Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nesto o onoj aplikaciji tj trust wallet Dopamine na google store? Neka iskustva?

Da li je na binance bolje prodavati za euro ili za recimo tether? Prodaju radim da bih ponovo kupovao kad padne cena. Ja se i dalje orijentisem prema cenama.u € a ne u $, što vidim da je standard. Pa ako je svejedno da li euri ili dolari (u stable coin) čekaju da se potroše, onda bih ja držao euro. Ako je ipak (iz nekog meni nepoznatog razloga) pare bolje držati u $/stable coin, molim da me neko posavetuje.

Da li je na binance bolje prodavati za euro ili za recimo tether? Prodaju radim da bih ponovo kupovao kad padne cena. Ja se i dalje orijentisem prema cenama.u € a ne u $, što vidim da je standard. Pa ako je svejedno da li euri ili dolari (u stable coin) čekaju da se potroše, onda bih ja držao euro. Ako je ipak (iz nekog meni nepoznatog razloga) pare bolje držati u $/stable coin, molim da me neko posavetuje.
Ako te iskljucivo zanima samo da prodas i da dokupis ponovo onda ti nije bitno u cemu si tj. Gledaj gde je najveci volume, to te jedino zanima. Verovarno je usdt.

Pratim whale alert na twitteru i ne mogu da verujem koja kolicina BTC trenutno cirkulise sa menjacnica ka walletima i obrnuto. Doduse znatno vise ka walletima.
Da mogu da biram sta ce da se desi, pozeleo bih da BTC stagnira bar narednih 10ak dana.

Čini mi se da što manje pišemo to smo pametniji 🙂, ali 'ajde da kažem neku.

Mislim da nije ništa strašno što smo se odbili od 52k. Ako se nastavi ovaj sedmodnevni ritam "dva koraka napred, jedan nazad" mogli bi sutra da probijemo tih 52k. Ali šta su kitovi spremili - ko to zna.
Ako dođe do korekcije/pada ne mogu da zamislim šta će se desiti sa altovima, to bi bio pravi masakr.

Ono što mi se sviđa jeste da se altovi ne ponašaju svi isto, već naizmenično rastu/padaju. Na taj način uspevam da povećam količinu altova, prelaskom iz jednog u drugi. Naravno ne prebacujem 100 % jednog u drugi, već deo.

Srećni praznici i sve najbolje

Pratim whale alert na twitteru i ne mogu da verujem koja kolicina BTC trenutno cirkulise sa menjacnica ka walletima i obrnuto. Doduse znatno vise ka walletima.
Da mogu da biram sta ce da se desi, pozeleo bih da BTC stagnira bar narednih 10ak dana.
Pa to je odlicno sto vecina ide sa berzi...

CAKE probio EMA200, 14.5$ deluje realno u naredna 24h

Nije bas sjajna situacija..ne bi me cudio neki dip, spreman sam za oba scenarija.. da se ne stresiram dzabe

Svako prognoziranje i nagadjanje je vrlo vrlo cesto besmisleno i pogresno.
Ovde niko nezna tacno ni dno ni vrh, ljudi pisu svasta, nesto lupe pa prezive.
Kada bi se znalo kada ce da ide gore dole, svi bi za kratko vreme bili prilicno bogati.

Standardno, izađi nekim delom na tri dolara pa vidi šta ćeš dalje za resto. Atom, Dot i Algo su prilično nisko. XRP očekuju da dobiju presudu krajem januara, mogao bi da eksplodira posle toga. Stellar ima neke lepe vesti, *** već sam zaboravio šta ono beše. Fantom je još daleko od ATH al pitanje dokle će da divlja. Serum, Celo, Audius isto dosta nisko od ATH... ima mnogo kandidata.

Matic vam beše dosta kido živce, i bio je red da se oduži.
Veliko je pitanje da li ce XRP dobiti tu tuzbu, jer su bas jaki igraci protiv toga. Sada je aktuelna i prica da koliko imas XRPa na binance i na nekim drugim menjacnicama da ces ja mislim 20% toliko dobiti nekog SOL novcica u airdropu... To je ono sto je naglo diglo XRP na 1$, ali ga je brzo vratilo na sadasnjih 0.87. Vlasnik XRPa istresa ogromne kolicine svaki dan, da li zbog troskova sudjenja ili cega ko to zna... Licno mislim da se tog 19.01. nece nista odmah odluciti vec da ce se bar jos jedno rociste zakazati, a do tada ko ziv, ko mrtav. Ako BTC do tada ostane iznad 45k, imamo cemu da se nadamo. Ja licno mislim da to nije moguce i da cemo kraj januara docekati da dosta nizim BTCom, a samim tim ce i XRP bit daleko nize, pacak i u slucaju neke nagodbe ili dobijanja spora on opet nece eksplodirati onako kako smo se mi koji ga imamo nadali... Izvinjavam se zbog toga sto sam opsiran, ali ponavljam ovo je samo moje misljenje.
Nazalost. danas sve krvari, i moze da ga povude na dole jos... A prerano je ako se nadamo jos nekom skoku...

Resio je da nam ostavi gorak ukus za kraj ove 2021. godine...Kolko vidim mrka kapa da se vazdigne konkretno, nesto mi mirise prvo 40k

Sad bio do CMC, krvavo ko da gledam Petak 13-ti. i to one iz srednjeg perioda.

A ide NG, neće biti pravog trgovanja pa bar 3 dana, svašta je moguće.

A tek kad krenu slave, to će tek biti strave.

Veliko je pitanje da li ce XRP dobiti tu tuzbu, jer su bas jaki igraci protiv toga. Sada je aktuelna i prica da koliko imas XRPa na binance i na nekim drugim menjacnicama da ces ja mislim 20% toliko dobiti nekog SOL novcica u airdropu...

Kažu da nije pitanje da li će dobiti, samo kad. Ovi iz SEC su se navodno zaigrali sa tužbom pa uskočili sebi u usta. Ne znam za te erdropove, pričaj, šta, kad, kaaaadd?

Ici ce BTC do 30-35k pre nego sto krene opet gore

Sad bio do CMC, krvavo ko da gledam Petak 13-ti. i to one iz srednjeg perioda.

A tek kad krenu slave, to će tek biti strave.

Kažu da nije pitanje da li će dobiti, samo kad. Ovi iz SEC su se navodno zaigrali sa tužbom pa uskočili sebi u usta. Ne znam za te erdropove, pričaj, šta, kad, kaaaadd?
Navodno ce se 20.01. deliti prvi deo SOL tokena, za vlasnike XRPa, sto je meni jako sumnjivo zasto bas dan nakon sudjenja. Ima tu nesto sto mi obicni smrtnici ne znamo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno