Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jos nekom prsao net ? Okolina Sapca, lampica interneta crvena i blinka na ruteru i Catv lampica crvena takodje. Prvi sneg i odmah problemi :/

Ako si probao da pozoveš korisnički centar,čuo bi da otprilike 80% korisnika nema ni net ni tv, tako da opet moram da kažem, nisam skoro
Najgori provajder ikada...

Ja upravo zvao CC, bukvalno nabrojase pola mesta u Srbiji, lol, a za gomilu mesta i ne znaju da su down. Net nestao posle fazon 4 sata padanja snega. Jezivi su
Inače, ovako kad fljosne u nedelju, u mom slučaju nikada do sada nije proradilo pre ponedeljka

Da li jos nekome ne radi net vec 2 dana? Juce ujutro sam zvao call centar 19911 da prijavim gresku i jos uvek nisu poslali servisera. Koliko se inace ceka? Ranije sam mogao u svom mestu da odem do njihovog lokala i serviser dodje za 20min, a sad kazu da se sve mora resavati preko call centra. Od mene veliki -, definitivno cu ih promeniti cim mi istekne ugovor.

Morao sam opet da zovem call centar u subotu ujutro, pa mi je operater rekao "probacemo problem da resimo odavde iz centrale, ako ne uspemo, poslacemo servisera".
Problem nisu uspeli da rese iz centrale, ali je ipak bio serviser poslepodne, pregledao oko rutera, nazvao 2-3 broja i nesto su pricali i onda je proradilo.
Kad sam ga pitao do cega je bio problem, kaze "nesto do centrale, morali su da resetuju nesto :sneaky:"
Izgledaju imaju dosta reklamacija, cujem po razgovoru na telefonu, bio je na vec nekoliko adresa da resi slican problem.
A juce je i kolegi nestala televizija i internet od Supernove.
Ne znam za vas, ali ja 100% prelazim kod drugog provajdera, samo ne znam ko valja, moram se raspitati i procitati iskustva korisnika.

Da li je neko uspeo da dobije call centar od jutros? U više navrata sam probao i bio 10 minuta na čekanju pa sam prekidao.

Na Twiteru odgovaraju vrlo brzo.

Ne postavljajte im pitanje na stranici već direktno porukom.

Meni je malopre proradio i internet i TV. Jakovo (Surčin, Beograd). Supernova podršku telefonom nisam mogao da dobijem, slao sam im mail na koji nisu odgovorili, a na Twitteru isto nisam mogao da dodjem do njih. Važno je da je proradilo sada.

Danas mi montirali Move Box i desava mi se da se nakon nekoliko minuta sam od sebe ugasi. Prvo sam mislio da je mozda do HDMI CEC, posto je bio ukljucen. Iskljucim CEC, medjutim i dalje se gasi. Jel imao neko isti problem?

TV INSAJDER je na poziciji 24.Koja je to frekvencija, ovo mi ništa ne znači ?

podneo zahtev za raskid juce i danas me zovu i nude SUPER PAR PLUS MOVE PAKET ...12 MESECI 50% NA PRETPLATU ...12 MESECI PLACAM 1700 I onda 3400
prihvatio brat zadovoljan ..

nego u tarfniku pise da u okviru ovoga paketa imam pravo na apolon ...hbo go i tv po tvom
hbo go i tv po tvom salju na email kredencijale da bi mogao da se ulogujes to znam jel koristim kod sebe isti paket nego me oko toga apolona buni.

zvao call centar oni kazu da ako hocu ga gledam apolon na tel .. tabletu naplatice mi 399 din a imam move box uredjaj i okviru njega ima apolon video klub
iscitavah temu pa sad:
da li korisnici super par plus move paketa imaju pravo da im se aktivira apolon i da se kredencijali posalju na email da mogu da gledaju preko telefona .. tableta ..laptopa ?

procitah da oni korisnici koji imaju move uredjaj nemaju pravo a oni koji nisu uzeli move imaju pravo na to e sad dal je to tacno .. ako neko ima neki info nek javi ;-)

Danas mi montirali Move Box i desava mi se da se nakon nekoliko minuta sam od sebe ugasi. Prvo sam mislio da je mozda do HDMI CEC, posto je bio ukljucen. Iskljucim CEC, medjutim i dalje se gasi. Jel imao neko isti problem?
Ima opciju sleep. Ugasi. Verovatno je podeseno fabricki na 30 min. Majci ugasio. Zalila se da joj se tv gasi sam
podneo zahtev za raskid juce i danas me zovu i nude SUPER PAR PLUS MOVE PAKET ...12 MESECI 50% NA PRETPLATU ...12 MESECI PLACAM 1700 I onda 3400
prihvatio brat zadovoljan ..

nego u tarfniku pise da u okviru ovoga paketa imam pravo na apolon ...hbo go i tv po tvom
hbo go i tv po tvom salju na email kredencijale da bi mogao da se ulogujes to znam jel koristim kod sebe isti paket nego me oko toga apolona buni.

zvao call centar oni kazu da ako hocu ga gledam apolon na tel .. tabletu naplatice mi 399 din a imam move box uredjaj i okviru njega ima apolon video klub
iscitavah temu pa sad:
da li korisnici super par plus move paketa imaju pravo da im se aktivira apolon i da se kredencijali posalju na email da mogu da gledaju preko telefona .. tableta ..laptopa ?

procitah da oni korisnici koji imaju move uredjaj nemaju pravo a oni koji nisu uzeli move imaju pravo na to e sad dal je to tacno .. ako neko ima neki info nek javi ;-)
Ja imam super par plus move. Da za hbo i tv po tvom ti salju kredencijale. Za apolon nisam trazio jer preko move boxa nesmetano pristupam apolonu. Dok preko aplikacije na telefonu mi ne radi nista iz video kluba. Ni apolon, ni supernovin video klub, hbo...

Poslednja izmena:
@satell200 Korisnik Super Par Plus paketa u sklopu video kluba ima aktiviran servis Apollon. Ne šalju posebno podatke za login za isti.
Ako si mislio da se uloguješ na android aplikaciju Apollon, opcija logovanja preko operatera Supernova ne radi.
@mwsavko Kod mene i na telefonu, tabletu, računaru kompletan video klub radi. I Apollon, HBO OD, kućni bioskop... Paket Super Sve Move Plus.

Poslednja izmena:
@satell200 da li ti je istekao ugovor ili si raskinuo pre i koliko meseci i na osnovu čega?
Hvala!
isticao za 15 dana ... podnesi zahtev za raskid ako ti je ostalo jos mesec dana do isteka ugovora pa ce te zvati i ponuditi
@satell200 Korisnik Super Par Plus paketa u sklopu video kluba ima aktiviran servis Apollon. Ne šalju posebno podatke za login za isti.
Ako si mislio da se uloguješ na android aplikaciju Apollon, opcija logovanja preko operatera Supernova ne radi.
@mwsavko Kod mene i na telefonu, tabletu, računaru kompletan video klub radi. I Apollon, HBO OD, kućni bioskop... Paket Super Sve Move Plus.
sad mi potvrdise to sto si rekao .. i da nameravaju da omoguce da se pristupi i pravoj aplikaciji apolon i na telefonu .. laptopu ..smart tv a ne preko supernova tv po tvom app opcija apolon video klub

'-))

Meni je sve extra jer mi je exe net optika direktno sa bandere. Ugovor mi ističe tek u septembru pa ću tada verovatno ostaviti samo internet 250/80 jer imam i sbb eon van mreže kao i iptv na Firesticku.

Ima opciju sleep. Ugasi. Verovatno je podeseno fabricki na 30 min. Majci ugasio. Zalila se da joj se tv gasi sam
To je prvo sto sam proverio i iskljucio. Kod mene se gasio posle nepunih 5 minuta. Uvalili su mi neki fuseraj od HDMI kabla, sreca sto sam imao pri ruci svoj koji nisam koristio. Inace kod njihovog kabla se vidi da je vec bio koriscen negde. :cautious:
Inace, za pohvalu je to sto je net prilicno stabilan ovde kod mene vec neko vreme, za razliku od perioda do pre nekih godinu dana kada je bilo dosta turbulentno. Popravili su se. :)

Capture.JPG

O aplikaciji apollon se već pisalo o tome koji paket mora da se ima i kako doći do aktivacionog koda 🍺🍺🍺😁😁😁

Prilozi

• Screenshot_20211215-010054_Apollon.jpg
    Screenshot_20211215-010054_Apollon.jpg
    138.6 KB · Pregleda: 61
...od jutros mi meri 50/7 'mesto 60/8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno