bmaxa
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 22.01.2021
- Poena
- 95
upstream od 36, a down 40, da.Znači minimum je nekih 40 decibela?
upstream od 36, a down 40, da.Znači minimum je nekih 40 decibela?
Ja imam iphone pa čisto summjam da ovo mogu da instaliram na telefonu 🤔Probaj sa ovom aplikacijom
![]()
Zank Remote - Android, Fire TV - Apps on Google Play
Turn your phone into a mouse and moreplay.google.com
Prvi sneg i drumski saobraćaj je stao... A kamoli net gde se kablovi zamrznu...Jos nekom prsao net ? Okolina Sapca, lampica interneta crvena i blinka na ruteru i Catv lampica crvena takodje. Prvi sneg i odmah problemi :/
Da li jos nekome ne radi net vec 2 dana? Juce ujutro sam zvao call centar 19911 da prijavim gresku i jos uvek nisu poslali servisera. Koliko se inace ceka? Ranije sam mogao u svom mestu da odem do njihovog lokala i serviser dodje za 20min, a sad kazu da se sve mora resavati preko call centra. Od mene veliki -, definitivno cu ih promeniti cim mi istekne ugovor.
koliko vidim dosta ljudi je bez struje, ali to valjda nije relevantno.Prvi sneg i drumski saobraćaj je stao... A kamoli net gde se kablovi zamrznu...
Koji je Twiter Supernova podrške?Na Twiteru odgovaraju vrlo brzo.
Vidim da sve koji im se obrate na Twitteru sa pitanjem vezano za Supernovu upućuju na web stranicu Supernove sa obrazloženjem da oni nisu Supernova podrška već mts.
Nemoguće im je poslati DMNe postavljajte im pitanje na stranici već direktno porukom.
Kakve veze ima MTS sa Supernovom? Valjda ima Telekom ako se treba obratiti.
verovatno napajanje ne valja.Danas mi montirali Move Box i desava mi se da se nakon nekoliko minuta sam od sebe ugasi. Prvo sam mislio da je mozda do HDMI CEC, posto je bio ukljucen. Iskljucim CEC, medjutim i dalje se gasi. Jel imao neko isti problem?
To sam i ja pomislio, ali izgleda da je bilo do HDMI kabla. Zamenio ga sa nekim svojim i sada se ne gasi vise.verovatno napajanje ne valja.
Ima opciju sleep. Ugasi. Verovatno je podeseno fabricki na 30 min. Majci ugasio. Zalila se da joj se tv gasi samDanas mi montirali Move Box i desava mi se da se nakon nekoliko minuta sam od sebe ugasi. Prvo sam mislio da je mozda do HDMI CEC, posto je bio ukljucen. Iskljucim CEC, medjutim i dalje se gasi. Jel imao neko isti problem?
Ja imam super par plus move. Da za hbo i tv po tvom ti salju kredencijale. Za apolon nisam trazio jer preko move boxa nesmetano pristupam apolonu. Dok preko aplikacije na telefonu mi ne radi nista iz video kluba. Ni apolon, ni supernovin video klub, hbo...podneo zahtev za raskid juce i danas me zovu i nude SUPER PAR PLUS MOVE PAKET ...12 MESECI 50% NA PRETPLATU ...12 MESECI PLACAM 1700 I onda 3400
prihvatio brat zadovoljan ..
nego u tarfniku pise da u okviru ovoga paketa imam pravo na apolon ...hbo go i tv po tvom
hbo go i tv po tvom salju na email kredencijale da bi mogao da se ulogujes to znam jel koristim kod sebe isti paket nego me oko toga apolona buni.
zvao call centar oni kazu da ako hocu ga gledam apolon na tel .. tabletu naplatice mi 399 din a imam move box uredjaj i okviru njega ima apolon video klub
iscitavah temu pa sad:
da li korisnici super par plus move paketa imaju pravo da im se aktivira apolon i da se kredencijali posalju na email da mogu da gledaju preko telefona .. tableta ..laptopa ?
procitah da oni korisnici koji imaju move uredjaj nemaju pravo a oni koji nisu uzeli move imaju pravo na to e sad dal je to tacno .. ako neko ima neki info nek javi ;-)
isticao za 15 dana ... podnesi zahtev za raskid ako ti je ostalo jos mesec dana do isteka ugovora pa ce te zvati i ponuditi@satell200 da li ti je istekao ugovor ili si raskinuo pre i koliko meseci i na osnovu čega?
Hvala!
sad mi potvrdise to sto si rekao .. i da nameravaju da omoguce da se pristupi i pravoj aplikaciji apolon i na telefonu .. laptopu ..smart tv a ne preko supernova tv po tvom app opcija apolon video klub@satell200 Korisnik Super Par Plus paketa u sklopu video kluba ima aktiviran servis Apollon. Ne šalju posebno podatke za login za isti.
Ako si mislio da se uloguješ na android aplikaciju Apollon, opcija logovanja preko operatera Supernova ne radi.
@mwsavko Kod mene i na telefonu, tabletu, računaru kompletan video klub radi. I Apollon, HBO OD, kućni bioskop... Paket Super Sve Move Plus.
To je prvo sto sam proverio i iskljucio. Kod mene se gasio posle nepunih 5 minuta. Uvalili su mi neki fuseraj od HDMI kabla, sreca sto sam imao pri ruci svoj koji nisam koristio. Inace kod njihovog kabla se vidi da je vec bio koriscen negde.Ima opciju sleep. Ugasi. Verovatno je podeseno fabricki na 30 min. Majci ugasio. Zalila se da joj se tv gasi sam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari