A sta bi ti 200k sutra ?Bitcoin od kako je krenuo da raste sa cene od 30.000$, prosla su evo već 2 meseca, a nismo ni na 45.000$.
29 novembra izmedju 15 i 16 sati po srednje evropskom vremenu . ( salim se nemam pojma, ali da kazemo prolece sledece godine a mozda i jesen / zima .. )Kad to mislite da stignemo na novi ATH?
Koliko to treba da skoči da bi ljudi rekli “e sad je stvarno dosta, sad idemo dole”?
I odakle uopste ideja da u bullu mora da se desi još jedan veći skok koji će postaviti novi ATH? Ako bi neko od pristalica bulla objasnio teoriju, bilo bi zanimljivo.
Upravo to se desilo. Odjednom skok sa 44.700$ na 46.900$, a onda još snažniji odbitak i pad na 43.370$.Možda pokuša neki skok i opet se odbije i na dole ode.
Solana. Ja to uradih, videćemo koliko beše pametnoMnogo toga se crveni, a naš DOT zelen. Dobro se drži.
Ja sam u njega ušao na oko 24$ sa kreditom, pa je skliznuo na 10.5$,
pa se povratio i skoro sam se opet dokupio od ADA profita još na 27.5 .
Sada kada je na 35+ razmišljam da prebacim u nešto drugo.
Šta mislite gde prebaciti barem 50% ?
Vidim da si pisao u vezi FEGa. Mislim da si pogresio sto si kupio FEG na nekoj od CEX menjacnica. Ako si vec kupovao FEg trebao si ga kupiti preko Pancakeswap ili uniswap ili preko fegex.BTW, Litecoin je decentralizovan, nema CEO niti ikoga na celu pa da bilo ko objavljuje nekakav "partnership". Ne znam ni ko vodi taj Litecoin twitter nalog ali i on je naseo kao i svi ostali koji su preneli vest.
Tek sada sam stigao da vidim šta se posle podne dešavalo. Brzinski pump - dump.Solana. Ja to uradih, videćemo koliko beše pametno
Na BKEX sam uzeo. Pratio sam malo mada me nije zanimao previse. Ostavio sam ga, necu ga prodavati. Videcemo hoce li biti nesto od njega ali nisam optimista uopste.Vidim da si pisao u vezi FEGa. Mislim da si pogresio sto si kupio FEG na nekoj od CEX menjacnica. Ako si vec kupovao FEg trebao si ga kupiti preko Pancakeswap ili uniswap ili preko fegex.
Feg nije moon ili meme coin, to je token koji ima svrhu. Isprati sve sto se desava oko Fegex i smart defi .
Jedan od retkih coina na koje sam izgubio novac u ovom bullu, jer sam srecom preziveo onaj prvi damp sa vecinom u usdt. Veliki je suply i tesko da nesto moze da bude od njega uskoro.Na BKEX sam uzeo. Pratio sam malo mada me nije zanimao previse. Ostavio sam ga, necu ga prodavati. Videcemo hoce li biti nesto od njega ali nisam optimista uopste.
Iskreno isao bi na 50% BTC i 50% ETH ( ne zato sto sam pametan nego zato sto ne znam sta drugo .. )Možda MATIC, ETH, DASH, BCH, ... ? Pucajte. Hvala.
Medo istraži malo COTI, this is not financial adviceTek sada sam stigao da vidim šta se posle podne dešavalo. Brzinski pump - dump.
DOT je i dalje iznad 35$, a ja i dalje u kešu. Ne znam šta pametnije da kupim, pa ću još sačekati.
Hvala nekima na savetima, nisu loši, a biće i drugima korisni.
SOL ima potencijala, ali se plašim da je prilično napumpan i to veoma brzo, pa može sada i da stagnira.
Možda MATIC, ETH, DASH, BCH, ... ? Pucajte. Hvala.
Generalno najveca je greska ta sto se izlistao na nekoliko menjacnica, tj menjacnice su ga kupile i same izlistale. To nije bio cilj FEG tima. Imaju dobar projekat u vidu FEGexa, npr ima nekih tokena koji ne zele da budu izlistani na pancakeswap jer je zastareo. Izbacili su ovaj novi smartdefi token koji pomaze u burnu fega, uskoro treba da bude jos jedan token koji ce biti smartdefi a to je try, i on ce isto burnovat feg, kao i bilo koji smartdefi token koji bude izlistan na fegex. Kruze price da Soros zeli da izbaci svoj token koji bi se zvao SOROS i da je zainteresovan da bude smartdefi sto znaci da bi bio izlistan samo na fegexu.Jedan od retkih coina na koje sam izgubio novac u ovom bullu, jer sam srecom preziveo onaj prvi damp sa vecinom u usdt. Veliki je suply i tesko da nesto moze da bude od njega uskoro.
Ja se u ovom bullu je nadam, los sam x3 ali nikad se ne zna, nemaju tako lose ideje, vreme ce pokazati.
Ne jurcaj, skocio pa sta, mogao i da padne.Konačno sam utrošio keš i ušao u ETH, MATIC, BCH.
Verovatno sam se zeznuo što uopšte trgujem, ali videćemo.
Bolje je ono, Haso nahrani svinje i ništa ne diraj.
Izašao sam iz DOT-a na oko 34.1 , a malopre DOT na 36.7$.
Brže bolje sam potrošio sve na ono gore, pa se nadam dobrom.
Moj savet novim članovima, što manje trgujte, a više hodl.
Ako i trgujete, onda sa manjim sumama, manje je stresno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari