Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
falsifikata je svuda, novčići se prodaju bankama ili dilerima zlata koji moraju da ih provere spektrometrom ili drugim uređajima.
Industrija zlata, prica o zlatu, kopanje zlata, trgovci itd... Sve je to staro hiljadama i hiljadama godina, pa su i prevaranti imali vremena da se usavrse, u ostalom bilo kakva trgovina privlaci prevarante, mesetare, entuzijaziste itd. Ja iskreno ne znam puno o zlatu, ali znam da se ne moze napraviti niti dobiti, ima ga koliko ga ima u zemlji, limitirano je, a ljudi ga puno trose u industriji za provodnike i ko zna zasto sve. Od kad je sveta i veka alhemicari su pokusavali da naprave zlato :)

Sto se tice zlatnih novcica to je tek prica za sebe. Ako nekoga zanima moze pogledati interviju Branka Dragasa koji objasnjava u sta je novac najbolje investirati da bi ga zastitio od inflacije.

Šta mislite o ovom VRA? Krenuli su da ga hajpuju ko Shibu
Enj se fino napinje da opali još gore, podseća me na Thetu prošle godine

Avax i sol odlicni, ocekivano, mozda treba ispratiti i neke projekte sa tih mreza sada. U svakom slucaju ocekivano.

Ima li ovde i dalje TRAC holdera, i zašto se ne javljaju poslednjih nedelju dana? :cool:

Pricamo o pokricu i fundamentima a ljudi drze doge i shibuni top 10.

Da tether propadne opet bi svi to zaboravili za par godina/ meseci..

Sve dok je ovaca bice i vune.

Kockarnice i "online gejming" cvetaju na sve strane. Nemam ja brige za BTC i novi bull run da propadne dolar kockali bi se klikerima kakve su budale..

Samo nek ide svojim tokom.

Sudeci po onoj on chain analitici short term je moguca korekcija da se pokupe leverage pozicije ispod 60k..

Long term zna se...

Novrmbar ima jos 3 nedelje da pokaze sta moze da uradi u ovom mesecu ... Nadam se da ce sledece nedelje isto ovako da se razvlaci..

A da ovu nedelju ako zavrsimo na ovom nivou ovo ce biti najveci nedeljno zatvaranje ikada..

Poslednja izmena:
Kao i sto je najavljeno, zatvaranje nedeljne svece ce biti preko 62K. Videcemo hoce li od ponedeljka krenuti gore ili ce opet da smrdi. Suzdrzacu se ovog puta od prognoza.

Kao i sto je najavljeno, zatvaranje nedeljne svece ce biti preko 62K. Videcemo hoce li od ponedeljka krenuti gore ili ce opet da smrdi. Suzdrzacu se ovog puta od prognoza.
Reci da ce na gore ti uvek pogresis u tim kratokorocnim -> Da se jos bar nedelju jednu sgtabilizujemo na ovim nivoima ..

Ja imao Kadenu tipa na 1.2 uzetu, evo jos stoji, bukvalno 200 eura sam uplatio tada bio jos na coinmetru, prodao tipa 10%, tad, sad je ni ne gledam, nek radi svoje, da zalim za tim necu sigurno.

Svaka cast ko god je uleteo sa par hiljada eura u tu pricu, a jos vise ko je mineovao pre bio.
Brate, teško je ovo ne gledati, a market cap je tek nesto preko 2 milijarde. Kad sam pogledao Quant npr. za koji se cinilo da je 30-50-70$ mnogo, pa gde je stigao, nisam mogao da ne udjem i sada kad je ne na +300/400% (doduše sitno nešto, al nek se nadje).

Reci da ce na gore ti uvek pogresis u tim kratokorocnim -> Da se jos bar nedelju jednu sgtabilizujemo na ovim nivoima ..
Mene daytrade ne zanima pa i ne pratim to od danas do sutra. Nije iskljuceno da odsmrdimo jos nedelju dana ovako, manji pad na iznad 60K i opet zatvaranje svece u nedelju oko 63K. Cekam da eksplodira i sto duze cekamo mislim da ce vise skociti, ovo je sada neverovatno stabilna cena. Ja sam ocekivao jos u ponedeljak skok ali je bio corak tako da cu da odcutim za sutra... Nesto se ceka ali ne znam sta.

Krece sigurno samo da vidimo dokle. U sledecih 30 dana ocekujem dupliranu cenu. Sada bi trebalo da smo bukvalno na samom dnu prabole. Tek sada krece prava zurka :)

E pa necu da cutim pa makar svi propali 😁
Dodao sam sliku u post. Lakse mi je bilo da iskopam neciju nego da sam pravim.

Prilozi

• 20211108_012459.jpg
    20211108_012459.jpg
    145.2 KB · Pregleda: 179
Poslednja izmena:
Spot BTC ETF? 🙃🚀

Krece sigurno samo da vidimo dokle. U sledecih 30 dana ocekujem dupliranu cenu. Sada bi trebalo da smo bukvalno na samom dnu prabole. Tek sada krece prava zurka :)

E pa necu da cutim pa makar svi propali 😁
Dodao sam sliku u post. Lakse mi je bilo da iskopam neciju nego da sam pravim.

Ide gore ali ne znam sto su ljudi zapeli za 2017 pa copy/paste. Moze li do 200, moze ali nije bas realno. Ako se frljamo cifrma za max ovog ciklusa ja mislim 125-140k, i to moze biti debelo u Q1

Avax prema market capu verovatno moze jos duplo sigurno, koliko ce da ide gore jos, videcemo su. Ja cu otprilike na 110 da krenem sa prodajom, to je duplo od ulaza.

ljudi se drze 2017g zato sto je teorija o ciklusima kriptovalute dovela ovde gdje su sad, i ja mislim da se to jako slicno odvija kao 2017g samo sto jos nismo vidili finalni pump. Hoce li biti u ovome mjesecu ili narednom ostaje da vidimo.

Neko je ocito reanimirao mrtvu macku :ROFLMAO: :unsure:

Svako postavi targete spram svojih očekivanja, prihvatljivog rizika i alavosti pa napred.

Da li postoji mogućnost da uopšte nema pada? Nego da ode na 100k-120k i da ostane na tim nivoima?

Što bi onda bio panic sell ako se npr zna da će za 5-7god biti 0.5mil?

Teško da su trejderi čekali evo već godinu dana da bi uzeli pare..

Nešto mi je sumnjivo da se ciklus bas preslikava.. Onde će svi biti u lovi 😅

Da li postoji mogućnost da uopšte nema pada? Nego da ode na 100k-120k i da ostane na tim nivoima?

neće svi biti u lovi, i dalje je malo ljudi u priči, kada krene FOMO tada više ljudi izgubi pare, jer ulaze na nenormalnim levelima primer 100k,150k misleći da će da ide na 500k, a ono ustvari mućak

Da,

Cycle lengthening ima smisla (Cowen). Pa ako pocetkom leta i sledece zime budemo na oko 200k....to je vec primamljivo za izlazak mnogima, ne mislim na ljude koji ce uci na 100+ k.

Ne

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno