Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno da je sumnjivo. Dan nakon sudjenja da bi ljudi zbog dropa kupovali xrp svo vreme a za to vreme oni dampuju velike kolicine. Dobre su sanse da budu negativne vesti i da xrp padne posle toga. Oni ce kao i uvek istresti po visoj ceni i dokupiti za delic para nazad ako ih vec ne isprintaju ni iz cega kao sto umeju.

Kripto bio poleteo juče jer SPX probio resistance i napravio ATH. Svaki pokret koji napravi SPX, kripto prati, s tim što su u poslednje vreme pokreti na gore prigušeni, a na dole naglašeni. Molite boga da sutra bude dobar dan na berzi, jer ako je ovo bio privremeni vrh, ovaj RSI divergence ima da napravi korekciju koja će da odvali kripto kao maljem.

screenshot.png

Dugoročno neće biti posledica... valjda. 🤷‍♂️ Ako nova berzanska kriza bude pratila klasični scenario, prvo yield curve inversion, pa recesija i slom, imamo još pola godine. Ali ko to može da zna. 🤷‍♂️

Naravno da je sumnjivo. Dan nakon sudjenja da bi ljudi zbog dropa kupovali xrp svo vreme a za to vreme oni dampuju velike kolicine. Dobre su sanse da budu negativne vesti i da xrp padne posle toga. Oni ce kao i uvek istresti po visoj ceni i dokupiti za delic para nazad ako ih vec ne isprintaju ni iz cega kao sto umeju.
Mislim da nije takva prica, bar ne u potpunosti. Posto ima neki odredjen datum kada vrse presek XRPa, i to je nesto uskoro, tako da posle mozes da ga kupujes koliko hoces. A isto tako i da ga prodajes, neces uticati na to... Meni vise deluje kao da ako XRP izgubi na sudjenju svoja sredstva prebace u taj SOL, i idemo novi krug. No videcemo, velike su to igrarije...

Sta god da su isplanirali jedno je sigurno, rade u svoju korist. Zbog tskvih stvari se upravo i sude. Prodesionalni manipulatori su u tu u pitanju. Bas zbog toga xpr ne bih ni stapom pipnuo.

Mislim da nije takva prica, bar ne u potpunosti. Posto ima neki odredjen datum kada vrse presek XRPa, i to je nesto uskoro, tako da posle mozes da ga kupujes koliko hoces. A isto tako i da ga prodajes, neces uticati na to... Meni vise deluje kao da ako XRP izgubi na sudjenju svoja sredstva prebace u taj SOL, i idemo novi krug. No videcemo, velike su to igrarije...
24.12.2021 U 20h je urađen presek i za 1 XRP se dobija 0.2 Solo. To važi za menjačnice koje su podržale Airdrop a postoji opcija da se ista količina Solo dobije i za XRP koji se nalazi na nekom Walletu. Distribucija dobijenog Sola će biti 20.01.
Sve je jasno objašnjeno na netu i ne vidim šta je tu povezano sa suđenjem....
Sta god da su isplanirali jedno je sigurno, rade u svoju korist. Zbog tskvih stvari se upravo i sude. Prodesionalni manipulatori su u tu u pitanju. Bas zbog toga xpr ne bih ni stapom pipnuo.
Inače jako cenem tvoje zalaganje i optimizam na forumu ali je ova konstatacija bzv.
Ovo pišem zato što sam nakon 1000 tvojih postova da će LTC da explodira i ja kupio neku količinu LTC-a i ostao zaglavaljen. Meni to nije problem i mogu čekati godinama, ali verujem da drugima koji su u njemu jeste...
Hoću samo da kažem da prevelika euforija koja ne vodi ničemu ili kao u gornjem postu osuda koja nije utemeljena, nije baš konstruktivna za zajednicu.

Poslednja izmena:
Nije utemeljena osuda protiv Ripple-a? Pa jel znas zbog cega su na sudu i sta sve rade i koliko su proneverili para? Malo malo pa neko od osnivaca istrese 300M. I kakve sad LTC ima veze s tim? Izvini sto sam te unesrecio s njim.

Veliko je pitanje da li ce XRP dobiti tu tuzbu, jer su bas jaki igraci protiv toga. Sada je aktuelna i prica da koliko imas XRPa na binance i na nekim drugim menjacnicama da ces ja mislim 20% toliko dobiti nekog SOL novcica u airdropu... To je ono sto je naglo diglo XRP na 1$, ali ga je brzo vratilo na sadasnjih 0.87. Vlasnik XRPa istresa ogromne kolicine svaki dan, da li zbog troskova sudjenja ili cega ko to zna... Licno mislim da se tog 19.01. nece nista odmah odluciti vec da ce se bar jos jedno rociste zakazati, a do tada ko ziv, ko mrtav. Ako BTC do tada ostane iznad 45k, imamo cemu da se nadamo. Ja licno mislim da to nije moguce i da cemo kraj januara docekati da dosta nizim BTCom, a samim tim ce i XRP bit daleko nize, pacak i u slucaju neke nagodbe ili dobijanja spora on opet nece eksplodirati onako kako smo se mi koji ga imamo nadali... Izvinjavam se zbog toga sto sam opsiran, ali ponavljam ovo je samo moje misljenje.
Nazalost. danas sve krvari, i moze da ga povude na dole jos... A prerano je ako se nadamo jos nekom skoku...
radi preciznosti, pričate o Sologenic (SOLO) Airdrop Program -u ... ja sam prvi kad sam čitao zadnje postove pomislio kakva je to sad veza XRP Ripple sa Solana SOL (rekoh *** kakva je ovo sad prevara). mislim da ni ostali nijesu bili jasni u postovima - neki i pišu Solo pa onda u nastavku kažu SOL - dakle, da bude jasno ovdje se radi o SOLO airdropu i nema nikakve veze sa Solana SOL !

Ovo pišem zato što sam nakon 1000 tvojih postova da će LTC da explodira i ja kupio neku količinu LTC-a i ostao zaglavaljen. Meni to nije problem i mogu čekati godinama, ali verujem da drugima koji su u njemu jeste...
A brate, čemu ovakve optužbe?!
Taj koji kupi Ltc ili bilo koji coin na preporuku Saja ili bilo koga a da ga nije izguglao/istražio/pročitao pre kupovine i nije za kripto kocku.
Neosnovana optužba skroz, tom logikom ceo internet treba optužiti jer su na sva zvona najavljivali Btc 98k u decembru,
pa šta sad, koliko ljudi su influesneri i jućuberi navukli?
Ko nije spreman da se kocka neka ne ulazi, simple as that, sve ostalo su puka nagađanja i niko pojma nema šta će biti.

Ako krene pumpanje pred suđenje, ja ću verovatno prodati u tom periodu XRP. Ne verujem da će moći da nastave pumpanje, kakva god presuda bila.

Hoću samo da kažem da prevelika euforija koja ne vodi ničemu ili kao u gornjem postu osuda koja nije utemeljena, nije baš konstruktivna za zajednicu.

Ja godinama ponavljam da je Saj štetočina koji navlači neiskusne na tanak led samouverenim pričanjem o stvarima o kojima nema pojma, a ti si sve to ignorisao. Saj može da bude kriv samo zato što lupa, ne i zato što si ti poslušao njegovo lupanje.

Sta znam, meni je malo bezveze optuzivati nekoga da je ubedio nekoga da kupi neki koin a da taj koin nije opravdao ocekivanja.

Zato u onim "edukativnim" YT prilozima stoji na početku da to nikako nisu finansijski saveti i da sve radite na svoju odgovornost.
Ali, desi se da poneko to i ne stavi i onda eto problema. Brokeri to uopšte ne naglašavaju kada savetuju klijente, valjda misle da se to podrazumeva.

On je pre svega "*****o" sebe, pa tek onda druge.

Reci da je stetocina ne stoji ( nije on drzao druge novcice a pricao o LTC-u )

I ti si najavljivao slom berze 150 puta pa se nije desilo (jos uvek).

Svi smo mi imali pogresne procene.

Necete moci da pohvatate sve informacije iz kripto sveta cak ni kad bi imali 8 sati dnevno..

Tako da probajte da budete jednostavi sa portfoliom
(BTC/ETH/ADA/DOT/MATIC) rasporedite u njih sta imate i to je to...

Cak i da se desi bear vecina ovih bi trebala da prezivi do sledeceg ciklusa ..

XRP nikad nisam dirao niti cu.

P.S. Ja i dalje verujem da ovo nece ici ispod 41k i da smo u uptrendu ( dugorocno gledano ), pogotovo ako zadrzimo 50 W moving average..

Moze ovo mrcvarenje da traje jako dugo i mozda ne vidimo 100k do pred kraj 2022 godine, ali ne verujem u neki ozbiljniji dugorocni pad..

Cak i da se desi to znaci da cu samo pojacati kupovinu, ja sam uzeo pare koje mi trebaju sad mogu ponovo u shopping..

Mislim da vise nije potrebno da na svakom novom postu koji napisemo da treba da stoji :
"sve sto se radi radi se na sopstvenu odgovornost "
Ako je neko uradio nesto sto je dovelo do trenutne materijalne stete , zato sto je nekoga poslusao , sam je kriv.

Svi mi ovde mozemo da se pozalimo i to mnog ocesce nego da se pohvalimo da smo uradili pogresan potez. ali za te poteze smo MI sami krivi. Kada bi znali gde cemo pasti mi bi tu 4u4nuli.
Pogotovo prozvati nekog.

Ova jesen je - (minus) i to se videlo iz aviona. Svi pokazatelji su bili tu , neki su jasno izrazili stav da se ide nanize i ako su tako za sebe odreagovali. Ja im cestitam.
Vreme je za konsolidaciju redova i mesanje karata.
Ovu godinu cu zapamtiti po Masku koji je manipulacijom digao kucice svih vrsta u nebesa , projekat nastao iz zezanja. Ok sta je tu je ne vredi plakati za prosipanim mlekom.

A sada jedno moje glediste u vezi ltc. On je u odnosu na BTC na ATL poziciji. Svi parametri govore da je vreme za kupovinu i tu nema greske (valjda. sigurno je kao i sve , kao vrbov klin). Nazalost
za sada se ne vidi kada ce krenuti navise , ali je dobro da ne ide nanize (posle ovog posta ladno moze da se desi sunovrat, da potvrdi postojanje marfijevog zakona :)).

Evo ja sada "kukam" na ltc jer moram da se oprostim od neke kolicine na atl :). Zivot je plaza. ziveti se mora.

Nije utemeljena osuda protiv Ripple-a? Pa jel znas zbog cega su na sudu i sta sve rade i koliko su proneverili para? Malo malo pa neko od osnivaca istrese 300M. I kakve sad LTC ima veze s tim? Izvini sto sam te unesrecio s njim.
Samo sam želeo da kažem da malo paušalno tvrdiš da je nešto super a nešto nije.....
Nisi me unesrećio sa LTC-om, jer sam većinu prodai kad je cena bil ok. Ono što mi je ostalo je jako malo na ukan prtfolio i mogu čekati 100 godina, a pare sam uzeo na majningu i drugim coinima.....
A brate, čemu ovakve optužbe?!
Taj koji kupi Ltc ili bilo koji coin na preporuku Saja ili bilo koga a da ga nije izguglao/istražio/pročitao pre kupovine i nije za kripto kocku.
Neosnovana optužba skroz, tom logikom ceo internet treba optužiti jer su na sva zvona najavljivali Btc 98k u decembru,
pa šta sad, koliko ljudi su influesneri i jućuberi navukli?
Ko nije spreman da se kocka neka ne ulazi, simple as that, sve ostalo su puka nagađanja i niko pojma nema šta će biti.
Nema optužbi i nema potrebe da branite Saja.
Veliki respekt za njega ali mislim da treba smanjiti euforiju, zbog mnogih koji danas ulaze u nešto.

Sledecu godinu ces upamtiti po fegu :) ;) hahhahaha, a ja polako postajem veci optimista od saja :)

Isto tako govore svi oni koji imaju pare u LTCu, DOTu, VETu, itd. :)
Svako veruje u ono u cega je ulozio novac.

Ekipa oko FEG-a mi nije jasna, fokusirali su se na deljenje decijih skolskih ranceva u nekom selu na Filipinima umesto na necemu konkretnom vezanom za listing na nekoj od poznatijih menjacnica.
Mislim da im skolski rancevi sa Filipina nece podici cenu koliko bi recimo pojavljivanje na nekoj od najpoznatijih menjacnica.

Platili su reklamu da se vrti na 3 televizora mislim u NY ( u nekoj podzemnoj stanici ) i to na par dana samo i od toga isto tako napravili hajp kao da su izlistani na Binanceu.

Da se razumemo, imam nesto sitno u FEGu pa pratim povremeno sta se desava ali sve je to tanko. Mnogo price a malo konkretnih rezultata zbog kojih bi cena skocila.

Ja godinama ponavljam da je Saj štetočina koji navlači neiskusne na tanak led samouverenim pričanjem o stvarima o kojima nema pojma, a ti si sve to ignorisao. Saj može da bude kriv samo zato što lupa, ne i zato što si ti poslušao njegovo lupanje.
Niko nije pročitao deo da se ne žalim i da mogu čekati godinama.....
Ovo sam napisao zbog drugih koji odvajaju od plate i uzimaju kredite da bi uložili u kripto.

I ne slažem se da je Saj štetočina, kao što si naveo, a nisam baš neiskusan.....

Svi koji podignu kredit i uloze novac jer su procitali na nekom forumu da treba tako u startu nisu normalni.

Uz duzno postovanje, lupetas. A vlasnici BTCa, ili LTCa, ili bilo koje druge valute ne rade u svoju korist, vec su ceo projekat pokrenuli da bi se ti ili ja ili ko zna ko obogatio? Znas neku firmu koja je pokrenuta da radi protiv svoje koristi? Tako da se sude zato sto rade u svoju korist je glupa izjava na vise nivoa. Da su prevaranti i manipulatori, kao i vecina u ovom svetu se ne spori, to je jasno kao dan.
Inace na sudjenju su jer njihovom regulatornom telu nisu odgovarale neke stvari koje radi XRP i zeleli su deo cele price, pa se sada sude. Apsolutno svi strucnjaci po tom pitanju kazu da CEO nema ni jedan argument da dobije XRP na kraju, i sta ces onda reci? Ako dobiju na sudu jel su i dalje najgori ili sta? Imao si brdo pametnih postova, i uvek ih rado citam, ovi nisu iz te grupe. Uostalom, i meni je LTC gadan i ne bih ga dirao bacacem plamena, ali to je vec druga prica...
Ako XRP izgubi na sudu, vrlo brzo ce pasti tuzba protiv jos drugih valuta, tako da bi trebali da budete pametni da navijate da XRP dobije tuzbu, ne direktno zbog XRPa, vec zato sto bi to znacilo dosta za ceo kripto svet. Ali moras gledati malo sire da bi to shvatio, i ostalim valutama bi to otvorilo neka vrata.

Inace izvinjavam se svima za zabunu, da dobija se SOLO coin. Izvinite jos jednom.

Mene zbunilo to da se SOLO dobija na Bajnansu, nije ni izlistan tamo.
Slažem se da će biti veliko ****** ako Ripple izgubi na sudu, u tom slučaju SEC sigurno kreće i na gomilu drugih coina. Izvesno da u tom slučaju cene svih novčića idu u majčinu. Lepo objašnjeno u videu šta se dešava na tu temu, a daje i smernice ko hoće da obuhvati šire gradivo. Ono što sam pomenuo i zbog čega je većina ubeđena da Ripple dobija meč je datum na SEC memorandumu, šta god tamo pisalo, koga zanimaju detalji nek se prebaci na 12:53

Novi indikator

Ocigledno da se ceka novi mesecni & godisnji chart za razresenje. U svakom slucaju imamo visestruku potporu.Crvenim brojevima sam oznacio zasto smo ovde sad.Zelenom sam oznacio gde bismo u slucaju negativnog razresenja mogli da nadjemo sledeci support.Cak i u tom 2. (scenariju) po meni ostajemo u bulis varijanti
Crveno
1. Padajuci trend od predhodnog vrha..............Bullish
2.Mesecni S2
3.fibbo 382............................................super bullish
4.100PI (bela MA) support
Zeleno
1.Fibbo 50
2.Mesecni S3 support
3.PI 200 (lila MA)

Prilozi

• Potpora.png
    Potpora.png
    253.3 KB · Pregleda: 93
Svi koji podignu kredit i uloze novac jer su procitali na nekom forumu da treba tako u startu nisu normalni.
Ja sam jedan od tih koji je podigao kredit i sve stukao u DOT, ali ne zbog foruma, nego što sam ubeđen da kripto ima budućnost.
Taj kredit mi je 3% portfolija, ali mi je ipak kredit koji uredno vraćam u ratama. :) To sa DOT-om sam dobro obrnuo i napravio već duplo,
a biće i više nadam se. Eto možda sam i ja budala (ne ljutim se za figurativni izraz), ali na kraju se računa samo profit koji se ostvari.
Ja sam bar priznao. :) :)
Hajmo drugari da spustimo malo loptu. Crvenilo svakog nervira, ali i dobro dođe za nove dopune.
Nemojmo se međusobno prozivati, nego da razmenimo informacije koje nešto znače.

Gejmovr je informisan, pametan i doprinosi forumu. Hvala mu na tome.​

Poslednja izmena:
Ja sam na ivici odluke da uskoro neki deo portfolija prebacim u XRP. Deluje mi da se vredi kladiti (kockati) na njega u januaru.

Ja sam jedan od tih koji je podigao kredit i sve stukao u DOT, ali ne zbog foruma, nego što sam ubeđen da kripto ima budućnost.
Taj kredit mi je 3% portfolija, ali mi je ipak kredit koji uredno vraćam u ratama. :) To sa DOT-om sam dobro obrnuo i napravio već duplo,
a biće i više nadam se. Eto možda sam i ja budala (ne ljutim se za figurativni izraz), ali na kraju se računa samo profit koji se ostvari.
Ja sam bar priznao. :) :)
Hajmo drugari da spustimo malo loptu. Crvenilo svakog nervira, ali i dobro dođe za nove dopune.
Nemojmo se međusobno prozivati, nego da razmenimo informacije koje nešto znače.

Gejmovr je informisan, pametan i doprinosi forumu. Hvala mu na tome.​

Hvala ti druze na lepim recima. Tebi svaka cast na hrabrosti i mnogo mi je drago sto ti se isplatilo, i nadam se da ce ti se tek isplatiti.
Licno mislim da ovde na forumu ima ljudi koji tematiku mnogo bolje poznaju od mene, i daleko su bolje informisani i hvala im sto te neke stvari dele sa nama. Ja kada nesto saznam, ili verujem u nesto, rado cu podeliti, jer smo svi da se tako izrazim u istom loncu i trazimo nacina da se zaradi za malo bolji zivot. Pozdrav svima i nadamo se najboljem.

Zanimljivo da se kod ovih padova ETH ne drži više tako dobro kao prvi put (početkom decembra). Sada je jedan od coina koji prvi kreće ka dole. Ja sam već bio pomislio da je postao stabilniji od BTC ali, eto, ipak nije.

@Gejmovr

Btc nije isto što i XRP. Mešaš babe i žabe. Prvo to nauči zašto je tako pa se vrati da ovde pišeš.

XRP i slični i treba da nadrljaju i odu u bunar. To bi bilo dobro za budućnost kripta

Naše navijanje tu ne utiče ni malo na SEC, ali utiče na nekog sa ovdašnjih prostora da odluči da se edukuje pre ulaganja u to smeće.

Kada si sa nekim u istom loncu, znači da si u istom problemu/******/čabru. Izvini, ali nismo u istom loncu. Meni je u kriptu ok.

Sinko, bez potrebe pises u nekom ruznom tonu i pokusavas da budes pametan. U kriptu sam od 2011, i prosao sam stvari koliko ti neces za tri zivota od pelena. Drago mi je sto branis kurajbera, ali je on pametan covek i takva odbrana mu je vise nego nepotrebna. Posto smo ustanovili da ssam o kriptu do sada zaboravio vise nego sto si ti sve ukupno naucio, zamolio bih te da mi se vise nikada ne obratis slicnim tonom, niti da odredjujes kada cu ja da dodjem i da pisem bilo gde! JA nigde nisam napisao da je BTC isto sto i XRP, ali ok, smatram da se malverzacije rade i sa jednima i sa drugima. Na srecu ti i slicni se ne pitate sta ce otici u bunar, jer kada bi svi za koje vi to zelite otisli u taj cuveni bunar, video bi kako bi se proveo i taj BTC. Ali treba da znas neke stvari da bi to shvatio, mislim da ti je to nedostizno. Meni je takodje u kriptu ok, ne zalim se, a da nismo u istom loncu, ni nivou, apsolutno se slazem, i Bogu hvala na tome.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno