mesecima unazad koristim next na PC, Android i iPad i nisam nikad imao problema da "ispucam" tih 300k upita iako sam prvobitno mislio da je to malo. Naravno, sve zavisi od korisnika do korisnika, ali nemoj odmah doplaćivati. Vidi prvo kako radi i koliko "trošiš".

Korisnik sam Iphone 13 Pro Max i ovo mi je drugi iPhone posle 6ice. I dalje mi na zivce ide iOS(trenutno kod mene 15.2) i ovo je zaista uzas. To sa procentima je nista, posebno me nevira sto nema back opcije, AOD i dual app, za ostalo bih mu oprostio. Sto se tice ostalog ekran je odlican i na suncu i na otvorenom,sve je fluidno i nema seckanja, zuk je odlican a imao sam Mi 10 Pro koji je bar po meni tada imao najbolji stereo ubedljivo, baterija je dobra ali nista wow bar po meni, u igricama je dosta dobar ali se ugreje dobro ako se malo vise igraju igrice tipa NFS i tako te. Ono sto me je dosta razocaralo je kamera, slike napolju su odlicne ali slike u zatvorenom prostoru su malo iznad proseka(previse suma imaju i kada se zumiraju izgledaju bas lose, za cudo 3x zum dosta bolje rezultate daje), selfi kamera je dobra. U ruci dosta lepo lezi ali samo sa maskom, ivice su previse ostre i bez maske ga je tesko drzati. Sve u svemu, ko voli iOS ovo je telefon za njega, ja bar za sada ostajem veran Androidu.

ne razumem sto si bacio novac na 13 pro max kad ios nije za tebe i ostajes veran Androidu? ima toliko Android telefona

Ja imam 13 PM I meni mnogo bolje leži u ruci u odnosu na 11 PM koji sam imao pre njega. Zaobljene ivice su mi lošije za držanje od ovih "oštrih" na 13 PM. Naravno govorim o varijanti nošenja bez ikakve maske. Uzeo sam AppleCare+ i koristim samo staklo na ekranu i to je to. Za sada nemam nekih problema oko gripa i nošenja.

Korisnik sam Iphone 13 Pro Max i ovo mi je drugi iPhone posle 6ice. I dalje mi na zivce ide iOS(trenutno kod mene 15.2) i ovo je zaista uzas. To sa procentima je nista, posebno me nevira sto nema back opcije, AOD i dual app, za ostalo bih mu oprostio. Sto se tice ostalog ekran je odlican i na suncu i na otvorenom,sve je fluidno i nema seckanja, zuk je odlican a imao sam Mi 10 Pro koji je bar po meni tada imao najbolji stereo ubedljivo, baterija je dobra ali nista wow bar po meni, u igricama je dosta dobar ali se ugreje dobro ako se malo vise igraju igrice tipa NFS i tako te. Ono sto me je dosta razocaralo je kamera, slike napolju su odlicne ali slike u zatvorenom prostoru su malo iznad proseka(previse suma imaju i kada se zumiraju izgledaju bas lose, za cudo 3x zum dosta bolje rezultate daje), selfi kamera je dobra. U ruci dosta lepo lezi ali samo sa maskom, ivice su previse ostre i bez maske ga je tesko drzati. Sve u svemu, ko voli iOS ovo je telefon za njega, ja bar za sada ostajem veran Androidu.
Nista ja ovo ne razume, jel koristis 13pm ili si veran androidu, ili je ovo jos jedan komentar nekog ko je gledao neku recenciju iphona na youtubu ili svtratio u poslovnicu pa ga cackao par minuta.

Ja imam 13 PM I meni mnogo bolje leži u ruci u odnosu na 11 PM koji sam imao pre njega. Zaobljene ivice su mi lošije za držanje od ovih "oštrih" na 13 PM. Naravno govorim o varijanti nošenja bez ikakve maske. Uzeo sam AppleCare+ i koristim samo staklo na ekranu i to je to. Za sada nemam nekih problema oko gripa i nošenja.
A 12 pm vs 13 pm u ruci? Meni 12 pm u poredjenju sa mojim 11 pm, preglomazan jer su ivice cetvrtaste, nezgrapan mi je previse.
Dobro i sta si htio reci? Svoje iskustvo da je baterija onako, kamera losa u zatvorenom prostoru i da je iOS… onako fali opcija? Svi telefoni unutra su smijesni bez pravog izvora svjetla. To znaju i laici. Mozes ti imati 1000mp i 8K, ali unutra ti dzabe (naravno ako hoces da odstampas tu istu sliku). U poredjenju sa pravim aparatima je smijesno. Ali to je ipak telefon i ne treba cjepidlaciti.

Kako nema back?
I ako je baterija samo dobra, koje je onda merilo odlične baterije?

Nego da vas upitam nešto. Pošto 13 PM ima MagSafe opciju za punjenje jel imate za preporuku neki dobar auto nosač koji ima magnet da drži iphone na sebi? Ne mora da bude punjač već samo držač.

Jel može to?

Nego da vas upitam nešto. Pošto 13 PM ima MagSafe opciju za punjenje jel imate za preporuku neki dobar auto nosač koji ima magnet da drži iphone na sebi? Ne mora da bude punjač već samo držač.
Pitaka.
Ne moze MagSafe sam da sluzi za magnetno nosenje. Nijedan nosac koji je do sada izasao nije dovoljno dobar.

Nista ja ovo ne razume, jel koristis 13pm ili si veran androidu, ili je ovo jos jedan komentar nekog ko je gledao neku recenciju iphona na youtubu ili svtratio u poslovnicu pa ga cackao par minuta.
Posto je na oglasima, logicno je da sam i dalje korisnik ali mi je sada sekundarni telefon 😅Da si malo pratio temu, procitao bi da sam ga uzeo u Telenoru i da nisam cekao ni svega 3 dana, dok me nisu pozvali i poslali mi telefon.
Dobro i sta si htio reci? Svoje iskustvo da je baterija onako, kamera losa u zatvorenom prostoru i da je iOS… onako fali opcija? Svi telefoni unutra su smijesni bez pravog izvora svjetla. To znaju i laici. Mozes ti imati 1000mp i 8K, ali unutra ti dzabe (naravno ako hoces da odstampas tu istu sliku). U poredjenju sa pravim aparatima je smijesno. Ali to je ipak telefon i ne treba cjepidlaciti.
Bolje mi je slike davao Mi 10 Pro a bio je skoro pa duplo jeftiniji. Baterija jeste dobra ali nista posebno, bolje je drzao 11 Pro Max koliko sam mogao da ispratim na forumu. iOS se dosta popravio i jeste manje bagovit od Androida, ali zato mnogo manje opcija ima, sto je meni i dalje deal-breaker.

Pa dobro, prodaćeš ga i kraj sage za tebe.

Bolje mi je slike davao Mi 10 Pro a bio je skoro pa duplo jeftiniji.
Sve, sve, ali ovo napisao i osta živ. Inače Xiaomi poznat po drobim fotkama u zatvorenom prostoru i lošim uslovima?! Xiaomi ima očajnu kameru u tim uslovima, da nisam promenio par 5 Xiaomi pa da mi neko nešto priča uspavanku, svaka tema u tom delu kukanje za GCam koji više ne radi na novim modelima. Ajde da se ne lažemo. Postavi te slike poređenja ili ovo ostaje najveća laž u temi. Može da se napiše svašta za iPhone da nema i da fali, ovo nije tačno.

@alter nisi čuo za trolovanje? :)

Ne hrani trola.

Problem je što će neko ko traži odličnu kameru ovo pročitati i misliti da je tako. Neka mora da napiše. Svašta nešto može da se zameri iOS, ima mana, ali kamere su im najkompletnije za slikanje i snimanje, nema boljih, kad napišem ja koji imam zamerke i pisao sam o iOS, najveća zamerka nedostatak domaćih aplikacija, ali kamere jednostavno kidaju., baterija na Pro Max razbija i nema konkurenciju ko to traži.

I za bateriju je trolovanje - imam Xs Max, 11 Pro Max, 12 Pro Max i 13 Pro Max. Na 13 Pro Max je sigurno nekih 20% bolja baterija.

Perma blam,nema dalje 😃

Vrh Dno