Imas neki target na kojem prodajes ili samo hodl?Fascinantno kako nadolazeci halving pozitivno utice na Raven... Kopam ga vec mesecima i nikad mi nije ulivao poverenje.. Kad sve pada on medju prvima roni duboko , kad sve raste on se poslednji budi..
Sad je skroz obrnuto 😂
Smrducka mi na neki teski pump & dump koji nece ni prici ATH..
Ma ja to kopam sa nekom entry level karticom i cekam da vidim dokle ce cena ici gore pa da onda izadjem..Imas neki target na kojem prodajes ili samo hodl?
Prelazak u BTC da se uhvati novi run na vreme pa ponov u altove. Sem LTC-a naravno, on se bukvalno sprema da opali.Ako može neko da mi objasni ovaj pad altova. Hvala
Imam neku kolicinu rvn... Necu prodavati sigurno ispod 0.25.Ma ja to kopam sa nekom entry level karticom i cekam da vidim dokle ce cena ici gore pa da onda izadjem..
Cisto sumnjam da ce trejderi koji su usli pre neki dan na 7-8 centi dozvoliti da se RVN popne na nivoe ATH ... Kontam ako se popne na 14-15 centi bice eureka..
Videcemo kako ce rasti ovih dana ali ja kontam stepenasto da probam da izadjem.. recimo 50% na 14 centi , 30% na 15 c i ovo ostalo mozda stavim na nekih ambicioznih 18 centi...
Za cenu ne znam,tesko je prognozirati nesto pozitivno jer svakako se ponasa kao mrtav projekat naspram ostalih altova..tako da ako cena drasticno ne ode gore rudarenje rvn-a ce propasti ili ce biti slabo isplativo...Imam neku kolicinu rvn... Necu prodavati sigurno ispod 0.25.
Koje je tvoje misljenje za rvn, nakon prelaska eth na eth 2.0?
Rvn je jedan od naisplatljivijih novcica za rudarenje, sta ce se desiti sa cenom, kada gro pocne da kopa? Misljenja?
tanki order book / mali volumeDa li ste primetili na CEX menjacnici kako su sellovali COTI za 0.15 do 0.27 ? O cemu se tu radi?
Zali Boze sto ga rasprodah na 1.3 kad su svi drugi divljali. Kontam da ce negde kod 3$ ipak da krene prelivanje, mozda u ADA ili nesto slicno.Matic na 2.75 , taj će napraviti čudo.
Pa što si sada prodao kada skače ?Sinoc izadjoh iz matic na 2,73 😣, pola u btc, pola usdt.Šta je pametno uzeti trenutno, ako može neki savet
Pa izvozao me gore dole par puta, da mi nije bilo dobro, nisam se nadao da će onog trena kad izadjem iz njega da odlepi 😀Pa što si sada prodao kada skače ?Šalim se naravno. Imaš petlju da ga prodaš, a ja još nemam. Od MATIC očekujem dosta više,
ali ću verovatno zažaliti što ga ne prelivam u nešto drugo. Sada je već na 2.85. I mene zanima u šta prelivati, udrite slobodno.
Ako ces skorije ...iz Matic u EH pa iz ETH (taman da vidis hoce li da se stabilizuje iznad EMA200 u odnosu na btc) , pa u BTC kada predje 0.085Pa što si sada prodao kada skače ?Šalim se naravno. Imaš petlju da ga prodaš, a ja još nemam. Od MATIC očekujem dosta više,
ali ću verovatno zažaliti što ga ne prelivam u nešto drugo. Sada je već na 2.85. I mene zanima u šta prelivati, udrite slobodno.
Pa što si sada prodao kada skače ?Šalim se naravno. Imaš petlju da ga prodaš, a ja još nemam. Od MATIC očekujem dosta više,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari