Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na poziciji 24 umesto Kitchen HD od danas je ubačen Insajder HD koji kreće sa emitovanjem od petka 17.12.2021. sa početkom u 18h.

Poslednja izmena:
Može li neko da napiše na kojoj frekvenciji (u rasponu od 500-750 kHz) je Arena sport 3 ili sa kojim kanalima je u grupi na istoj frekvenciji. Nakon tumbanja programa, izgubila se. Ne želim automatsku pretragu. Hvala!

Kichen tv nema sanse da su izbacili, ko zna gde su ga smestili, ako vec nisu sigurno hoce...

Да ли на supernovaott.rs постоји опција за гледање омиљених канала?
Када кликнем на "срце" искочи обавештење да је додат у листу омиљених, али нигде не видим ту листу.

Да ли на supernovaott.rs постоји опција за гледање омиљених канала?
Када кликнем на "срце" искочи обавештење да је додат у листу омиљених, али нигде не видим ту листу.
Takođe. Ustručavao sam se da pitam jer znam da mi pretraživač nije dugo ažuriran, verovatno zato neće da pusti Fox kanale. Na telefonu sve normalno funkcioniše. Ali pojma nemam zašto neće ništa da pusti preko laptopa.
Zbunjuje me i ovo: razdelnikom ispred stana jedan krak ide na MOVE i TV u jednoj sobi a drugi krak na modem u drugoj sobi. Kako sam uzeo da preuredim kablove oko modema i iskopčao ga, tako je funkcija premotavanja na MOVE boxu nestala. Logično bi mi bilo da je modem ispred MOVE boxa ali ovo... Verovatno ima veze sa bežičnom vezom. A nisam ni znao da mu premotavanje zavisi od modema. Svakog dana naučiš nešto novo.
Što se tiče Apollona, pošto meni nije dostupan u ovom paketu, postoji li neki "probni period" i koliko bi, na kraju krajeva, koštala njegova aktivacija odnosno pretplata?

Poslednja izmena:
Molim Vas za pomoc, konstantno na svim kanalima mi signal secka (skoro pa nemoguce za gledanje) ukoliko istovremeno koristim internet i TV. Na TV gde mi je kartica nemam problema, dok na TV gde mi je STB uredjaj ne radi kako treba. Sta mi je ciniti da li je neko imao slican problem?

Molim Vas za pomoc, konstantno na svim kanalima mi signal secka (skoro pa nemoguce za gledanje) ukoliko istovremeno koristim internet i TV. Na TV gde mi je kartica nemam problema, dok na TV gde mi je STB uredjaj ne radi kako treba. Sta mi je ciniti da li je neko imao slican problem?
Moguće da je do risivera ili do jačine signala, možda i internet ftekvencije ometaju tv signal. Proveri konektor kod risivera, možda nema dobar kontakt.

Za početak obavesti provajdera o problemu

Mislim da inter
Mozda sam glup ali ne znam sta je to 😳
Taj filter izgleda slično kao konektor, ugrađuje se u presek kabla, ima ulogu da spreči da internet ftekvencije uđu u tjuner televizora ili tjuner televizora.
Tjuner televizora ili tjuner risivera.
Možda je i problem u samom risiveru. Ne znam kako još da ti pomognem?

Poslednja izmena:
Mislim da inter

Taj filter izgleda slično kao konektor, ugrađuje se u presek kabla, ima ulogu da spreči da internet ftekvencije uđu u tjuner televizora ili tjuner televizora.
Tjuner televizora ili tjuner risivera.
Možda je i problem u samom risiveru. Ne znam kako još da ti pomognem?
Nemam filter

Treba ti ovaj filter. Zovi prijavi problem. Imao sam isti problem. Obratio sam se pismeno podrsci na sajtuIMG_20211215_222612.jpg

Meni su prošle nedelje ugradili ovaj filter, iz razloga što je tv signal pravio šum u modemu, pa mi je često na20211215_225212.jpgkratko nestajao internet. Kako su stavili filter, internet radi super.

Hvala vam. Zvao sam ih pre godinu dana, bili su i nisu resili, bio je odgovor STB uredjaj je blizu rutera i zato secka 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ Moracu ponovo da ih smaram, postaje nemoguce za gledanje.

Hvala vam. Zvao sam ih pre godinu dana, bili su i nisu resili, bio je odgovor STB uredjaj je blizu rutera i zato secka 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ Moracu ponovo da ih smaram, postaje nemoguce za gledanje.
Zasto sam ne kupis filter? Kosta oko 200 din i ne treba ti nikakvo znanje niti alat da ga ugradis. Ja sam imao isti problem i nisam hteo da se smaram sa njima, nego sam sam ugradio i resio problem.

Najbolje je ako je do toga, kupiš filter, ugradiš pa ćeš videti da li se popravila situacija.

moguce je da se pregreva(ju), pokusaj da obezbedis dovoljno ventilacije. trebalo bi da imas negde opciju provere nivoa i kvaliteta signala.

Da li je moguce da ne zele da kazu username i password za ruter zte f680.
Kad sam ih pitao zbog cega oni kazu zato sto je optika.

Da li je osnovni digitalni tv paket dostupan ako se kabal direktno ubode u tv, bez bilo kakvih aparata? U pitanju je klasična kablovska instalacija. Jasno mi je tada HBO i ostali doplatni kanali neće biti otključani, ali svi drugi kanali hoće?

Da li je osnovni digitalni tv paket dostupan ako se kabal direktno ubode u tv, bez bilo kakvih aparata? U pitanju je klasična kablovska instalacija. Jasno mi je tada HBO i ostali doplatni kanali neće biti otključani, ali svi drugi kanali hoće?
Mislim da bez kartice nije moguće gledati ni jedan program.

odlično pitanje si postavio
ne možeš ništa bez kartice da gledaš iako su pušteni svi kanali besplatno.....to je pre par godina moglo da se gleda....natakneš kabal i gledaš novogodišnju promociju----sada više ne
barem je tako na ex radijus vektor mreži-lokacija borča

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno