Postoji poenta a to je da je smardefi token. Na cmc i na coingeco ne moze da se izlista jer im je zastarela tehnologija. Uglavnom radi se na tome, i trebalo bi da bude izlistan uskoro kao i svi tokeni koji se prodaju samo na fegex. Eto i ti ostali tokeni koji su obicni a prodaju se samo na fegex nisu izlistani na cmc ni cg jer je fegex menjacnica napisana sopstvenim kodom. Nije prekopirani Pancakeswap niti prekopirani Uniswap. Problem ce biti resen uskoro.Postoji li neka poenta zašto nigde nije izlistan i zašto se samo toliko ograničeno može trgovati sa njim?
Niko nijednu analizu da dakao da se svima smucilo sto se gnjavi na 60k nivoima..
Postoji poenta a to je da je smardefi token. Na cmc i na coingeco ne moze da se izlista jer im je zastarela tehnologija. Uglavnom radi se na tome, i trebalo bi da bude izlistan uskoro kao i svi tokeni koji se prodaju samo na fegex. Eto i ti ostali tokeni koji su obicni a prodaju se samo na fegex nisu izlistani na cmc ni cg jer je fegex menjacnica napisana sopstvenim kodom. Nije prekopirani Pancakeswap niti prekopirani Uniswap. Problem ce biti resen uskoro.
Ne razumem ovo ograniceno trgovati sa njim?
Pa moze se kupiti na FEGEX, ne treba ti nalog da bi tamo kupio. Treba ti Metamask,Trust ili SFP wallet( mozda i jos neki ali ovi su najvise u upotrebi).Mislio sam na ograničen broj platformi gde se može kupiti. Nema baš svako nalog na svakoj menjačnici/platformi za trgovanje.
Pa moze se kupiti na FEGEX, ne treba ti nalog da bi tamo kupio. Treba ti Metamask,Trust ili SFP wallet( mozda i jos neki ali ovi su najvise u upotrebi).
Ne znam da li si nekada koristio pancakeswap ili uniswap? Tako ti je isto na Fegex ne treba ti nalog.
Dobar pad, nakupovah aktivne coine uz lep popust.
Misliš uvaljao fiata 500L za btc? 🙂 nije to loš potez 🙂Ako si kupovao fiatom razumem.... Ali ako si kupovao BTC-om u problemu si
Ne mislimMisliš uvaljao fiata 500L za btc? 🙂 nije to loš potez 🙂
Ako pogledas dominance chart, jasno je da ako si kupovao 'sa evrici' (da svi razumeju), najbolje je da si kupio BTC.... Osim ako ne ocekujes da neki coin u predstojecem periodu ne ide ispred BTCa.Pa onda je i sa fiatom problem, mogao sam u btc![]()
Ko ocekuje glamuroznu ALT sezonu sada... ima velika 00 ali manjak pameti (ne odnosi se konkretno na tebe)
Upravo tako, vecina altova ce da skoci vise od btc, e sad ako bas mislite da hvatate profit na btc, pa onda da ubodete neki alt koji jos uvek nije skocio,..., sve to lepo zvuci ali u praksi zna da bude malo teze i cesto da vas uhvati u raskoraku.Alt season ide pre ili kasnije. Pricate, kao da ga vise nikada nece biti.
Zasto je problem da neku udje u altove sad kesom?
Iskreno meni je mnogo drago sto sam portfolio rasporedio i u BTC i u ALT-ove ( DOTA / ADA ) skoro uvek nesta skace tako da mi portfolio raste, e sad naravno da se ne moze uzvicu max profit ..Upravo tako, vecina altova ce da skoci vise od btc, e sad ako bas mislite da hvatate profit na btc, pa onda da ubodete neki alt koji jos uvek nije skocio,..., sve to lepo zvuci ali u praksi zna da bude malo teze i cesto da vas uhvati u raskoraku.
Ja sam mislio da ću čitati o cenama, kad ono FEG.
Hvala. Pokušaću da budem strpljiv i sačekam da prodje ovaj ciklus@Kibos to je tvoja odluka ali ako ulazis nemoj da mislis da ce ti profit biti veci od 50% Ciklus ovaj nece jos dugo ( procene su neke da cemo vrh videti za 2 do 6 - 7 meseci ) pravo vreme za ulazak ti je nekih godinu dana nakon vrha ...
Slazem se ali evo npr, ja sam u etc, avax i jos par altova pored btc-a. Ne menjam pozicije vise do prodaje i iskreno ocekujem da ce mi npr. avax napraviti veci profit od btc-a (uzet je naravno na 50 i kusur $). Ali svakako ima uporedan rast sa btc.Govorim o trenutnoj situaciji. Zasto sada ulaz u BTC (ako je neko izdojio € za kripto) ?
Ko ocekuje bolji performans u periodu od 1.11. Do 31.12. nekog drugog novcica, pravi je entuzijasta. Nema raskoraka.
Ne kazem da ljudi koji cuvaju altove trebaji da prelaze u BTC. Ali prelazak iz BTCa u alt u ovom trenutku je greska.
Svi imamo pravo na misljenje, ali kome god ovo nije prvi ciklus ne bi smeo tu gresku da napravi.
Moj prijateljski savet.
Hvala. Pokušaću da budem strpljiv i sačekam da prodje ovaj ciklus
David Burkett je izbacio update za MW. Taproot bi trebao da ide po planu.
MW ima malu gresku u kodu koju je napravio i koju je Quarkslab nasao dok je testirao kod. Uglavnom, greska je nastala kad je mergovao MW i 0.21.1 taproot verziju pa je ispustio liniju koda. Nece biti delay-a kako stvari stoje, mada on to nije jos potvrdio. Quarkslab je odradio odlican posao i pohvalili su kod. Verujem da ce se to brzo opeglati i da ce sve biti spremno za planirani izlazak. Ima vremena dok se prvo taproot aktivira.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari