Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam juce dopunio VET za $500 dok je bio u dobrom minusu i vec danas razmisljam da prodam (iako mi je to alt u koji imam najvise vere jer ima dobre projekte, a market cap mu je jos uvek mali u odnosu na ostale jake altove i ako sve krene da skace, mogao bi da nabije jos 200% za ovaj ciklus najmanje ..

Medjutim, sve ovo mi je i dalje sumnjivo .. Mnogo se BTC kilavi .. Sta ako je vec odradio svoje i sada ga samo altovi sustizu za sve ono vreme kada su stagnirali?

Brine me da sve ovo nije "irregular correction" .. Jos jedan ath pre novog pada ..

Toliko euforije, jutjuberi pucaju iz svih oruzja i gasiraju masu, a BTC nikako da pocne da divlja ..

IR4.png

Za one koje ne prate na času, mi imamo samo njegovu reč da taj kod uopšte postoji. Navodno hoće da ga merge-uju u master, a da prethodno nisu pokazali javnosti ni jednu jedinu liniju koda za peer review, što do sada nije uradio niko, nikada. Godinu dana je sve evo, samo što nije, verovatno će još par meseci tako dok se ne završi bull run, posle ih zabole. Dok se ne dokaže suprotno, ovo treba tretirati kao običnu prevaru.
Što si ti neki mračan čovek

Pokadot 54$

Izgleda da sam ubo dosta dobro sa ovim, ali sam pogresio sto nisam prodao vise ADA-e jesenas i prebacio u DOT...

Da sam malo bolje pratio sta se desava tamo mozda bi i prodao, ali ne mozes da ispratis sve sta se desava u detalje onda bi trebalo bi da visim za kompom ko babe pred rejaliti show-ovima.

Elem Parachain aucije ce trajati dugo ( za sad bi trebalo da imamo vise rundi i da one traju mesec dana ) ...

Tako da je veliko pitanje da kada ce ovaj nalet DOT-a da se zaustavi...

Pitanje je koji ce projekti tamo da se nadju na samim aukcijama i kakvi su sami projekti ( zaista nisam citao u detalje ) ..

Ali valjalo bi mozda ici tamo pa glasati sa nekom sumom ako se nadje nesta sto je "obecavajuce".. ( Mozda postoji mogucnost za dobru dugorocnu zaradu kad krene sledeci ciklus ebem li ga ) ..

Uzeo sam na axiju 3000$, sad bih da stavim na neki coin koji bi mi duplirao ovo. Koji je po vasem misljenju najsigurnji za tako nesto?

Ako nas ceka nastavak bull marketa i 30% vece cene su jeftine. Ako se to ne desi, sve je preskupo i trebace godine da se bude "na istom" .. Ja cekam da BTC prebaci jos jednom preko ATH kao potvrdu, jer mi sve ovo deluje klimavo jos uvek ..

Što si ti neki mračan čovek
Rekose mi ljudi da se neki morbidni covek sluzio neistinama, verovatno iz ciste zlobe i neznanja.
Uglavnom, hajde da pojasnim. MW je napisan jos 15-og marta i ko je zeleo mogao je da pregleda kod. Quarkslab je ozbiljna firma i obzirom da su oni radili audit ispade da i oni lazu da kod postoji 😁
Osim toga, evo ga link za MW testnet za windows okacen juce: https://github.com/ltc-mweb/litecoin/releases/tag/mwebtest
Za iOS ce biti okacen sutra.
Verovatno ni to ne postoji 😂
Iz svega ovoga zakljucio sam 2 jako bitne stvari.
1. Terapija ne sme da se preskace, lekici moraju da se piju redovno.
2. Ignore opcija nas postedi veeeeeelike kolicine gluposti ;)

Cekas da prebaci ath da kupis?
Aham .. To mi je sigurnost da postoji zainteresovanost pojedinaca potrebna da pogura bull market u naredna dva meseca o kom svi pricaju .. Kraj bull marketa je ionako blizu, cak i najveci pobornici su uglavnom misljenja da nece dogurati do posle Februara 2022 .. Tako da sam spreman da zrvtujem potencijalnih 10-15% profita zarad potvrde koja je meni licno potredna da uletim sa konkretnijom lovom i iskoristim alt sezonu ..

Mnogo hajpa svuda oko nas, a cena se sa 67 strovalila na 60K i nikako da se makne uz svu euforiju .. Kupovao sam altove do skoro kad su bili oni padovi, ali sve nesto sitno ..

Lepo pitanje 🙂
Ovalo smo od maja do juna kilavili na 39-4x k, pa avg-sep 4x-50k. Deluje mi slicno sad. Ono sto me brine je sto smo nekako podosta iznad 20sma, vec dugo, a w svece usitnileeee... da ne pricam da su svi bullish.
Prodao 20% btc jutos, nekako mi mnogo smrdi. Dobra je to cena, kupovao na 3-4k ne bih da ostanem skroz suva k****, reko aj malo da se osladim 😎

E ljudi ja sam sada prodao dosta ETH, tako da, s obzirom da omanem u 99% slucajeva, ocekuje nas nastavak bull run-a...

Sta kazete za BTC?Dole ili gore?
Izgleda nigde. Za sada smo u ritmu kao u nekom narodnjaku, soma gore, soma dole. Obzirom da nije od ponedeljka krenulo verovatno i nece nista do ponedeljka. Ocekujem zatvaranje svece malo preko 62K. Ako pukne slucajno neka vest ode gore na 70+ lagano.
Videcemo sta se ceka pre nesto sto krene.

17 dana se nismo pomakli ( nismo videli novi ATH ) ...
Da se ne pomaknemo jos bar 14 dana da nas sustignu malo ovi moving average-i bilo bi extra .. ( ali nesta sumljam da ce tako da bude BTC uvek skoci kad ga ja molim da iscoolira malo . ) ..

ELEM evo jednog clanka ko je zaboravio https://www.cnbc.com/2021/02/08/tesla-buys-1point5-billion-in-bitcoin.html
Datum ove objave je SEDMI februar ( tad je Tesla MORALA da objavi finansijski izvestaj i da obavesti sve da je kupila bitkoin ) -> ispravite me ako gresim
Datum kad su kupovali bitkoine -> jesen / zima 2020

Trenutno na menjacnicama imamo istorijski minimum BTC-a a siguran sam da i ostale institucije kupuju ( za neke nacujemo a to se samo suska , a potvrdu cemo dobiti u nekom momentu )..
Ocu reci da institucije kupuju samo sto naravno da nece da objave dok ne budu morale.

Ja ne vidim ovde nikakv bear market ja samo vidim sve visi i visi support ( bez obzira kako god da gledam grafikone .. )
Pogledajte 20WMA 9WMA i videcete da smo poprilicno daleko od istih -> malo odmora i malo stajana na ovim ciframa je odlicno .
A i dalje je ovaj skok otprilike jednako velik kao onaj prosle godine ( ako racunamo period od prvog oktobra ).

A imali smo i mnogo duze periode bez ATH-a ranije ( pricam o samom bull marketu ) primer osmi Januar -> osmi februar 2020 (30 ili 31 dan ).
Drugi septembar -> drugi oktobar 2017 ( 40 dana ).
Dvanaesti jun -> peti avgust 2017 ( 54 dana ).

A onaj ko mi kaze da smo jedva videli ATH -> neka pogleda jos jednom grafikone.

Proletos smo se vrteli oko 55-60k i odma bi pali cim bi provirili iznad 60k.
Sad se vrtimo oko 60-65k i cim odemo malo izspod 60k odma se vratimo gore.
Ako to nije "ATH" onda ne znam sta je.

Da se nelazemo i ja bi najvise voleo da ode sutra na 100k da prodam sve i krenem da razmisljam o drugim stvarima jedno godinu dana barem, ali *** mora strpljenje

Naravno. Institucije kupuju s namerom da cuvaju. Nikada BTC nece vise biti jeftin kao sada. BTC je bukvalno nezvanicno prihvacen kao digitalno zlato i svi se utrkuju da ga kupuju dok je jeftin.
Postoji teorija da je ovo poslednji ciklus. Da posle ovoga nece biti dugog dampa i da ce se sve cene porediti s BTC-om. Mozda je prerano za tako nesto, ali ponovo se vracam na ono sto pricam jako dugo vremena, novcica ponestaje, para ima koliko hocete.
Sve dok se pare stampaju BTC i kripto uopste ce rasti. Ako uzmemo u obzir da 60 zemalja razmatra uvodjenje digitalne valute odgovor se namece sam na koju ce stranu cena ;)

Ja jedino sto ne znam da li da prebacim sve u BTC (sad je dobar odnos ETH/BTC), ili ostavim pola - pola ETH i BTC kao sto imam sad.

Pratim vec neko vreme kako se vrte izmedju 6,1 i 7,3 odnosa, gore dole

Ja jedino sto ne znam da li da prebacim sve u BTC (sad je dobar odnos ETH/BTC), ili ostavim pola - pola ETH i BTC kao sto imam sad.

Pratim vec neko vreme kako se vrte izmedju 6,1 i 7,3 odnosa, gore dole
Ne diraj ništa, uskoro se očekuje ETH na bar 0.1

Kako da povucem novac sa BTC EX na drugi wallet ? Treba da platim proviziju ali kako? Nek mi objasni neku casticu ga :)

Lepo pitanje 🙂
Ovalo smo od maja do juna kilavili na 39-4x k, pa avg-sep 4x-50k. Deluje mi slicno sad. Ono sto me brine je sto smo nekako podosta iznad 20sma, vec dugo, a w svece usitnileeee... da ne pricam da su svi bullish.
Prodao 20% btc jutos, nekako mi mnogo smrdi. Dobra je to cena, kupovao na 3-4k ne bih da ostanem skroz suva k****, reko aj malo da se osladim 😎
Jblga, ja dokupljujem...
Ko bese pitao ko ce da kupuje na 60k? :unsure:

I ja konstantno dokupljujem altove, kako koja slobodna lova dođe.
Navikao sam da imam bar oko 1000e keša, da opušteno plaćam sve što treba i dospe,
ali sam u poslednje vreme to spuštao na pola, pa često iskoče nepredviđeni troškovi baš tada.
To je znak da je po meni trend još uvek uzlazni.

Naravno. Institucije kupuju s namerom da cuvaju. Nikada BTC nece vise biti jeftin kao sada. BTC je bukvalno nezvanicno prihvacen kao digitalno zlato i svi se utrkuju da ga kupuju dok je jeftin.
Postoji teorija da je ovo poslednji ciklus. Da posle ovoga nece biti dugog dampa i da ce se sve cene porediti s BTC-om. Mozda je prerano za tako nesto, ali ponovo se vracam na ono sto pricam jako dugo vremena, novcica ponestaje, para ima koliko hocete.
Sve dok se pare stampaju BTC i kripto uopste ce rasti. Ako uzmemo u obzir da 60 zemalja razmatra uvodjenje digitalne valute odgovor se namece sam na koju ce stranu cena ;)

Ne vredi, moram da ga stavim na ignore bar dok se bull ne zalaufa, zabole me glava čitajući ovo. Trčite ljudi u Ponzi, nestaće nam Ponzija, ne prave ih više. Institucije holdaju, pa ćete vi njima moći da istresete, a ne oni vama. 😁 Svaki bull run isto fantazira i na kraju ostane bag holder, a ne zna za stid da ućuti.

LM, konačno uzeo prve količine zlata, malo kao avans na zaradu od kripta. :) Neću da shill-ujem zlato i nemoj da neko pomisli da ću da gomilam metal, ali s obzirom na turbulentna vremena koja nam dolaze, jedno 5-10% portfolija nije uopšte loše držati u metalima kao elementarnu diverzifikaciju. Zlato je krajnje dafanzivna investicija i na nju ne treba gledati kao priliku za zaradu. Gold bugs predviđaju veliku nestašicu zlata, ali mislim da oni više navijaju vodu na svoju vodenicu nego što će ljudi stvarno da potrče da menjaju papirno zlato za fizički metal i izazovu krizu. Svet već odavno trguje sa velikim količinama nepostojećeg zlata bez posledica. Srebro bi u teoriji moglo da skoči više od zlata, ali će trajno ostati industrijski metal, ne vidim njemu povratka u finansijsku sferu.

screenshot.png

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno