Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oh ne, taman sam imao malo mira dok je bila rasprodaja. Sad opet glavobolja kako uhvatiti gornji spic i kada prodati. Mislim stvarno :)

Ako nemas nista dot-a onda verovatno jeste..

Ako imas neku pristojnu kolicinu DOT-a onda verovatno nije..

Pricam sa moje tacke gledista gde ne jurim neki specijalan profit nego samo, da kad skoci nesta da mi skoci i portfolio..

Mada MATIC je daleko od vrha -> ali i DOT je solidno podcenjen *** oba bi trebala da rastu...

Tako da nema pametnog odgovora..

Sedeci put pitaj da li prebaciti MATIC u doge pa cu da ti kazem direktno :p

Gde ste bili kad je DOT bio na 24 pre neki dan a @Klapaucijus se nervirao kad ce da skoci? :)

Bice aukcija sve do marta, mora da skace jos, licno ne prodajem ispod 50.

Fascinantno kako nadolazeci halving pozitivno utice na Raven... Kopam ga vec mesecima i nikad mi nije ulivao poverenje.. Kad sve pada on medju prvima roni duboko , kad sve raste on se poslednji budi..
Sad je skroz obrnuto 😂
Smrducka mi na neki teski pump & dump koji nece ni prici ATH..

Fascinantno kako nadolazeci halving pozitivno utice na Raven... Kopam ga vec mesecima i nikad mi nije ulivao poverenje.. Kad sve pada on medju prvima roni duboko , kad sve raste on se poslednji budi..
Sad je skroz obrnuto 😂
Smrducka mi na neki teski pump & dump koji nece ni prici ATH..
Imas neki target na kojem prodajes ili samo hodl?

Imas neki target na kojem prodajes ili samo hodl?
Ma ja to kopam sa nekom entry level karticom i cekam da vidim dokle ce cena ici gore pa da onda izadjem..
Cisto sumnjam da ce trejderi koji su usli pre neki dan na 7-8 centi dozvoliti da se RVN popne na nivoe ATH ... Kontam ako se popne na 14-15 centi bice eureka..
Videcemo kako ce rasti ovih dana ali ja kontam stepenasto da probam da izadjem.. recimo 50% na 14 centi , 30% na 15 c i ovo ostalo mozda stavim na nekih ambicioznih 18 centi...

Zna RVN da poleti par dana prilično, pa da stagnira mesecima. BIće dobrog pumpanja do halvinga sigurno. Ja ću sačekati 2-3 dana kada krene najveći pump, pa prodajem.

Čini mi se da je ovo korisna alatka za trgovanje sa Binance Futures.
Binance Futures Calculator

Tragao sam kako da saznam liquidation price za Greed Trading & leverage a ovde vidim da to ovaj calculator radi.
Pored toga svakako treba pratiti i margin ratio, na Binance je Maintenance Margin uglavnom manje od pola Initial Margin.

NBS postoji mogucnost da probije ema 200 nakon svakog probijanja imao je ogroman skok

Ko to zna 🙂

Prilozi

• DF70656A-F5D7-4C43-959B-EE4E1AA54BE8.jpeg
    DF70656A-F5D7-4C43-959B-EE4E1AA54BE8.jpeg
    73.5 KB · Pregleda: 120
Ma ja to kopam sa nekom entry level karticom i cekam da vidim dokle ce cena ici gore pa da onda izadjem..
Cisto sumnjam da ce trejderi koji su usli pre neki dan na 7-8 centi dozvoliti da se RVN popne na nivoe ATH ... Kontam ako se popne na 14-15 centi bice eureka..
Videcemo kako ce rasti ovih dana ali ja kontam stepenasto da probam da izadjem.. recimo 50% na 14 centi , 30% na 15 c i ovo ostalo mozda stavim na nekih ambicioznih 18 centi...
Imam neku kolicinu rvn... Necu prodavati sigurno ispod 0.25.

Koje je tvoje misljenje za rvn, nakon prelaska eth na eth 2.0?
Rvn je jedan od naisplatljivijih novcica za rudarenje, sta ce se desiti sa cenom, kada gro pocne da kopa? Misljenja?

Imam neku kolicinu rvn... Necu prodavati sigurno ispod 0.25.

Koje je tvoje misljenje za rvn, nakon prelaska eth na eth 2.0?
Rvn je jedan od naisplatljivijih novcica za rudarenje, sta ce se desiti sa cenom, kada gro pocne da kopa? Misljenja?
Za cenu ne znam,tesko je prognozirati nesto pozitivno jer svakako se ponasa kao mrtav projekat naspram ostalih altova..tako da ako cena drasticno ne ode gore rudarenje rvn-a ce propasti ili ce biti slabo isplativo...
Ako ugase ETH kopanje bukvalno ce milione grafickih kartica da predje na neke druge coine , tezina kopanja ce skociti u nebesa i samim tim nagrade ce biti manje i profitabilnost nikakva.. Rudare mogu da spase samo dve stvari.
1. Da cena nekoliko naj popularnijih alt coina ode drasticno gore i da se na taj nacin odrzi profitabilnost rudarenja.
2. Da se desi neki veliki hajp i da u kripto svet udje velika kolicina svezih dolara koja ce se rasporediti po svim coinima pa ce samim tim skociti cena svih alt coina a i pojavice se neki novi novcici koji ce postati profitabilni za kopanje...
Kao sto se u zadnjih par meseci pojavio ergo, flux , sero , conflux itd..
Sto vise takvih novcica to su vece sanse da rudari prezove ETH 2.0

Da li ste primetili na CEX menjacnici kako su sellovali COTI za 0.15 do 0.27 ? O cemu se tu radi?

DOT se sprema da probije EMA200 ka BTC i ka USDT
FTM explodirao izgleda kao da ce ici do 2.5$
ZIL probio EMA200 ka BTC izgleda da ce i ka USDT
THETA probila EMA200 i deluje da do 6$ nema vecih prepreka
ERGO curi li curi.. izgleda da im nije pomoglo sto su skinuli 2gb kartice i polako povecavaju tezinu kopanja.
Coti mi izgleda da se vraca na 0.5$ ima veliki volumen trenutno
BEAM ka btc je presao ema200, RSI mu polako skace.. mozda nie lose sada za ulaz
AXS je dobro krenuo ali malo opao volumen jer je Binance izgleda skinuo 110% na orocenje
AVAX u padu ka usdt i ka btc , nije lose drzati ga na oku za kupovinu ako pridje ema200
RVN probio ema200 ka btc i ka USDT i ima veliki volumen na obe strane ocigledno halving radi svoje.

Deo novcica koje pratim

CAKE isto deluje dobro sada za ulaz jer je na nizem novou i staviti ga na AutoCake orocenje pa cekati skok dugorocno.

Sinoc izadjoh iz matic na 2,73 😣, pola u btc, pola usdt.Šta je pametno uzeti trenutno, ako može neki savet

Sinoc izadjoh iz matic na 2,73 😣, pola u btc, pola usdt.Šta je pametno uzeti trenutno, ako može neki savet
Pa što si sada prodao kada skače ? :) Šalim se naravno. Imaš petlju da ga prodaš, a ja još nemam. Od MATIC očekujem dosta više,
ali ću verovatno zažaliti što ga ne prelivam u nešto drugo. Sada je već na 2.85. I mene zanima u šta prelivati, udrite slobodno.

Pa što si sada prodao kada skače ? :) Šalim se naravno. Imaš petlju da ga prodaš, a ja još nemam. Od MATIC očekujem dosta više,
ali ću verovatno zažaliti što ga ne prelivam u nešto drugo. Sada je već na 2.85. I mene zanima u šta prelivati, udrite slobodno.
Pa izvozao me gore dole par puta, da mi nije bilo dobro, nisam se nadao da će onog trena kad izadjem iz njega da odlepi 😀

Ako ces skorije ...iz Matic u EH pa iz ETH (taman da vidis hoce li da se stabilizuje iznad EMA200 u odnosu na btc) , pa u BTC kada predje 0.085

Standardno, izađi nekim delom na tri dolara pa vidi šta ćeš dalje za resto. Atom, Dot i Algo su prilično nisko. XRP očekuju da dobiju presudu krajem januara, mogao bi da eksplodira posle toga. Stellar ima neke lepe vesti, *** već sam zaboravio šta ono beše. Fantom je još daleko od ATH al pitanje dokle će da divlja. Serum, Celo, Audius isto dosta nisko od ATH... ima mnogo kandidata.

Matic vam beše dosta kido živce, i bio je red da se oduži.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno