Kolika je sada temperature sobe i hodnika? Na koliko stepeni je setovana i koja brzina ventilatora?Zena mi se razocarala u inverter klimu, kaze rerna joj bolje greje
Mislim da smo samo imali prevelika ocekivanja, za nasu situaciju.
SCOP koeficijent je nesto kao koeficijent efikasnosti koji ti pokazuje koliko puta je klima uredja ne odredjenoj temperaturi efikasniji od npr grejalice na struju.Jel to dobro taj SCOP 4.6 ili bi to trebalo da je jace ili nize ne razumem se jos u klime ovo mi je prva u zivotu pa se jos upoznajem sa tim uredjajem.
Šta?Meni na Iva1 078 a na iva 3 i 5 062
Kolika je sada temperature sobe i hodnika? Na koliko stepeni je setovana i koja brzina ventilatora?
U sobi 20, u hodniku 19, temperatura namestena na 27, ventilator na auto, po jačini duvanja mislim da je na 1 ili 2.Kolika je sada temperature sobe i hodnika? Na koliko stepeni je setovana i koja brzina ventilatora?
Da li si ugradio ovu klimu.Danas mi je montiran Mitsubishi HR 50 VF (18ka).
Spoljna jedinica se ne cuje da radi, da ne vidim ventilator da se vrti mislio bih da je ugasena. Kada se ventilator stavi na jacinu 1 ili 2, unutrasnja jedinica se ne cuje u opste, tek na 3 i 4 se cuje. Iskren da budem meni u opste to ne deluje da duva kako tajfun, najnormanije duva.
E sad soba u kojoj je ima 30m2 i kada drzim otvorena vrata od sobe, u sobi je 20.5 stepeni, u hodniku skoro 20. Temperatura je podesena na 26. Kupicu ovih dana uticnicu da izmerim potrosnju.
Iskreno da sam uzeo 12ku zeznuo bih se, pitanje je da li ce ovo moci da greje sa otvorenim vratima kada bude minus napolju.
Pitanje: da li klima kad spusta potrosnju ugasi duvanje, ili i tada duva isto?
Da to je ta, platio sam 110k. (posle toga mi je drugar rekao da je mogao da mi sredi popust na 90k za taj isti model).Da li si ugradio ovu klimu.
KLIMA UREĐAJ MITSUBISHI MSZ-HR50VF/MUZ-HR50VF.Ako je to ta klima koliko si je platio?
Mitsubishi klima uređaj MSZ-HR50VFK/MUZ-HR50VF, Inelektronik
www.inelektronik.rs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari