Što si ti neki mračan čovekZa one koje ne prate na času, mi imamo samo njegovu reč da taj kod uopšte postoji. Navodno hoće da ga merge-uju u master, a da prethodno nisu pokazali javnosti ni jednu jedinu liniju koda za peer review, što do sada nije uradio niko, nikada. Godinu dana je sve evo, samo što nije, verovatno će još par meseci tako dok se ne završi bull run, posle ih zabole. Dok se ne dokaže suprotno, ovo treba tretirati kao običnu prevaru.
Rekose mi ljudi da se neki morbidni covek sluzio neistinama, verovatno iz ciste zlobe i neznanja.Što si ti neki mračan čovek
Aham .. To mi je sigurnost da postoji zainteresovanost pojedinaca potrebna da pogura bull market u naredna dva meseca o kom svi pricaju .. Kraj bull marketa je ionako blizu, cak i najveci pobornici su uglavnom misljenja da nece dogurati do posle Februara 2022 .. Tako da sam spreman da zrvtujem potencijalnih 10-15% profita zarad potvrde koja je meni licno potredna da uletim sa konkretnijom lovom i iskoristim alt sezonu ..Cekas da prebaci ath da kupis?
Osim toga, evo ga link za MW testnet za windows okacen juce: https://github.com/ltc-mweb/litecoin/releases/tag/mwebtest
Izgleda nigde. Za sada smo u ritmu kao u nekom narodnjaku, soma gore, soma dole. Obzirom da nije od ponedeljka krenulo verovatno i nece nista do ponedeljka. Ocekujem zatvaranje svece malo preko 62K. Ako pukne slucajno neka vest ode gore na 70+ lagano.Sta kazete za BTC?Dole ili gore?
E ljudi ja sam sada prodao dosta ETH, tako da, s obzirom da omanem u 99% slucajeva, ocekuje nas nastavak bull run-a...
Ne diraj ništa, uskoro se očekuje ETH na bar 0.1Ja jedino sto ne znam da li da prebacim sve u BTC (sad je dobar odnos ETH/BTC), ili ostavim pola - pola ETH i BTC kao sto imam sad.
Pratim vec neko vreme kako se vrte izmedju 6,1 i 7,3 odnosa, gore dole
Jblga, ja dokupljujem...Lepo pitanje 🙂
Ovalo smo od maja do juna kilavili na 39-4x k, pa avg-sep 4x-50k. Deluje mi slicno sad. Ono sto me brine je sto smo nekako podosta iznad 20sma, vec dugo, a w svece usitnileeee... da ne pricam da su svi bullish.
Prodao 20% btc jutos, nekako mi mnogo smrdi. Dobra je to cena, kupovao na 3-4k ne bih da ostanem skroz suva k****, reko aj malo da se osladim 😎
Očekuješ po osećaju ili imaš nešto što zaista pokazuje da će tako i biti?Ne diraj ništa, uskoro se očekuje ETH na bar 0.1
Naravno. Institucije kupuju s namerom da cuvaju. Nikada BTC nece vise biti jeftin kao sada. BTC je bukvalno nezvanicno prihvacen kao digitalno zlato i svi se utrkuju da ga kupuju dok je jeftin.
Postoji teorija da je ovo poslednji ciklus. Da posle ovoga nece biti dugog dampa i da ce se sve cene porediti s BTC-om. Mozda je prerano za tako nesto, ali ponovo se vracam na ono sto pricam jako dugo vremena, novcica ponestaje, para ima koliko hocete.
Sve dok se pare stampaju BTC i kripto uopste ce rasti. Ako uzmemo u obzir da 60 zemalja razmatra uvodjenje digitalne valute odgovor se namece sam na koju ce stranu cena![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari