Industrija zlata, prica o zlatu, kopanje zlata, trgovci itd... Sve je to staro hiljadama i hiljadama godina, pa su i prevaranti imali vremena da se usavrse, u ostalom bilo kakva trgovina privlaci prevarante, mesetare, entuzijaziste itd. Ja iskreno ne znam puno o zlatu, ali znam da se ne moze napraviti niti dobiti, ima ga koliko ga ima u zemlji, limitirano je, a ljudi ga puno trose u industriji za provodnike i ko zna zasto sve. Od kad je sveta i veka alhemicari su pokusavali da naprave zlatofalsifikata je svuda, novčići se prodaju bankama ili dilerima zlata koji moraju da ih provere spektrometrom ili drugim uređajima.
Reci da ce na gore ti uvek pogresis u tim kratokorocnim -> Da se jos bar nedelju jednu sgtabilizujemo na ovim nivoima ..Kao i sto je najavljeno, zatvaranje nedeljne svece ce biti preko 62K. Videcemo hoce li od ponedeljka krenuti gore ili ce opet da smrdi. Suzdrzacu se ovog puta od prognoza.
Brate, teško je ovo ne gledati, a market cap je tek nesto preko 2 milijarde. Kad sam pogledao Quant npr. za koji se cinilo da je 30-50-70$ mnogo, pa gde je stigao, nisam mogao da ne udjem i sada kad je ne na +300/400% (doduše sitno nešto, al nek se nadje).Ja imao Kadenu tipa na 1.2 uzetu, evo jos stoji, bukvalno 200 eura sam uplatio tada bio jos na coinmetru, prodao tipa 10%, tad, sad je ni ne gledam, nek radi svoje, da zalim za tim necu sigurno.
Svaka cast ko god je uleteo sa par hiljada eura u tu pricu, a jos vise ko je mineovao pre bio.
Mene daytrade ne zanima pa i ne pratim to od danas do sutra. Nije iskljuceno da odsmrdimo jos nedelju dana ovako, manji pad na iznad 60K i opet zatvaranje svece u nedelju oko 63K. Cekam da eksplodira i sto duze cekamo mislim da ce vise skociti, ovo je sada neverovatno stabilna cena. Ja sam ocekivao jos u ponedeljak skok ali je bio corak tako da cu da odcutim za sutra... Nesto se ceka ali ne znam sta.Reci da ce na gore ti uvek pogresis u tim kratokorocnim -> Da se jos bar nedelju jednu sgtabilizujemo na ovim nivoima ..
tako da cu da odcutim za sutra
Dosta sam cutao, ne mogu vise da izdrzim.Eto, čim zaćutiš stvari krenu na bolje.
Krece sigurno samo da vidimo dokle. U sledecih 30 dana ocekujem dupliranu cenu. Sada bi trebalo da smo bukvalno na samom dnu prabole. Tek sada krece prava zurka
E pa necu da cutim pa makar svi propali 😁
Dodao sam sliku u post. Lakse mi je bilo da iskopam neciju nego da sam pravim.
Ako je bio u pravu samo neka smaraSada ce plan B da smara kako je pametan i krece ka 93k.
neće svi biti u lovi, i dalje je malo ljudi u priči, kada krene FOMO tada više ljudi izgubi pare, jer ulaze na nenormalnim levelima primer 100k,150k misleći da će da ide na 500k, a ono ustvari mućakDa li postoji mogućnost da uopšte nema pada? Nego da ode na 100k-120k i da ostane na tim nivoima?
Što bi onda bio panic sell ako se npr zna da će za 5-7god biti 0.5mil?
Teško da su trejderi čekali evo već godinu dana da bi uzeli pare..
Nešto mi je sumnjivo da se ciklus bas preslikava.. Onde će svi biti u lovi 😅
Da li postoji mogućnost da uopšte nema pada? Nego da ode na 100k-120k i da ostane na tim nivoima?
NeDa li postoji mogućnost da uopšte nema pada? Nego da ode na 100k-120k i da ostane na tim nivoima?
Ali mi hocemo, i to je bitnoneće svi biti u lovi, i dalje je malo ljudi u priči, kada krene FOMO tada više ljudi izgubi pare, jer ulaze na nenormalnim levelima primer 100k,150k misleći da će da ide na 500k, a ono ustvari mućak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari