Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
30-40%, malo li je za par minuta...

A sad da vidimo dokle idemo na dole

Dosta pitanja koja se ponavljaju pa ajde da odgovrim svida
Bitcoin od kako je krenuo da raste sa cene od 30.000$, prosla su evo već 2 meseca, a nismo ni na 45.000$.
A sta bi ti 200k sutra ?

Kad to mislite da stignemo na novi ATH?
29 novembra izmedju 15 i 16 sati po srednje evropskom vremenu . ( salim se nemam pojma, ali da kazemo prolece sledece godine a mozda i jesen / zima .. )

Koliko to treba da skoči da bi ljudi rekli “e sad je stvarno dosta, sad idemo dole”?

Da ode ( Bitcoin ) na 100-150 k

I odakle uopste ideja da u bullu mora da se desi još jedan veći skok koji će postaviti novi ATH? Ako bi neko od pristalica bulla objasnio teoriju, bilo bi zanimljivo.

4 year cycle , stock to flow , dimishing returns sve ove teorije/analize govore na nije kraj ciklusa ..

Evo ti clanak iz oktobra 2020 koji daje odgovor na to pitanje mnogo bolje nego sto bi ja mogaoi oni su tad predvidjali kraj ciklusa 2023-ce ..

https://newsletter.banklesshq.com/p/when-bitcoin-moon zapravo gomila clanak od tog autra

P.S. Zadnja cetiri septembra za redom BTC je padao ..

Mislim ne kapiram vas ljudi da zatvorimo septembar na iznad 40k je odlicno i da svaki mesec skocimo za 5k sledece godine u ovo vreme smo na 100 hiljada BTC...
Cemu zurba cemu jurcanje ???

Ucitajte nedeljni grafik BTC-a i pogledajte unazad malo imali smo skok sa 10k na 60k normlano da imamo korekciju od par meseci ..

Za kraj evo vam dnevni grafik BTC-a od pocetka avgusta do sredine oktobra kad smo dva ipo meseca imali totalnu bleju ..

P.S. Stavio sam nesta na levarage LONG 2x i 3x i to na oba po 0.01 BTC ( likvidacija mi je na ~30k ) tako da bi trebalo da bude OK...

Prilozi

• Screenshot from 2021-09-13 14-50-17.png
    Screenshot from 2021-09-13 14-50-17.png
    6 KB · Pregleda: 67
Rekoh ja jos pre par dana da ce utorak da bude krvav ako se nista ne mrdne, nadam se da je poranilo, a ne da je uvertira u dogadjaj.

Skroz ocekivano od LTC-a. Saucesce svim hodlerima.

Official #Litecoin twitter tells everyone that Walmart is going to start accepting #Litecoin as payment, and then a few minutes later they delete it? Regulation is coming.

"Pump and dump is a form of securities fraud that involves artificially inflating the price of an owned stock through false and misleading positive statements, in order to sell the cheaply purchased stock at a higher price.” Textbook. $LTC

Mnogo toga se crveni, a naš DOT zelen. Dobro se drži.
Ja sam u njega ušao na oko 24$ sa kreditom, pa je skliznuo na 10.5$,
pa se povratio i skoro sam se opet dokupio od ADA profita još na 27.5 .
Sada kada je na 35+ razmišljam da prebacim u nešto drugo.
Šta mislite gde prebaciti barem 50% ?
Solana. Ja to uradih, videćemo koliko beše pametno

Sad sam tek procitao sta se desilo i vidim grafikone. Rojters je cak preneo laznu vest. Lagani pump and damp i opet smo na istom 😂

I niiiismo na istom..ltc je danas bio 172 a sad je 180..

BTW, Litecoin je decentralizovan, nema CEO niti ikoga na celu pa da bilo ko objavljuje nekakav "partnership". Ne znam ni ko vodi taj Litecoin twitter nalog ali i on je naseo kao i svi ostali koji su preneli vest.

BTW, Litecoin je decentralizovan, nema CEO niti ikoga na celu pa da bilo ko objavljuje nekakav "partnership". Ne znam ni ko vodi taj Litecoin twitter nalog ali i on je naseo kao i svi ostali koji su preneli vest.
Vidim da si pisao u vezi FEGa. Mislim da si pogresio sto si kupio FEG na nekoj od CEX menjacnica. Ako si vec kupovao FEg trebao si ga kupiti preko Pancakeswap ili uniswap ili preko fegex.
Feg nije moon ili meme coin, to je token koji ima svrhu. Isprati sve sto se desava oko Fegex i smart defi .

Solana. Ja to uradih, videćemo koliko beše pametno
Tek sada sam stigao da vidim šta se posle podne dešavalo. Brzinski pump - dump.
DOT je i dalje iznad 35$, a ja i dalje u kešu. Ne znam šta pametnije da kupim, pa ću još sačekati.
Hvala nekima na savetima, nisu loši, a biće i drugima korisni.
SOL ima potencijala, ali se plašim da je prilično napumpan i to veoma brzo, pa može sada i da stagnira.

Možda MATIC, ETH, DASH, BCH, ... ? Pucajte. Hvala.

Vidim da si pisao u vezi FEGa. Mislim da si pogresio sto si kupio FEG na nekoj od CEX menjacnica. Ako si vec kupovao FEg trebao si ga kupiti preko Pancakeswap ili uniswap ili preko fegex.
Feg nije moon ili meme coin, to je token koji ima svrhu. Isprati sve sto se desava oko Fegex i smart defi .
Na BKEX sam uzeo. Pratio sam malo mada me nije zanimao previse. Ostavio sam ga, necu ga prodavati. Videcemo hoce li biti nesto od njega ali nisam optimista uopste.

Ja sam trenutno u avax i etc, ali samo oprezno, imam na jos 3 nivoa ispod postavljene ordere.

Na BKEX sam uzeo. Pratio sam malo mada me nije zanimao previse. Ostavio sam ga, necu ga prodavati. Videcemo hoce li biti nesto od njega ali nisam optimista uopste.
Jedan od retkih coina na koje sam izgubio novac u ovom bullu, jer sam srecom preziveo onaj prvi damp sa vecinom u usdt. Veliki je suply i tesko da nesto moze da bude od njega uskoro.
Ja se u ovom bullu je nadam, los sam x3 ali nikad se ne zna, nemaju tako lose ideje, vreme ce pokazati.

Iskreno isao bi na 50% BTC i 50% ETH ( ne zato sto sam pametan nego zato sto ne znam sta drugo .. )

Onda cekati skok jednog od ta dva pa prebaciti ostatak u ono sto je "manje skocilo" ili nazad u ADA-u . ( koja ce valjda da miruje par meseci dok ne krenu price kako je "stable coin" ponovo )

Takodje ne znam kakvi su ti ADA tokeni.

SOL skocio ne bi ga dirao sada , AVAX takodje LINK moze da skoci, ali je realno ***** ( iako ga imam u p materinu ne znam sta cu sa njim .. )

ICP i FILE coin ne bi takao govnjivom motkom kao i DOGE.

Ima neki COTI ili GOVI coin koji znam da traze deveopera za React native + node.js i nude 4.5k evra bruto ( sto je ok cofra za taj posao ali nista specijalno, znaci imaju NEKE pare za razvoj i NESTA ulazu u isti ali opet ne znaci da nije shit / scam i slicno), verovatno da im pravi neke android applikacije ... Ali mi deluju iskreno deluju kao potencijalni shit coini nisam previse istrazivao . Mozes da probas da stavis nesta malo tamo ( ja cu da istrazim pa da vidim narednih par dana ako budem imao vremena .. )

Tek sada sam stigao da vidim šta se posle podne dešavalo. Brzinski pump - dump.
DOT je i dalje iznad 35$, a ja i dalje u kešu. Ne znam šta pametnije da kupim, pa ću još sačekati.
Hvala nekima na savetima, nisu loši, a biće i drugima korisni.
SOL ima potencijala, ali se plašim da je prilično napumpan i to veoma brzo, pa može sada i da stagnira.

Medo istraži malo COTI, this is not financial advice :)

Jedan od retkih coina na koje sam izgubio novac u ovom bullu, jer sam srecom preziveo onaj prvi damp sa vecinom u usdt. Veliki je suply i tesko da nesto moze da bude od njega uskoro.
Ja se u ovom bullu je nadam, los sam x3 ali nikad se ne zna, nemaju tako lose ideje, vreme ce pokazati.
Generalno najveca je greska ta sto se izlistao na nekoliko menjacnica, tj menjacnice su ga kupile i same izlistale. To nije bio cilj FEG tima. Imaju dobar projekat u vidu FEGexa, npr ima nekih tokena koji ne zele da budu izlistani na pancakeswap jer je zastareo. Izbacili su ovaj novi smartdefi token koji pomaze u burnu fega, uskoro treba da bude jos jedan token koji ce biti smartdefi a to je try, i on ce isto burnovat feg, kao i bilo koji smartdefi token koji bude izlistan na fegex. Kruze price da Soros zeli da izbaci svoj token koji bi se zvao SOROS i da je zainteresovan da bude smartdefi sto znaci da bi bio izlistan samo na fegexu.
Samo treba biti strpljiv, pogotovo sada kad je nit bear nit bull. Npr sta se moze sada uraditi sa feg tokenom je to da moze da se stavi na farmu i da se za njega dobija STF token.

Jos uvek nije to bas najbolje, dosta treba da se radi ali kroz par godina bi mogao da dostigne neku vrednost ako opstane. Ja sam ionako to kupio racunajuci da ne diram par godina, tako da ne smatram da sam u nekom gubitku.
Stejkovao sam novcic ali je to mizerna dobit za sada. Bukvalno nemam jos uvek povracaj ni za fee. Jos uvek je volume na menjacnici mizeran.
Previse je walleta koji bi od ove cene na x2 poceli da rasprodaju, tako da je nemoguce da se cena odbije vise sve dok se suply ne bude smanjio drasticno.

Ne znam koliko imas tokena, ali sve ispod 1T nije preporucljivo za stake bar za sada. U poslednje vreme su bas dosta odradili na fegexu, za koji dan treba da izidje charts, tj u beta fazi je samo ga poliraju da bude pravi charts kao na Binance npr, da lepo pokazuje "svece" ne kao na onom poocoin i slicnim gde malo ima pa onda pocinje od pola, pre preskoci,... sve sto rade na fegex zele da bude najbolje. Za sada to ide sve dobro i po planu. Bas sam sad citao na telegram, da se testiraju najverovatnije sa nove smartdefi tokene TRY i RICH, tako da ako i oni budu smartdefi tokeni uskoro svaka transakcija ce burnovat FEG. Ali dobro da ne pisem ovde , nije tema za to.

Konačno sam utrošio keš i ušao u ETH, MATIC, BCH.
Verovatno sam se zeznuo što uopšte trgujem, ali videćemo.
Bolje je ono, Haso nahrani svinje i ništa ne diraj.
Izašao sam iz DOT-a na oko 34.1 , a malopre DOT na 36.7$.
Brže bolje sam potrošio sve na ono gore, pa se nadam dobrom.
Moj savet novim članovima, što manje trgujte, a više hodl.
Ako i trgujete, onda sa manjim sumama, manje je stresno.

Konačno sam utrošio keš i ušao u ETH, MATIC, BCH.
Verovatno sam se zeznuo što uopšte trgujem, ali videćemo.
Bolje je ono, Haso nahrani svinje i ništa ne diraj.
Izašao sam iz DOT-a na oko 34.1 , a malopre DOT na 36.7$.
Brže bolje sam potrošio sve na ono gore, pa se nadam dobrom.
Moj savet novim članovima, što manje trgujte, a više hodl.
Ako i trgujete, onda sa manjim sumama, manje je stresno.
Ne jurcaj, skocio pa sta, mogao i da padne.
Isplaniraj profit, dostignes i ne razmisljas vise o tome. Najgore je kad pokusavas da nadoknadis nesto sto mislis da si izgubio.

U pravu je Medo. Najmanji rizik je hold. I sto je neko rekao bolje mali plus nego veliki minus.
Ja sada jedino sto trgujem na fjucersima je pokusaj da napakujem Solanu za moguci skok. To se radi tako sto udjes sa malim sumama pa postavljas ispod njih jos nekoliko malih ordera koji su u nivou likvidacije. Tako pomeras pricu i pakujes za eventualni skok. E sad to mi jos nije poslo za rukom. Uveek me zaj...ovaj skok juce gore dole mi je samo odneo 300e
I pravo da kazem sludjen sam vise i umoran kako ne znam ovo da radim a pohlepa jaka :)
Evo screen za sad me nesto oce solana

Prilozi

• Screenshot_20210914-105116_Binance.jpg
    Screenshot_20210914-105116_Binance.jpg
    83.3 KB · Pregleda: 126
Poslednja izmena:
Isto i kod mene, pohlepa mi odnela 300€ lagano...

@Medo baš sam se setio tog vica, bolje da hranim svinje i ništa ne diram

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno