A šta je sa Kitchen HD?Na poziciji 24 umesto Kitchen HD od danas je ubačen Insajder HD koji kreće sa emitovanjem od petka 17.12.2021. sa početkom u 18h.
Probaj na 610 MHzMože li neko da napiše na kojoj frekvenciji (u rasponu od 500-750 kHz) je Arena sport 3 ili sa kojim kanalima je u grupi na istoj frekvenciji. Nakon tumbanja programa, izgubila se. Ne želim automatsku pretragu. Hvala!
Takođe. Ustručavao sam se da pitam jer znam da mi pretraživač nije dugo ažuriran, verovatno zato neće da pusti Fox kanale. Na telefonu sve normalno funkcioniše. Ali pojma nemam zašto neće ništa da pusti preko laptopa.Да ли на supernovaott.rs постоји опција за гледање омиљених канала?
Када кликнем на "срце" искочи обавештење да је додат у листу омиљених, али нигде не видим ту листу.
Moguće da je do risivera ili do jačine signala, možda i internet ftekvencije ometaju tv signal. Proveri konektor kod risivera, možda nema dobar kontakt.Molim Vas za pomoc, konstantno na svim kanalima mi signal secka (skoro pa nemoguce za gledanje) ukoliko istovremeno koristim internet i TV. Na TV gde mi je kartica nemam problema, dok na TV gde mi je STB uredjaj ne radi kako treba. Sta mi je ciniti da li je neko imao slican problem?
Za početak obavesti provajdera o problemuMolim Vas za pomoc, konstantno na svim kanalima mi signal secka (skoro pa nemoguce za gledanje) ukoliko istovremeno koristim internet i TV. Na TV gde mi je kartica nemam problema, dok na TV gde mi je STB uredjaj ne radi kako treba. Sta mi je ciniti da li je neko imao slican problem?
Sve sam proveravao i isto.Moguće da je do risivera ili do jačine signala, možda i internet ftekvencije ometaju tv signal. Proveri konektor kod risivera, možda nema dobar kontakt.
Da li možda imaš ugrađen high pass filter?Sve sam proveravao i isto.
Mozda sam glup ali ne znam sta je to 😳Da li možda imaš ugrađen high pass filter?
Taj filter izgleda slično kao konektor, ugrađuje se u presek kabla, ima ulogu da spreči da internet ftekvencije uđu u tjuner televizora ili tjuner televizora.Mozda sam glup ali ne znam sta je to 😳
Nemam filterMislim da inter
Taj filter izgleda slično kao konektor, ugrađuje se u presek kabla, ima ulogu da spreči da internet ftekvencije uđu u tjuner televizora ili tjuner televizora.
Tjuner televizora ili tjuner risivera.
Možda je i problem u samom risiveru. Ne znam kako još da ti pomognem?
Nemam filter
Jesi li prijavio operateru da imaš probleme?Nemam filter
Treba ti ovaj filter. Zovi prijavi problem. Imao sam isti problem. Obratio sam se pismeno podrsci na sajtuMolim Vas za pomoc, konstantno na svim kanalima mi signal secka (skoro pa nemoguce za gledanje) ukoliko istovremeno koristim internet i TV. Na TV gde mi je kartica nemam problema, dok na TV gde mi je STB uredjaj ne radi kako treba. Sta mi je ciniti da li je neko imao slican problem?
Zasto sam ne kupis filter? Kosta oko 200 din i ne treba ti nikakvo znanje niti alat da ga ugradis. Ja sam imao isti problem i nisam hteo da se smaram sa njima, nego sam sam ugradio i resio problem.Hvala vam. Zvao sam ih pre godinu dana, bili su i nisu resili, bio je odgovor STB uredjaj je blizu rutera i zato secka 🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️ Moracu ponovo da ih smaram, postaje nemoguce za gledanje.
moguce je da se pregreva(ju), pokusaj da obezbedis dovoljno ventilacije. trebalo bi da imas negde opciju provere nivoa i kvaliteta signala.Hvala vam. Zvao sam ih pre godinu dana, bili su i nisu resili, bio je odgovor STB uredjaj je blizu rutera i zato secka 🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️ Moracu ponovo da ih smaram, postaje nemoguce za gledanje.
Ne daju za optiku na žalost.Da li je moguce da ne zele da kazu username i password za ruter zte f680.
Kad sam ih pitao zbog cega oni kazu zato sto je optika.
Šta se dešava, jel ista situacija sa televizijom?Hvala svima na info. Pokusacu da uzmem filter.
Mislim da bez kartice nije moguće gledati ni jedan program.Da li je osnovni digitalni tv paket dostupan ako se kabal direktno ubode u tv, bez bilo kakvih aparata? U pitanju je klasična kablovska instalacija. Jasno mi je tada HBO i ostali doplatni kanali neće biti otključani, ali svi drugi kanali hoće?
odlično pitanje si postavioDa li je osnovni digitalni tv paket dostupan ako se kabal direktno ubode u tv, bez bilo kakvih aparata? U pitanju je klasična kablovska instalacija. Jasno mi je tada HBO i ostali doplatni kanali neće biti otključani, ali svi drugi kanali hoće?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari