Odeš na xiaomifirmwareupdater i proveriš:Која вам је последња верзија софтвера Миуи Глобал? Ако се неко померио са 12.5.6 ,да ли је апдејт био скорије?
ImaIma li Note 10 običan ne Pro problem sa proximitijem?
Realno, od RedMi Note 10 Pro i Poco X3 Pro nema boljih kupovina. Eventualno možda da se doda još malo i Motorola G60.Prošle sedmice kupio tel. Odmah ponudio azuriranje .9. Nikakvih problema sa senzorom nisam primijetio. Vrhunski ekran, zvuk i izrada, dobre baterija i kamere...odlican za 230€ sa garanijom 2god. Mislim da teško ima bolji za taj novac![]()
Мени .6 буквално једе батерију а никако да стигне .9Ja sam na 12.5.4 još uvek. Izasao mi 6. pre mesec dana jos ga nisam apdejtovao. Zasad mi radi super. Jedini problem je proximity povremeno. Ne znam da li ga pustim na 12.5.6?
Do djavola, za dlaku malo pre da ga pustim. Cekacu devetku onda. Hvala za info!Мени .6 буквално једе батерију а никако да стигне .9
Takodje, isti problem, desava mi se i sa drugim aplikacijama, izuzetno nervira ali jos uvek nisam nasao resenje.Cao svima...trenutno sam na verziji 12.5.4 ali redovno mi se desava da mi freeze-uje fb i instagram aplikacija...znaci na 2,3 sekunde i onda krene pa izbaci poruku da aplikacija ne reaguje opcije send report, block,wait... O cemu se ovde radi,ima li neko ovaj problem i kako resiti? Pocelo je da me opasno nervira,ako treba promenicu i telefon zbog ovog.
Nemaš LTE Band 20(jedan od bitnijih ali može i bez njega ako si u gradu) i NFC.Uzeo sam 10 Pro, medjutim sad tek vidim da je u pitanju Indijska verzija koja ima 64 kameru a ne 128.
Jeli to jedina razlika? Takodjer sve je zivo puno reklama, smijem li instalirati neki drugi rom i koji? Najgori je kalendar, stalno neke indijske praznika izbaca, pi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari