Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
OK. Roditelji su imali Pošta Net, na jednom televizoru sve vreme gledaju stotinak kanala na taj način pa sam pomislio da će se to nastaviti i kad pređu na Supernovu. Moram onda dva upravljača da im objasnim jer iako je LG tv novije generacije nazad nigde ne vidim slot za karticu.

OK. Roditelji su imali Pošta Net, na jednom televizoru sve vreme gledaju stotinak kanala na taj način pa sam pomislio da će se to nastaviti i kad pređu na Supernovu. Moram onda dva upravljača da im objasnim jer iako je LG tv novije generacije nazad nigde ne vidim slot za karticu.
Koliko je star LG?

Još jedno pitanje: pošto Supernova nema objedinjen box za gledanje i vraćanje digitalnih kanala, da li Move podrazumeva još jedan daljinski upravljač? Što bi značilo da se koriste 3 daljinska upravljača: tv, digital box i Move?
Koliko je star LG?
2017. 32 inča, nije smart.

Još jedno pitanje: pošto Supernova nema objedinjen box za gledanje i vraćanje digitalnih kanala, da li Move podrazumeva još jedan daljinski upravljač? Što bi značilo da se koriste 3 daljinska upravljača: tv, digital box i Move?

move box i jeste objedinjeni box za gledanj i vraćanje tv kanala

E dobro, dok sam to ranije pratio ovde učinilo mi se da MOVE služi samo za vraćanje, kao vrsta "budženja" standardnog boxa. Onda uzmem Move za jedan tv ("glavni"), a digital box za drugi tv. Sad sam razumeo...;)

Moguće da modeli iz te godine nisu imali slot za karticu.
Ja imam VIVAX TV iz 2017-te i on ima slot.

LG 32LK510BPLD 32" LED HDReady 1366x768 HDMI USB DVB-T2 Crni

LG 32LK510BPLD 32" LED HDReady 1366x768 HDMI USB DVB-T2 Crni

Po ovim specifikacijama ima CI slot taj TV

@ZEX123 za Lg pitam. Koliko vidim ima ci slot.

Prilozi

• IMG_20211216_191021.jpg
    IMG_20211216_191021.jpg
    61.9 KB · Pregleda: 94
Imam jedno pitanje, da li Supernova ima povecanje brzine interneta tokom UO svake godine kao sto je slucaj sa SBB? Imao sam 12 meseci besplatno do pre 3 meseca i vidim da su u medjuvremenu podigli cenu paketa za 100rsd (to je bio slucaj i sa SBB-om ali kod njih je svake godine sa povecanjem cene bilo i povecanje brzine neta).

Supernova - ono kad radiš za državnu firmu i boli te q da prevodiš, samo skineš neko -J- i to je to. Državna firma može se.
UVETNA 😂
sudionici...
IMG_20211216_204610.jpg

Jel ima jos neko problem sa Hrt 1 & 2 na Movu? Neuskladjen zvuk, crn ekran, seckanje, nemogucnost vracanja itd.

Sa Supernovom na Rakovici jakološa situacija.
Internet od 20h gotovo i da ne postoji, upload je jako loš 0.10Mb/s a treba da bude DO 10. Move uredjaj ne radi zbog toga. Sa PTT netom nikad problema nisamo imali iako je upload bio DO 1.5.
Da li je neko raskidao ugovor sa supernovom, sta je sa penalima i taksom za prikljucenje?

logika im je, plati pa se klati...
ne mogu da sredim port forwarding plus sto im je enkripcija na wifi TKIP i ne mogu da namestim AES jer nemam pristup svom ruteru, pisao sam im da proslede adminima da mi oni to nameste, ako vec ne daju permissions medjutim od tada tisina....

logika im je, plati pa se klati...
ne mogu da sredim port forwarding plus sto im je enkripcija na wifi TKIP i ne mogu da namestim AES jer nemam pristup svom ruteru, pisao sam im da proslede adminima da mi oni to nameste, ako vec ne daju permissions medjutim od tada tisina....
Da li si pokusavao da vratis ruter na fabricka podesavanja?

ne, vec je na fabrickim. nista nisam podesavao, jer nemam pristup

Nije to u Rakovici problem nego na tvojoj banderi
sta se desi sa banderom posle 20h?
ne pitam maliciozno, vec pokusavam da razumem posto imam slican problem da preko dana jos i radi na 50% brzine a kako ide vece i noc brzina pada konstantno do tacke neupotrebljivosti

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno