Šta je novo?

Redmi Note 10 / 10 Pro

Ja sam dobio juce 12.5.9 i mogu reci kao da brze radi i fluidnije i cini mi se da se baterija malo popravila al sacekacu jos koji dan

Potvrdjujem gore napisano. Lepse radi tel, mnogo manje struje trosi u standby rezimu. Ne znam ovaj performance mode koliko daje na brzini, probao sam na kratko, ne videh neku razliku... Msm da ce mi ovo biti i poslednji update na ovom tel. Previse su ga popravili, izlaze novi modeli, red je da krenu da ga usporavaju :)

Telefon izašao u martu, dobijaće update još bar 2 godine...

Kako namestiti da kada hoću da ukucam bih ne izađe BiH a da ne moram da prepravljam po više puta

Kada ti izbaci predlog u tastaturi za BiH, zadrzi prstom dok se ne pojavi kanta i prevuci u nju.

EU rom 12.5.9.0 za RN10pro (sweet) app za poruke nema Srpski prevod...

Која вам је последња верзија софтвера Миуи Глобал? Ако се неко померио са 12.5.6 ,да ли је апдејт био скорије?

Boze al' se ovaj forum promenio i zaglupio, ranije sam dolazio da citam i saznajem nesto novo a sada... pazi ovaj pita koji je poslednji update a u postu iznad pise da covek ima muku sa vecim update-om od njega! Pritom ovaj sto ima muku nema cirilicno pismo ili nema na Srpski jezik whatever...
Pobogu aman!!!

Samo sam podelio svoje zapazanje mislim da forum sluzi za to.
Nikakvih ja muka nemam ali ih neko ocigledno ima!

E, moram priznati da ovaj .9 donosi neka poboljsanja sto se proksija tice. Mnogo su redje greske. Ima ih al ne bas svaki put.

Има ли још неко ко тавори на 12.5.6 и још није добио апдејт?

Prošle sedmice kupio tel. Odmah ponudio azuriranje .9. Nikakvih problema sa senzorom nisam primijetio. Vrhunski ekran, zvuk i izrada, dobre baterija i kamere...odlican za 230€ sa garanijom 2god. Mislim da teško ima bolji za taj novac :)

Ja sam na 12.5.4 još uvek. Izasao mi 6. pre mesec dana jos ga nisam apdejtovao. Zasad mi radi super. Jedini problem je proximity povremeno. Ne znam da li ga pustim na 12.5.6?

Prošle sedmice kupio tel. Odmah ponudio azuriranje .9. Nikakvih problema sa senzorom nisam primijetio. Vrhunski ekran, zvuk i izrada, dobre baterija i kamere...odlican za 230€ sa garanijom 2god. Mislim da teško ima bolji za taj novac :)
Realno, od RedMi Note 10 Pro i Poco X3 Pro nema boljih kupovina. Eventualno možda da se doda još malo i Motorola G60.

Ja sam na 12.5.4 još uvek. Izasao mi 6. pre mesec dana jos ga nisam apdejtovao. Zasad mi radi super. Jedini problem je proximity povremeno. Ne znam da li ga pustim na 12.5.6?
Мени .6 буквално једе батерију а никако да стигне .9

Trebala bi mi preporuka za neku aplikaciju koja detaljno prikazuje potrošače baterije. Nisam posebno nezadovoljan, ali "ostale aplikacije" navodno troše bateriju koliko i sam upaljeni ekran, pa bih volio znati koje su to aplikacije. Hvala unaprijed

Cao svima...trenutno sam na verziji 12.5.4 ali redovno mi se desava da mi freeze-uje fb i instagram aplikacija...znaci na 2,3 sekunde i onda krene pa izbaci poruku da aplikacija ne reaguje opcije send report, block,wait... O cemu se ovde radi,ima li neko ovaj problem i kako resiti? Pocelo je da me opasno nervira,ako treba promenicu i telefon zbog ovog.

Cao svima...trenutno sam na verziji 12.5.4 ali redovno mi se desava da mi freeze-uje fb i instagram aplikacija...znaci na 2,3 sekunde i onda krene pa izbaci poruku da aplikacija ne reaguje opcije send report, block,wait... O cemu se ovde radi,ima li neko ovaj problem i kako resiti? Pocelo je da me opasno nervira,ako treba promenicu i telefon zbog ovog.
Takodje, isti problem, desava mi se i sa drugim aplikacijama, izuzetno nervira ali jos uvek nisam nasao resenje.

Ma odmah menjaj, to je nezamislivo da u 2022.ne radi FB t.j. da zamrzne-cak ni mesindzer da ne radi...
Ja zamenio letos svoju devetku za desetku zbog toga kad mi se opet to desava. Evo i na 10.5.9 isto mi se desava!!! Sta cu i kako cu sad nzm?!

Ja imam RN10Pro i nemam tih problema.

Imaju li neka podesavanja,tipa developer options ili nesto sto moze da resi? Znam da xiaomi ima neka svoja podesvaanja koja mogu da se cackaju,ne znam kako se bese zovu..

Данас на 10 про стигао апдејт 12.5.7 и "закрпом" од 1.12. и коначно зауставио "цурење" батерије.

Uzeo sam 10 Pro, medjutim sad tek vidim da je u pitanju Indijska verzija koja ima 64 kameru a ne 128.
Jeli to jedina razlika? Takodjer sve je zivo puno reklama, smijem li instalirati neki drugi rom i koji? Najgori je kalendar, stalno neke indijske praznika izbaca, pi.

Prilozi

• Screenshot_2022-01-24-13-00-29-394_com.android.settings[528].jpg
    Screenshot_2022-01-24-13-00-29-394_com.android.settings[528].jpg
    51.2 KB · Pregleda: 35
  • 1643026960453[527].jpg
    1643026960453[527].jpg
    53 KB · Pregleda: 35
Uzeo sam 10 Pro, medjutim sad tek vidim da je u pitanju Indijska verzija koja ima 64 kameru a ne 128.
Jeli to jedina razlika? Takodjer sve je zivo puno reklama, smijem li instalirati neki drugi rom i koji? Najgori je kalendar, stalno neke indijske praznika izbaca, pi.
Nemaš LTE Band 20(jedan od bitnijih ali može i bez njega ako si u gradu) i NFC.

Vrh Dno